2.7 milyar dolar giriş olmuş.
Cumhurbaşkanı da piyasaları takip ediyor.
Printable View
2.7 milyar dolar giriş olmuş.
Cumhurbaşkanı da piyasaları takip ediyor.
damadeTTin ağlıyodur $imdi kırpık kıprAk gözleriylen )..
enflasyon dedıgı TUIK enflasyonu tabı... o kadar faız kımı keser bılmem...
eksı faızden ıyıdır tabı... buralarda tutarlar belkı kuru anca...
Kalemşörler ne diyorsa tersini yapıyormuş, o da televizyondan takip ediyormuş.
Büyük değişim dönüşümler içindeyiz ülkecek. Belli baba. Dolar aşağı yardiriyor borsa soluksuz yukarı. Oyun yapısal olarak değişti. Çok KY yok olacak yine. Neyse geçmiş olsun
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz hayırlı bir rüya görmezsiniz dedi.
Bu kdr basit 2 soz
Aylarca iskence cekti ulke
Faiz giren yabanciyla dusecek zaten
Kim yonelndiriyordu rte yi
damat demek hiç oturmayaymış o koltuğa belki de dolar maks 5-5,5 larda kalacaktı.
reele göre 5,1 civqrda olmalıydı zira. belki kim bilebilir?
hey gibi şimdi yaptıkları zamları da geri almaz eşrefsiz tüccarlar
Enflasyon kadar faiz verme mecburiyeti var dedi.
resmı enflasyon %12.... %12 faızle kımseyı cekemezsın...
enteresan, ben bu kadar olumlu algılamadım bu lafı... bakalım bakalım...
merkezin acil dolar alım ihalelerine başlaması lazım.
bu ne yaf, onca uğraştığımız regabetçi kur buhar olup gitti. asdas.
Yaşlı amcalar poşet poşet çuvalla dolar taşıyor şuan Kapalıçarşı'da bozdurmak için kuyruk var TL kalmadı
Yonca 200 günlük ortalama 8.18 gidiyor:)
Ah abla ah
işe yaramaz paragöz...eğer hala tüik enflasyonu diyorsa bunca yaşanan olaydan sonra...o zaman damadın dediği gibi allah sonumuzu hayreylesin diyelim...
valla ben bugün ağzım açık okudum söylediklerini...dinlemedim izlemedim ama matrikse düşen açıklamaları şaşkınlıkla okudum...ve şöyle bir izlenim edindim sanki rte'nin olup bitenlerden haberi yokmuş gibi sanki kendisine bilgiler doğru aktarılmamış gibi hissettim...ve piyasanın istediğini vereceğiz şeklinde anladım...
bakalım öyle olacak mı?
Beklentiyi arşa çıkarmaya ne gerek var ? Hiç bir işimiZ normal değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünya altın piyasası sarsilacak altın yağıyor bozdurmak için
1 haftada 20000 puan viop , hakkaten inanılmaz hayatı değişti bir anda longcuların...
bakalım hani dolar atıyorum 6,5-7 liraya düşerse (olur olmaz bilemem) bu marketler bilmem neler fiyatları geri çekecek mi? hiç sanmıyorum...
Kılıçdaroğlu Adnan Bali'yi de emekli olunca kadroya almalı.
Eldeki kadrolar 2000 li yıllardan kalma, taze kan ile desteklemeli.
Ekonomi yönetimindeki iki hamle gelecek partisi ve deva partisinden gelecek ağır eleştirileri önlemek için. Biri Babacan in adamı. Diğeri Davutoğlunun adamı. Eflani da Erzurum için vitrine aldı.
Mal almak içün 84 binleri bekleyen ünlü indikçi abimizi ve onun yandaş destekçilerini sahneye bekliyoruz🙈🙈
Eksi rezerv ile dünyada hiçbir ülke bu şekilde kuru dusuremezdi. Gerçekten asrın yöneticisi..
Şortçular da yok oldu kafa kol bacak ne varsa kesecekler artık mecbur direnirler ise pala artık sürer var gücüyle elinde daha çok poz var. Bildiğin para transfer oldu ya la şortçudan longçuya :) vay anasını mantık ne diyor ise tersi doğrudur çalıştı.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benjoda yeter bura...
az soluklan
patladı millet..
https://i.hizliresim.com/L7HtDP.jpg
Ben Kılıçdaroğlu yerine olsam bizim iblislerle işimiz olmaz insan aklı ile her sorunu çözeriz derim.
65 yaş üstü dolar bozdurmak isteyen 10 binler kısıtlama yüzünden döviz büroları na akın edemiyor. Kapıdan döviz bozdurma hizmetleri başlamalı.
usd hisse senedine döndü yeminlen...
:he:
Pazartesi aşı haberinden sonra bir forumdaş short olanlar için kusursuz fırtına oldu demişti, fırtına katlanarak devam ediyor, gelebilecek potansiyel pozitif haberlerin hepsi yağıyor maşallah
garanti 0.5 centte belki alırım diyen dostlar, garanti 1 cent oldu.ben 2 centten aşağı satmam
yok burada ekonomi tahsili yaptım ,diyerek 107.000 de short eğilimli konuşan BEYAZ TÜRKÜMÜZ nerede.
Bu işler ortak akıl işi.
Bir kişiyi iblis manipule edebiliyor ama çok kişiyi aynı anda edemez.
Modern muhasebe sistemi double entry system olarak geçiyor, maker checker vs sistemler var, distributed data management var, no single point of failure var. Batı zamanında işi çözmüş.
pasta son durum ne oldu?
Martine soktu...affetmedi...