ayın 20 sinde 7 lira :) başlık canlansın
Printable View
ayın 20 sinde 7 lira :) başlık canlansın
7.3865 tüm zamanların en yükseği
tradingviews daki bir analize göre dolar tekrar 6,9'a ulaşabilir bu yıl size göre olabilir mi
ayrıca dolardaki yükselişin sebepleri açıklandı orada
Evet ne oluyor şimdi? Geliyor mu dolar 5.75'e?? He 6.20 de olur..
Nerden alalım?!!
Ne analiz bee..
Bu adam şimdi youtuber oldu oralarda satıyor bu hikayeleri..
1-2 seneye kadar twitterde hisse pazarlama işlerine girer..
Bu gizli trol ün palavralarını ifşa ettiğimde bazıları çok üzerime geldi idi..
2018 de de 4.20 lerde iken dolar..Nereye gidecek ki diyordu..7.21 i gördü
Ağlıyordu vakbn topiğinde..
Sonra gelsin yalanlar 7.20 de herkese satın demiş deee..cart curtt..
................
2020 tepesi 6.55 miş..Hemde tepesi bak..ortalaması falan da değil..:kahkah:
7.50 dolar bugün..
Neymiş ABD para basıyor muş dolar nereye gider miş..analize gel..
eğer trump finansal balonu üfürecem deyip powell'a faiz düşür demeseydi şu an muhtemelen çok başka şeyler konuşuyor olurduk. belki de şu an başka bir hükümet olacaktı başımızda. fed'in güvercin ötesi politikası sayesinde şu an doları 7,50'den alabiliyoruz. yani 7,20'den 5'e giden süreçte ben bildim havasına girip youtuber'lığa soyunmak gereksiz oldu. bir tahmin yaptın ve şansa trump zamanına denk geldin. bist hala 1,45 cent, bankalar hala sürünüyor.
Selka kendini yaktı boşa, çok uyardım zamanında bak dolarla dalaşma şakası yoktur alır anahtarını akıllı ol dedik dinletemedik büyük sözü :evil:
Yalandan kim ölmüş şimdide gayrımenkul dolandırıcıları muhabbetine girmiş.
Şu covid ortamında banka müdürü kendisini kapıya kadar ağırlamış. Herhalde uğurlamış demek istiyor. Yada müdür kapıya kadar götürürken çay içirip ağzına kek sokuyordur.
Sonra deutche bank ziraatin muhbir bankasıymış. Öyle diyo kendisi. vay gammaz ihbarcı deutcsh yada muhabir banayı muhbir banka diye biliyor. Adamın paçalarından cehalet ve bilgisizlik akıyor. Yeterince güldüm kapadım youtubeyi
abi vurmayın öldü :evil:
bi de kendini acındırmaları yok mu?
yok engizisyonda yargılanmış yakılmaya mahkum edilmiş vıttır zıttır.
ne gerek var bunca ajitasyona , zırlamaya, sanırım tribünlere oynadı son bir ümit.
görende bütün forum üzerine çullanıp sopayla kovaladık sanacak.:kahkah:
sadece vakti zamanında dolarcılara tonla laf sokup dalga geçtiği için nefret biriktirdi bol bol.
analiz yaparsın fikrini paylaşırsın ama insanlarla dalga geçip tahrik etmek ayıp bir şey.
sonra gün oluyor devran dönüyor o dalga geçtiğin insanlar burda sana hesap soruyor işte ilahi adalet böyle bir şey tamda.
Nerde izliyorsunuz yaw bu unsuru? Aynı okul mezunu olduğumuzu iddia ediyor, göreydim bi..
Belki birgün bir yerde rastlarım. Belli m'olur!
https://youtu.be/dEPF572LJxE
Bu ikinci video herifin hayatı yalan başta 50.000 dolar diyo sonra euroya dönüyor paryanındaki 2 iri kıyım arkadaş almanları nasıl kaçırıyor sonra dolandırıcı elinden nasıl kaçıyor
Bide 1. Videoda kafadan 50.000 euro istiyor adamdan oysa kendisi euro dolar düşecek diyip utanmadan euro istiyor
Öne çekelim. Milletin gülmeye de ihtiyacı var. [emoji23][emoji23][emoji23]
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videonun ilk dakikası aynı şu videodaki abla gibi. :)
(ilk dakikadan sonrasını dinlemedim zaten)
https://www.youtube.com/watch?v=AmiFYuGfYjc
Selka denen trol mu bu
Selkayı Şubenin kapısına kadar uğurlamamış ağırlamış yani kapıya kadar çay pasta tıkmış ağızlarına
6.50 bu senenin zirvesi olacaktı dıjj güçler müsade etmedi selka'ya. :oleyo:
2020 zirvesi 6.50 dir diyip..
