Aynen, sahte bu ralli, satsınlar tabana kadar [emoji857]
Printable View
Pegasus long
105.900 long 10 cuk.
Tek başıma pala abeyle
Bir long kalamadım
😊😊😊
Tek kişi kalmış canavar gibi olmak istiyorum
abicim en ufak faiz indirimi, parasal genişleme, kredi musluklarını kökleme olursa dolar/tl 8 yapıştıracak gibi bir hava var.
hele para basak falan duyuyorum, herkes basıyo biz niye basmıyoruz vs. direkt çift hanelik ederler bizi. küçük balık olduğumuzu unutuyoruz bazen.
Munchin
Eger kucuk isletmeler parayi tuketirse kongreden daha fazla para isteyecegiz
Ben demedim mi size 2 trilyon yetmeyecek bu hafta daha fazlasinj dillendirecekler diye
Abd/mnuchin: Küçük işletmeler için para tükenirse kongre'den daha fazla paara isteyeceğiz
bizde de bir şeyler yapılması lazım tedbir almakta fayda var yada yasağı biraz gevşedebiliriz ''maskeni tak işine bak''' slogona ile...
Dolar neden yükseldi hayırdır
Ver ulan 105.200 e kadar. Soz kapatacam dukkani oynayamacam bugun daha
105.800 longingen daha. 10 cuk
Sizin 2 trilyon ancak 8 hafta yetermis. Gitti paraciklar. Dolarda dusmez artik
MNUCHİN : UZUN VADELİ YATIIRMCILAR İÇİN ABD'DE YATIRIM YAPMAK İÇİN EN İYİ ZAMAN
Söylemene gerek yok Mnuchin duyumlarıma göre çinliler kapış kapış abd şirketlerinin hisselerini alıyormuş
Bugün geçsin bir vadeyi kapatalım bir nefes alsın sonra hesabı görürler.
Ya bi tutturamadık doğru yönü
hep ters hep ters
ortalık aşı haberi aynıyor.
>>>>>>>>>>
Johnson & Johnson (J&J), Eylül ayına kadar deneysel koronavirüs aşısının insan testini başlatmayı ve 2021'in başlarında acil kullanıma hazır hale getirmeyi planladığını açıkladı..
J&J ayrıca, daha önceki bir işbirliğini genişleterek aşı araştırmalarını finanse etmek için ABD ajansı Biyomedikal İleri Araştırma ve Geliştirme Kurumu (BARDA) ile birlikte 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptı.
J&J, Ocak ayında deneysel Ebola aşısını yapmak için kullanılan teknolojileri kullanarak koronavirüs için olası bir aşı üzerinde çalışmaya başladığını açıklamıştı..
1 dakikalıkta obo ihtimali var. 105750 altında formasyon teyidlenir. 106100 short, stop 106700, hedef 105.000
Borsada hisse satan senatörlerin işlemlerini araştırıyorlarmış ABD de.
bakın tam oradan nasıl daldı
dow
https://i.hizliresim.com/9qUGpG.png
Namussuzmuş namuslu, verdi aşağıya.
Bu pala Sercan abiyi kızıdıyor bence 😊😊😊
Flat.
Sercancigim para boyle kazaniliyor iste.
Ben kacar.
long algısı kasıp, forumu takip eden kişileri terse getiren arkadaşlar, yazsanıza go go go...
kapanışta gelip özür dileyin bari milletten.
SAbah aldıklarımı verdim bir çırpıda, he ehe...
105.200 8/10 flat
manif
Go go go laflarım seni nie geriyor aslanım
Sana mı soracağız go go derken
Sen de tu tu de
Eksiyken de go go yazıyoruz sırf yeşil iken değil
Eksiyken go go dedik artı olduğun da sen özürdiledin mi ?