İbrahim kahvecinin bir iki hafta içindeki yazısında herşey açıklanmış %30-40 arası indirim olmalı diye
Printable View
Seçbul nerede
Çoktandır yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayasofya dostum güzel açıklamış
Biz bir kasaya elmaları doldurup buzdola ına koyuyoruz içerisinde tabiiki içi kurtlu olanlar çürüyüp atılıyor..
Biz kasayı komple atmak gibi bir lüksümüz yoksa içimizdeki çürükleri ayıklamaya çaba göstermek daha mantıklı diye katkı sağlamak isterim
Ne diyek komünist mü diyek mahmut mu diyek?
Haftaya bisti roketliyorum. :evil:
https://twitter.com/politicturk/stat...642101248?s=19
haftaya 1095 üstünde kapanışlar yapmaya başlarsak ,longlar arkaya yaslanır......ytd
İSLAMCI, dini siyasete karıştıran ve siyasallaştıran kesim..
Fetö ve AKP bu işin öncüleri..
Dindar,mutedeyyin kelimeleri ise apayrı..
İSLAMCILAR..mutedeyyin ve dindar kesimi sevmezler..
Bu İSLAMCILAR'ın sözlerine güvenmem!
Bugün doğalgaz ne ise, yarın aşı konusundada açıklama yapsalar yine güvenmem..
Benzeri ABD'de var...
Joe Biden'ın başkan yardımcısı adayı Kamala Harris: Trump'ın duyuracağı bir Koronavirüs aşısına güvenmem
Devletin imanı arttıkca aklı azalır. (dücane cündioğlu)
Tevile ihtiyacın varsa dinleyebilirsin https://www.youtube.com/watch?v=jlAN...nel=tarihkursu
TV'de yurt dışından bağlanan analist sahnede silah var ise film bitmeden patlar dedi.
Bir kaza illa çıkacak gibi. Her ülkenin medyası kamuoyunu hazırlıyor.
Bence herif o nokta için bekleyip rolantiye oynuyor, bist devre kesici de geldi belki bu tip durumlar olabilir diye.
Devletin imanı diye birşey yok devlete cennet cehennem yok ahiret yok devleti yönetenlerin ve yonetinlerin imanının gerektirdiklerine saygı duyma görme gözetme gerekliliği vardır.Ayri bir konu olarak Ancak liyakat yerine din birliğini gözetmek veya başarısızlığı hataları dinle örtmek gizlemek sahih olmayan imanın emaresidir.
Dünyanın BİZDEN BIKTIĞINA İnanıyorum...
-Her nereye bulaşsak berbat edip,çıkıyoruz...
-Bulaşmayacağın 3 devlet sayılır.. ABD,İSRAİL;RUSYA...
-Rahip Bronson meselesinde perişan olduk. Ambargo halen devam ediyor..
F16 parçaları alınamıyor. F35 programından atıldık.. onmilyarlarca dolar zarar...
-ISRAİL... One minute ve Mavi Marmara meselesinde insanlara yazık oldu, kullanıldı..
SOnra ne işi vardı oralarda denildi. Kongre ağırlığı İsraillilerde!
-RUSYA uçağının düşürülmesi bize ekonomik olarak misliyle döndü..
Hala Ruslar Antalya'ya yolcu göndermiyor..
O dönem batan yüzlerce otel, narenciye,çiçekçi...
Bu Adamlardan(YAndaşlardan) kurtulacağımızı sanmıyorum. Chp,Hdp,Mhp,Vatan partisi v.s...
Hiç biri çözüm getirmez,getiremez artık..
Seçimlerle değişiklik olacağını sanmak büyük ahmaklık gibi...
Ufukta yeni bir radikal çözüm sunan harekette yok!!!
YUGOSLAVYA parçalanma örneğini iyi düşünmeli....!
SURİYE MÜLTECİLERİNİN içimize yerleştirilmesinin orta vadeli planı olmalı...
