https://www.sahibinden.com/ilan/emla...04659953/detay
Printable View
Bunların hedef kitlesi gavurlar,böyle yüzlerce daire var ve gariptir bunlar satılıyor da.
Yarın hissenin yeniden 0.90 ı test edeceğini düşünüyorum eğer geçerse ne ala.. geri gelirse yeni bir dip çalışması beklerim. Şahsen yeni pozisyon açmak için oluşacak fiyatın gücünü izliyor olacağım. Teknik analize inananlar için momentum 4 Şubat tarihinden beri sıfırın altında negatif seyrini sürdürüyor. YTD
Hakikaten şimdi dikkatimi çekti yahu bu evde 6500 kira ile kim oturur.Bu işler nereye gidiyor cidden inanılmaz.
Valla fiyatlar böyleyse kiler in sattığı evler ucuz resmen.Hissenin fiatı için artık bir şey yazmak içimden gelmiyor,onda bambaşka dinamikler var,bir oyun var resmen.
Afrikalılara ayakkabı satmak Türklere ev satmaktan daha kolay artık ve borsada DERIM diye ayakkabı satan bir şirket var :)
Hem 12 aylık bilanço karı da kötü geldi, yükseliş için tüm doneler hazır :) YTD
Neyse.. bu hesaplar Nasrettin hocanın alacaklısına evin önüne çalı dikeceğim çalı büyüyecek, geçen koyunların yünü bunlara takılacak ben de o yünleri toplayıp satıp senin borcunu ödeyeceğim demesine benziyor. Şirket zaten karlı Rus Oligarklara ihtiyaç yok, soru şu ki patron bu kazancı okus pokus deyip yatırımcısından kaçıracak mı yoksa paylaşacak mı? Bugüne kadar paylaştığı görülmedi, kendi topladığı lotları kara dönüştürürken onca enflasyon, onca artan hisse baskısına, onca zarara rağmen dayanabilenler zararlarının bir bölümünden kurtulacaklar ve belki biraz da kara geçecekler. Ama umarım bir daha ortalamalarından uzaklaşan patron hisselerinden uzak durmayı ancak tren hareket ettiğinde vagona atlamaları gerektiğini öğrenmiş olacaklar. YTD
Bugün ABD vadeliler, Asya her yer kırmızı.. Ateşkesin ilanı eksileri biraz toparladı. IMKB için zor bir gün olacak gibi.
Hissede 0.85-0.90 aralığında işlemler olmasını beklerim. 0.85 in kırılmaması çok ama çok önemli. YTD
Sayın tahminci analizlerinize 10 üzerinden 10👏👏👏🧿
Sadece sorun trenin ne zaman hareket edeceğini doğru tahmin etmek.
Tahmininizi paylaşırsanız intikamım katmerli olur belkide😂😂
Patronlar 2011 yılından beri deniz oyak ve işden yaptı işlemleri.
En son 2020 operasyonuda işden oldu.
Ufak bir bilgi sadece
Hey allahım gene herkes borsa dersi verme peşinde ,ne diyeyim yanlış el oynadık kaybedenin lafı dinlenmez,doğaldır.
Sn. GP teşekkürler, hissede patron mutlaka bir gün yukarı yapacak orayı yakalamak amacındayım, Aralık sonu - Ocak sonu hissenin yatay bir hareketi var sonrasında hafif yukarı ve yeni bir dip yapmıştı. Beklentim 0.80- 0.90 aralığında bir müddet yatayda kalıp 1.00 civarına bir hareket başlatıp 0.85 altında yeni bir dip yapması yönünde. 0.90-1.00 arası trade etmeyi amaçlıyorum. Bu benim tahminim ama fiyata odaklıyım ona göre hareket edeceğim.YTD
Çoğu hissenin topiğinde hiç yazmam burada arkadaşlar ilgili diye yazıyorum yazılarım rahatsız ediyorsa gerçekten yazmam, amacım ders vermek olamaz zaten kendimi de o mertebede görmem. Sadece tecrübe paylaşımı diyelim benim de zarar da olup zarar kes yapamadığım hisseler var bir tek siz zararda değilsiniz. YTD.
