15 portföy sirketinden 1 veya 2 tanesinin kvbalarının ppflerden yüksek getirmesi memorex 'in tahmininde yanıldıgını göstermez..%80 dogruluk oranı ile memorex üstad bu işi iyi bilen kişilerden biridir
Printable View
15 portföy sirketinden 1 veya 2 tanesinin kvbalarının ppflerden yüksek getirmesi memorex 'in tahmininde yanıldıgını göstermez..%80 dogruluk oranı ile memorex üstad bu işi iyi bilen kişilerden biridir
Fonun ABD'de işlem gören ETF'lerine yansımadı dünkü yükseliş. Büyük bir ihtimalle bugün yansıyacak. Aşağıdaki ETF LSE'de işlem görüyor ve bugün %11 gibi değer kazanmış gözüküyor.
https://tr.tradingview.com/symbols/LSE-CRUD/
Aşağıdaki ETF'de dün %7 civarı değer yitirmiş. Açılış öncesi %3 civarı yukarda gözüküyor.
https://tr.tradingview.com/symbols/AMEX-USL/
ABD işlemleri belirleyici olacak tabi, şimdilik AES yarın güzel bir değer kazancı getirebilir gibi gözüküyor.
benim takibimdeki TNK (kvba) mk 7.11
TKM (ppf) mk 8.52
FIL (ppf) mk 9.52
FPK (kvba) mk 8.80
TZV (kvba) mk 8.95
TZL (ppf) mk 8.84
Gördüğüm kadarıyla Teb ve Fiba benim tahminim yönünde Ziraat ise 0.11 gibi ihmal edilebilir düzeyde de olsa tersi yönde getiri açıklamış.
Sizin iddia ettiğiniz kadar fark hangi fonlarda oluşmuş merak ettim.
Yazında öğrenelim.
Ayrıca kesin ppf iddiasında bulunmadım.
Gülen emoji attığınıza göre sizi mutlu etmişim ne mutlu bana.:)
Ppf ve kvba fonlar konusunda bugün bize siz yol gösterici olun onu uygulayalım.
Asimi bulundu da yesil
Dunku bakanin aciklamalarinda piyasayi rahatlatici birsey vardi da benmi kacirdim
Gunluk al satci icin firsattir ama bir iki gunde bence kesinlikle olu kedidir ve cok can yakar...ytd
Emmi tsklr
Beni alamanya bile kiskaniyor nivs kimki
Yukarida belirttigim gibi
Ne olduda dolar saldi
Bist yemyesil
Fon valorde can yakar...
Alinacaksa hisse gun ici...
En ufak gunluk olum sayisindaki artis vs haberi darmaduman edebilir
Dolar diyorum
Dolar a bakmak lazim
Dolar kapiyi acmadan biste yol acilmaz
Ytd
Syg
Hisse seciminda onceligim yazilim ve bilisim olur.
Ytd
340 dan satallimmi ? Ben niyetliyim .SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tte suan 7.21
Xtumy 4.28
Cok iyi
Düşük risk aldığını iddia eden, son 1 ayda yatırımcısının ve fon varlığının yarısını kaybeden, yıllık getiride ilk sıralardan sonlara düşen risk yönetimi mucizesi bu harika fon hangisi beyler bilen var mı?
https://www.resmin.net/images/2020/03/24/fon.jpg
Syn newstr den aciklama bekliyoruz
Dususun sebebi virus diyordu
Virusse dunya neden yemyesil suan
Abd ve ingiltere durumun vahimiyetini arttirici aciklamalar yapmasina ragmen yemyesil
Ben bu ise 35 yilimi verdim
Bu virus degil
Haturlarsaniz gecen sene italya iflas noktasina gelmisti
Daha ortada virus yokken imf 2020 de global kriz bekliyoruz dedi...
Devlerin ekonomi savasi var
Biz cimenler eziliyoruz...ne virusu m...
Aft 2.64 getirmis
İste fon budur
Nasdaq sidik zoruyla 1.5 yapti
Fon 2.64 getirmis
Piyasa duzeldiginde ilk bizim yuzumuz gulecek...ytd
Ufak derken 10k miSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi banka ,kur iyimi digerlerine goreSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerede şelale olan enstrüman varsa almış, üstüne de hisseleri kesin banka hissesidir yazık !
FXPlus - Foreks
https://www.foreks.com/fxPlus
Aramızda fxplus kullanan arkadaş varsa biraz bilgi verebilir mi acaba? memnuniyet durumu vs.
Derinlikli izlemeleri hangi platformlar üzerinden yapıyorsunuz?
Düşük risk, mevduat alternatifi dedikleri için borsa dışındaki paramı çok yüklü miktarda buna emanet ettim, eşe dosta da aldırdık, çünkü o zaman portföy dağılımı nispeten düşük riskliydi...mevduat faizleri düşünce bunlar getiri yükselsin diye tüm dengelerini kaybettiler...
Ben 20 yıldır borsadayım, dönem dönem kazandık da kaybettik de.. ama şuradan yediğim kazık içimi acıtıyor..
ben derinlikli matriks kullanıyorum, uzun yıllar oldu..arada fx plus da kullandım nedir diye bakmak için..hemen hemen aynılar.
zaten ideal, matriks ve fxplus var piyasada..bunların 3 ü de işinizi görür, en yaygını ve eskisi matriks... Aralarındaki fark algoritmik işlem platformları, temel analiz ve bazı ileri düzey, trade amaçlı analiz eklentileri vs.. En uygun olanı alın bence..
sorma biz de acı bir tecrübe ile anlamış olduk, hedge yok, stop yok, amatör borsacılar gibi düşen varlığa giriyorlar... neyin içine düştüm anlamış değilim..neyse şimdi şikayetleri okuyup tam piyasa düzelecekken riski düşürdük repo yapıyoruz falan derler gireni de çıkaramayız daha fazla şikayet etmeyelim :vk: :kahkah: