Petkimde olan islemleri tuprsta yapsınlar sıkıyorsa. Adamı çiğ çiğ yerler. Bazı hisseler var ki babanın çiftliği gibi sahiplerinin izni olmadan at koşturamazsın.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Petkimde olan islemleri tuprsta yapsınlar sıkıyorsa. Adamı çiğ çiğ yerler. Bazı hisseler var ki babanın çiftliği gibi sahiplerinin izni olmadan at koşturamazsın.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow ne güzel yükseliyor bizimkinde tık yok..az yukarı sürse de vursak biraz...
Aynen, alıcıları kırmayıp mal verdiler.
Haftaya da böyle olursa , endex çok sert düşer.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cons der ki ben halayın başiyam le le, hış hışı hançer taşıyam...
Bozkurt yanlar gibi oldu halaydan ayrıldı.
Bizim 2 bölük cephede.
Sana maliyetini + komisyon + bir miktar para vereyim defol git tepemden diyor şu an akşam akşam...
Baslikta full lönk sentiment olsa hafta sonu riskini almasam mı diyecektim.
Sizi görünce beklemeye karar verdim. Açık açık da yazdım affedin / hakkinizi helal edin.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow yine takıldı 30 a.
geçemiyor
[IMG]https://i.hizliresim.com/pP0hOP.jpg[/IMG]
haftalık kapanışta tam istediğim gibi teyit alamasamda bu üçlü doji li düşüş mumunun boşa olmadığını düşünüyorum
işte bu doğrultuda 1521 üstünde kapanışlar görmedikçe yükselişleri short tarafta kulanacam
1521 kırıldığı takdirde inada gerek yok short tarafda
Ne diyon sen kardeş. Açık açık yaz...
Ne parası vereceksin ki bana?Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakın ben neden satıcılı başlarız düşüncemi neye göre dediğini söyleyim. biliyosunuz bu piyasada varant diye bir oyun var ve kollamaları gerekiyor. bunuda sıfırlama eşiğine gelmiş 31.. 12 vadeli varantları daha başlangıçta öldürmemek içindir. onun içinde biraz satmaları gerekiyor. vadeye bir aya yakın zaman olduğu için daha sonra hallederiz diye düşünmüşlerdir bana göre. ayrıca bir an önce boyunlarını kesselerde farketmiyor benim için. yani kendime ferahlık veriyor değilim:)
Yok estf. Pala diyor al parani git diye demek istedim sizle bir alışverişimiz yok...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi baktım tavan 152 bin 150
zirve 152 bin 200
yani pala, şöyle afilli bir çift tepe yapmak fena mı olurdu. asdas. :he:
bu oyunun bir standart ı yok. değişik değişik yöntemler uygulanabilir derken sanırım varant ile piyasa takip etmek buna bir örnek oldu. çünkü bugüne kadar ne kadar yorum yaptıysam hepsini varant üzerinden değerlendirdim ve etmeye devam edeceğim. akşam yazdığım yorumda benim istediğim direnç geçilemedi long devam eder diyemem derken, eğer bakın endeks alım varantı şuraya takıldı desem kimsenin dikkate almayacağını tahmin ettiğim için çenemi fazla yormayım demiştim.. varant gerçek hepsi yalan. yalaaaan yalan!:)
Bu gün işlerim yoğun değildi ve bazı hisseleri derinlikli izledim , alıcı geldikçe aşağıya verdiler, benim gördüğüm bu.
Ayrıca burada çok ekstre ve para lafı dolanıyor, ondan dolayı alınganlık yapmış olabilirim, kusuruma bakmayın...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunu demek istedim
https://i.hizliresim.com/MmYDhw.png
ıvır zıvır kağıtlar bitti şimdi 30 kağıtlarına giriyorlar birer birer... önce tskb, bu hafta doholle petkim... bakalım sıradaki ne olacak...
şimdi burda bol keseden varant varant diye bol keseden sallıyorum, biride çıkıp peki bugün satıcılı piyasa idi sen ne yaptın sattınmı diye sorabilir normaldir. mallesef satacak varantmı bıraktılarki satayım. hepsini üç kuruş beş kuruşluk çöp ettiler.. adamlar adamlar herşeyi yerli yerine otomatik olarak yerleştiriyorlar. oyunu görsen ne olacakki... her oyunda ama
endekslerde
piyasa yapıcı adil kotasyon veriyor mu?
sadece alış kotasyonu mu vermek zorunda?
bu varanların miktarı sabit tek seferde mi çıkıyor, yoksa piyasa yapıcı isterse ekleme yapıyor mu?
hacimler kademeler nasıl?
hangi marjda varantlar kademe ve hacim olarak geberik hale geçiyor?
şimdilik bu kadar? asdas:he:
cevap verirsen teşekkür,
vermezsen eyvallah. :he:
Uzun zamandır long only olan citi longları kapatıyor bofa long açıyor
Prepare for action
ayıp ediyosun daha şimdiye kadar gördüğüm mesajlardan cevaplamadığım bir tane olmadı. öyle burnu havada gezenlrden değilim adaş.. ama soru çok detaylı cevap gerektirdiği için mesajla anlatmak mümkün değil. boş ver takılma öğreneyim diyene kadar anandan emdiğin süt ü burnundan getirirler..
Kasa 526.710...
APSD 6.081 artmis.
Toplamda 526.710
Bildigim kadariyla Rekor olmus.
Ne tarafa patlayacak acaba. Iblis ne biriktirdi acaba?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayret ya insan şu dowu kullanıp yukarı sürer gece gece...
bomonti bahçeşehir 3.5 satte geldim...
3.25 dakikada ankaraya gitmişliğim var...
söyleceklerim bu kadar...
çoktandır bakmamıştım
bist 100 bakayım dedim.
dönüşün işareti çoğalmış.
macd de katılmış.
teknik tası tarağı topla kaç diyor.
https://invst.ly/t1gdw
https://i.hizliresim.com/YOt1ly.png
Modys pas mı geçti neden haber geçmedi saati belli mi
Reis buradan yıl sonuna kadar testere yapması baya zor ya. Aksiyon mutlaka olur.
Bi filmde bi silah varsa mutlaka patlar. 526 bin poz var mutlaka değişik şeyler yaşanacak, yön %50 yukarı %50 aşağı elini belli etmiyor.
Tahviller artmış, bu kötü. Ufaktan mal verip kaçıyorsa sert verir...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.