Boyle kucuk tepkilerde tamam ralli diyen kisiler vadeli 50 bin duserken hala nasil ayakta kalmislar ilginc dogrusu.
Printable View
Boyle kucuk tepkilerde tamam ralli diyen kisiler vadeli 50 bin duserken hala nasil ayakta kalmislar ilginc dogrusu.
Bistte işlem sabah gapin tersine yapican 500 puan Alcan çikacan birde akşama 17:20 den sonra gelip işlem yapican gün içi önünde haraketli grafik yoksa ve iyi trader değilsen hiç bulasmiycan bence
Yurtdışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 3 nisan'da : -184,9 milyon usd
Kısık ateşte pişireceğim boğacığı
Haftaya imkb 100 .....99 ile 100 bin bile görülebilir.
Bir yere not alalım.....Bankalar katılırsa bir anda görülür.....
Dowa verim odunu yiğitlerim
Ver odunu yansın dow
Sasa' da bile hareket yok bugün...
Sıkıntı geldi ekranın başında...
Sata sata bitiremediler
bakalım ne zaman alış göreceğiz
Yurt dışında yerleşik kişiler, 3 Nisan haftasında 184,9 milyon dolarlık hisse senedi sattı
Yurt dışında yerleşik kişiler, 3 Nisan haftasında 184,9 milyon dolarlık hisse senedi sattı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından haftalık menkul kıymet istatistikleri yayımlandı. Buna göre, yurt dışında yerleşik kişiler, 3 Nisan haftasında net 184,9 milyon dolarlık hisse senedi, 338,1 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi ve 19,8 milyon dolarlık Şirket Borçlanma Senetleri (ŞBS) sattı.
Yurt dışında yerleşik kişilerin 27 Mart itibarıyla 22 milyar 289,7 milyon dolar olan hisse senedi stoku, geçen hafta 21 milyar 194,2 milyon dolara geriledi. Geçen hafta yurt dışında yerleşik kişilerin DİBS stoku, 9 milyar 756,2 milyon dolardan 9 milyar 31,1 milyon dolara düştü.
Söz konusu dönemde yurt dışı yerleşik kişilerin ŞBS stokları ise 343,7 milyon dolardan 324 milyon dolara indi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yaparsa..’
Ağzınıza için ağzınıza.
Spotta kim alıyor kim satıyor ?
2 ve 3 şubatta yazdım ben
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bakalım fiyatlar ne diyecek
Ortalık iyice karıştı, kimisi IMF diyor, kimisi OPEC diyor.
YALNIZ oyuncular doğru yada yalan bilinmez Piyasanın yükseleceğine inananlar pozisyonda olanlar olumlu senaryolara odaklanmış durumda nakitte yada SHORT'ta olanlarda olumlu bir sonuç çıkmayacağını fiyatlamış pusuya yatmış.
bir gerçek var ki işimiz zor :
Türkiye'nin turizm ve ihracat kanalından, yıl içinde dolar kaybı büyük.
Tam rakamı kestirmek zor ama 50 milyar dolara kadar ulaşabilir
Ödeme tarafı ise sabit...
Yükümlülükleri yerine getirerebilmek için bir şekilde
NET dolar girdisine ihtiyacımız var hayırlı olsun diyelim.
Şu an yükseliş potansiyeli en yüksek olan kağıt tcell olarak görüyorum...
Ama thy pususuna yattığımdan poz açamıyorum malesef...
Aktif alış kademesi an itibariyle 13.17...
Bakalım kapanışa kadar ne yapacak...
Bugün kac tur attın Bigşort abi
Bol bol et yiyeceğiz bugün
Boğacık gün sonunda sağa bakacak sola bakacak etim azalmış diyecek 😊😊
Hadi geçmiş olsun
malı bosalttı sonunda.....sımdı dolarda yukselır....
Oh yeah
Bir gurup boğacık eti yenildi 😊
Verin odunu
Kısık ateşte yiyeceğim lütfen 😊
TCMB brüt rezervi 3 Nisan’da önceki haftaya göre 5,9 milyar$ azalarak 95,4 milyar$,
Net rezervi 5,4 milyar $ azalarak 27,1 milyar$,
Dış varlık-toplam döviz yükümlülük farkı 5,4 milyar$ azalarak 16,1 milyar$ oldu.
TCMB’nin swap yükümlülüğü Şubat’ta 26,9 milyar$’dı.
Mark Mobius: Türkiye’ye yatırım yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.
Türkiye’nin uyguladığı (Kovid-19’a yönelik) program, Türkiye ekonomisine ilişkin daha da iyimser olmama neden oluyor.