Hedefim 3.5 Tl. Buradan aşağıya 1 kuruşa satmam. Yazdığım şeyi de asla unutmam.Alıntı:
Bu girizgâhtan sonra şirketin tamamen işine gücüne bakıp faaliyetlerini yasal sınırlar içerisinde devam ettireceği ve hiç bir abidik gubidik işlem yapmayacağı varsayımı altında (bunu yazıyor olmak bile ne hazin ) "bana göre" şu an olması gereken piyasa değeri 5 milyar Tl civarında. Bunu 1 milyar 395 milyon Tl olan sermayeye böldüğümüzde 3.5 Tl gibi hisse başı bir rakama tekabül eder ve bence gayet makûl bir rakam.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post5776063
Dileyen not alsın bunu. Zamanı geldiğinde alıntılayacağım...
Adamlar tahtada mutlak hakimler, derinliği olan herkes bunun farkında. 2 milyon lot alış pat diye 3 milyon lot satış oluyor. Burada ne desek boş biliyoruz. O kadar da mal değiliz yani. Maksat geyik olsun diye yazdıklarım bile nereden nereye çekilmiş. Hiç gerek yok. Şahsen ben de çok bunaldım bu başlıkta. Uzun bir süre yokum.
Ama umarım bir daha ortalamalarından uzaklaşan patron hisselerinden uzak durmayı ancak tren hareket ettiğinde vagona atlamaları gerektiğini öğrenmiş olacaklar.
Hisse burada yazılanlar dolayı mı düşüyor anlamadım? Siz kalın Sn. Hissedar benim şu an lotum bile yok, ayrılık bana düşer.. ben yazmam sadece arada takip ederim.
Şimdi bu cümlenin bize katkısı nedir sizce sn tahminci.Demek sizin bildiğiniz basit bir borsa kuralını bilmediğimiz için bu kağıtda dünyanın parasını kaybettik.Şimdi bu dersi aldığımıza göre bir daha cıss deriz böyle kağıtlardan almayız.Ne diyeyim 20 yıldır tekniğe inanmadan borsada genelde hiç para kaybetmeyen biri olarak artık iman ederim böyle kağıdı almam sn tahminci,bilgi için teşekkürler.
Bu arada neredeyse dünya savaşı çıkacak olmasına rağmen ben bu kağıtdan da ama az ama çok karlı çıkacağımı düşünüyorum.Paçal için bilançoya yakın fırsat kollarım.Artık masaya oturduk,parayı adamlara bırakıp çıkm ak benim borsacılığıma ters.Biraz yüklü almıyaydık iyiydi de neyse yapacak bir şey yok:))))))))
Ha genel kuralıma ters davrandım orda özeleştirimi de yapayım.Aslında bu çaplı düşüş yapan kağıtlarda yatay trendi bekleyip o trendin yüzde 5 yüzde 10 yukarsında maliyeti artırmam lazımdı burda bedelli beni yanılttı.Hala çözemiyorum 1.11 den bedellisi tamamlanan kağıt 0.82 ye kadar nasıl düştü,herneyse borsa zaten çakal patronların speklerin yeri.Her şey beklenir bunlardan.
Herneyse zarardayken bu çaplı dayak yenmişken ne moral olur ne sağlıklı paylaşımlar,buradaki değerli arkadaşlarla da çok tartışmanın anlamı yok,yapacak bir şey yok bekleyeceğiz.Ben de gelecek bilançoya kadar yazmamaya karar verdim,umarım hakkımızda hayırlısı olur,paramızı kurtarırız belki de kara bile geçeriz.
Tablo 85-86 lı rakamlardan beri aynı şekilde hareket ediyor..Her gün 1 önceki gün ile aynı, 2-3 kademe sürüp gün sonunda yine 1-2 kademe aşağı vererek mehter adımı ile hisseyi hareket ettiriyorlar.. Kademelerdeki lot düzeni bile hergün aynı şekilde işliyor..Sahipli dibine kadar..Ben dahil bir avuç ky boşuna debeleniyoruz.Hissenin burada durmasının onlar için sakıncası yoktur diye düşünüyorum. Böyle devam ederlerse hedef 2023 seçimleri bu seçimler sonucu değişim gerçekleşirse yapılan bu işlemlerin tümü incelemeye girer ve sadece kiler değil bu işlemleri gerçekleştiren hangi kurum ve kişiler varsa cezasını çeker görüşündeyim. Zira gelecek hükümetin ana gelir kaynağı usulsüzlük ve hortumlamaların ortaya çıkarılmasıdır. YTD
Sn. GP biliyorum ben rica ettim yazmaya devam etmenizi siz de kırmadınız. Ancak yatırımcı psikolojisinin bozuk olduğu başlıklarda bilgi paylaşımı yapmak çok zor. Dikkat de etsek bir şekilde ders veriyor gibi suçluyor gibi bir izlenim oluşuyor. Halbuki ne haddimize.. arada faydalı olmak adına bazı tavsiyelerimiz oluyor onlar da ucuzdur buradan gireyim diyen arkadaşlara temkinli olsunlar diye yazılan yazılar.. burada kağıdı toplamaya devam edip maliyet düşüren arkadaşlara hitaben yazılan yazılar değil.. Ben de arada düşüncelerimi paylaşmaya devam ederim Sayın GP.