(Soros Vakfı'nın ,Afrika'nın sahra altından avrupaya geçişlerinde CIA tarafından,SOROS'un mülteci geçişlerini teşvik ettiğini
kanıtlamışlar.. Plana bak! Bu konuda İrlandalı Gazeteci:Gearóid Ó Colmáin in..11 Bölümlük yazı dizisi var.Okunmalı)
Roketi begenmediyseniz havan da atarım :he:
https://twitter.com/ultaslanmustaf/s...534102016?s=19
işin uçu kaçarsa ,yunana ateş açılırsa
şu andaki dünyada meteryalist batı kültürünün kurucusu sayılan yunan
çin-rusya,latin amerika kindaş arablar dahil dünyanın her tarafından insanlar yunanistana akacaktır.
global medyada bir zamanlar işid destekçi propagandası yapılan ülkem.
yeni algıda dünya medeniyetini yıkmakla suçlanacak.
kaldıramayacağı büyük bir baskı yiyecek.
Eğer çıkarsa savaşın Türkiye ile Yunanistan arasında olacağını düşünmemek lazım. Abd, AB, Arap ülkelerine karşı da ekonomik siyasi bir savaş içinde olacağız.
Yunanistan a ateş açtık ve Yunanistan korkup kaçacak sanmak da enayilik olur.
Yunanistan zaten birşey olsun diye bahaneye geziyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu işten yunanistan turizmi çok kazançlı çıkar.
bir çok dünyalı yunanistana günah çıkarmaya gider.
Şu anda hiçbir devlet ekonomisinin savaşa girecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Yemez.
Biz ekonomisiz de savaşırız. Ama yunanlılar fransızlar veya araplar o haltı yiyemez. Sıkar.
yunanistnın aklı başına biraz geliyormuş..siyaset bilimciler yanlış yapıyoruz demeye başlamış..tüm ege ve akdeniz yunanların olamaz söylemleri artıyor..yememiş fransız gazını sanırım..ULUSLARARASI MAHMKEME falan demeye başlamışlar ortak görüşme yapalım diyenler bile var...SANIRIM TSK akıllarını başlarına getirmiş sanki...ne hak yeriz nede yedirtiriz ..dünkü oğlan makaron da öğrenecek elbet.İNŞAALLAH KAHRAMAN TSK NN TOKATINA GEREK KALMAZ..
Yunan ordusu Ege de köylerimizi işgal eder iken köy meydanlarında kızlarımızı zorla oynatıyordu.
Allah gavurun eline düşürmesin.
Bir kez daha Atatürk ve silah arkadaşlarından binlerce kez razı olsun. Ek 25777
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cenazesine Yunan bayrağı örtselerdi.
Normal zaman olsaydı ona cenaze töreni bile yapılmazdı.gelenler utanırdı.
Brent petrol pis düşecek
ABD borsaları ve Bist grafiklerini inceliyorum, indikatörlere bakıyorum, hiçbirinde orta vadede ciddi yukarı hareket izi yok. Özellikle ABD borsalarında çok ciddi aşağı riski var. BIST ise sanki 2014 Ocak ayında gibi. Aşağıya hala %15-20 potansiyeli var gibi görünüyor.
Yazdıklarım orta vade için geçerlidir. Kısa vadede hala abartmadan yukarı potansiyel var.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
önümüzde hafta miğferi altı koruma konuma getirme vakti.... yukarısı olur mu bilemem... kesin olur diyen arkadaşalar olursa saygı duyarım... ben önce gerimi garantiye alırım.... sonrası kolay beya :)
forumu okudum ama karar veremedim.yarın artı mı eksi mi gap var...
DOW
SAATLİK
NU LARLA DÜŞMÜŞ.
ŞİMDİ PU VAR.
ÇIKIŞ OLMALI
https://i.hizliresim.com/YLJfkA.png