100000 lot ile başladım bugun.
125000 lot 0.77
150000 lot 0.67
200000 lot 0.57
250000 lot 0.47
300000 lot 0.37
Alimlarim hazirda bekliyor..
0.37 gostermez diye tahmin ediyorum
Bir tür Martingale sistemi, disiplinli davranılırsa şirkette anormal bir bozulma olmazsa kazanç garanti gibi.
Ben şu şekilde yapardım, martingale asla kaybettirmez yeterki oyunu sürdürecek nakitin olsun. YTD.
50.000 lot 0.85
100.000 lot 0.70
300.000 lot 0.55
900.000 lot 0.40
Herkeste bu kadar para olmadığına göre martingale için başlangıç miktarı düşük tutulur ya da yüzde 50 ile girilip STOP belirlenir yüzde 5 kayıpta zarar kes yapılır. Yüzde 15 düşüşte yeni bir deneme daha yapılır yine yüzde 5 kayıpta stop yapılır, STOP yapılan seviyeler yukarı geçilirken yeniden alım yapılır. Bilançosu güçlü ve ucuz kalmış şirketlerde bu denenebilir. KLGYO sahipli bir hisse bilançosu da güzel bence bu seviyelerden fazla bir risk içermiyor ancak buna rağmen disiplinli alım yapmak lazım, dünyanın binbir türlü hali var. YTD.
Yıllar önce klgyo da çok iyi para kazandım.
Sahiplerine hiç güvenmiyorum.
Kasadaki parayı nasıl yokedeceklerini çoktan hesaplamislardir.
Bence Önümüzdeki 3 5 ayda saçma sapan bir satın alım yapacaklar.
O yüzden maalesef fiyatların aşağı gidecegini düşünüyorum.
Yapmadıkları şey sanmayın sakın isteyen gidip halka arzdan sonra aldıkları AVM ye kaç milyon USD ödediklerini araştırabilir.
Maliyetleri yukarda olan arkadaşlar için çok üzgünüm..
İlk onla başlamıştı 2012 sanırım.Sera avm.Kütahya.Yazmıştım daha önce.Ama o tarihte kötüniyet aramamıştım vardır bir bildikleri diye düşünmüştüm.
Hatta öncesinde de geri alım yapmışlardı sanırım Holdingden.Aynı terane.
Sonra biskon yapı üzerinden birsürü hikaye.Sonra esenyurt lojistik holding payınım itelenmesi.90 milyon yada 90 milyon dolardı yanlış hatırlamıyorsam 2017 de.Bedelliler vs.vs.
Bunları bile bile bu fiyatlarda bazı arkadaşların burda olması süper.
O intikam alınacakk😂😂
340 milyona arsa almışlar dünkü kapta vardı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amatör kümede bir kulüp başkanı futbolculara maaşlı kontrat yapıp maç başına ödeme yapıyormuş. Futbolcu röcon gereği boş kontrata imza attığından kendisinin maaşlı olduğunu bilmeden maç başına maaş alıyormuş, ödemeyi sadece başkan zarf usülü maç sonunda nakit yaparmış aradaki farkı kulüp başkana borçlanırmış, başkan değişimi için seçim olduğunda başkan kulübün bana 50 milyon dolar borcu var dermiş kimse de o borcu başkana ödeyemeyeceğinden adaylığa soyunamazmış. Biz burada boş kontrata imza atan futbolcu oluyoruz :)
Doğru hatırlıyorsunuz.Bravo.Ama o zaman elde bu kadar gaurimenkul yoktu.Sadece safir vardı değeri yüksek.Olmaz diye birşey yok tabiiki bir şirkete değerini önce kendisi sonrada piyasa veriyor.
Dün bizim zamanların speklerinden olan Nasrullah Ayanın bir twetini gördüm.Şöyle demiş.
Patron hisselerinden uzak durun 50 kuruşa düşürür toplar sonra iki haberle 1.5 liraya çıkartır satar.Bunu istedikçe yapar:))