6.30 dan dolar bozup 4.50 den vakbn almayı öneren SELKA nın teşriflerini bekliyoruz..
Kasım ayında hepimiz SELKA nın hakkını verecektik ama işte o zamanlar iş bilmez kafamızla karşı çıkıyorduk bu arkadaşa..(mart2020)
Bir de bu herifi ciddi ciddi dinleyen ufak bir kitle oluşmuş.
Geçende ne söylüyor diye bir bakayım dedim, aynı ekonomi kanalı şebekleri gibi klasik şeyler zırvalıyor.
üçü kırarsa dörde gider, dördü kırarsa beşe dikkat, beşi kırarsa altıyı test eder.
aşağı yönde beşten dörde düşer, dörtten sonra üç gelir, oradan ikiye el sallar.
Kitlesi de kaval dinler gibi dinliyor bu zırvalıkları.
Adam baktı böyle teknik temel analizle al sat la ne uzun ne kısa vade bi halt olacağı yok..
Hisse net üzerinden sivri dolar hisse yorumları..
Devamlı ben bildim modu..(geriye dönüp bakmaya üşenen (halbuki hepsi palavra) hayran kitlesi oluşturma ..)
Kavga çıkarmak garantili zaten..(kavga çıkarınca kendini acındırma modu..doğruları söyleyeni kovalar falan)
Oradan youtube
Oraden twitter derken
Gelsin hisse tavsiyesi manipülasyon ..
1-2 kişinin dikkatini çekse 1-2 de patron bağlasalar al alttan yüzde 50 yapınca alıyorum ediyorum temel teknik analiz süper süper..
Çak milletin kafasına gitsin ..
Önder Tavukçuoğlu (derin hisse) de bu işlere buralarda gozde pazarlayarak başladı TGDTGD ile..
Bazıları için Fiyatlar ters yanılsadı 🙂
Döviz altın şelale mode a geçti ABD seçimi sonrası..
Bakalım...
50gunlukten assa fena değil saptı.dukkani kapatalım adios. Bu kadar yeter tok olana.
Fazla dolaşmak anahtar kaybetmeyelim
SON DAKİKA
Prof. Dr. Uğur Şahin: Aşının salgını bitireceğinden eminim
Sozcu.com.tr, Gündem
Güncellenme
22:48, 12/11/2020
Corona aşısı çalışmalarında ilk klinik deneylerden başarılı sonuçlar aldığını açıklayan Almanya merkezli
BionTech şirketinin CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin, aşının salgını bitireceğinden
emin olduğunu söyledi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...m-6123179/amp/
Bence olağanüstü bir son dakika haberi
https://www.emlak365.com/ekonomi/202...up-h38678.html
7.20 ler ve sonra 6,90 lar bekliyorum
Bu faiz ortamında doların çıkmasını bekleyenler avucunu yalayacak!
Dolar dünyada değer kaybetmeye devam ediyor ve Allahın izniyle de devam edecek bu yıl.
https://finans.mynet.com/haber/detay...lir-mi/412192/
Son dakika dolar/TL kuru ne olacak, dolar düşecek mi sorularına cevap arayan yatırımcılara HSBC bankasından sürpriz bir açıklama geldi. Son 4 aydır düşme trendinde olan dolar kuru için beklenmeyen bir tahminde bulunan banka, dolar/TL yıl sonu tahminini 7,10 olarak bildirdi. 2021'de dolar ne kadar olacak araştıranlara HSBC'nin tahminine göre normalleşme yaşandığında 7,10 seviyesinin altına düşeceğini belirtelim.
Komando,iyi hoş diyorsun da; yabancı; tahvil, hisse satıp ucuzdan senin dolarlarını alıp günü geldiğinde sana silah olarak kullanıyor........ Bana kalsa Pazartesi günü dolar 11.5 TL oldu derim,hem yabancı ucuzdan alamaz hem de Bankada doları olan bozdurur,dolar yine düşer......
Dünyanın en değersiz parası Türkiye'de en değerli konumda.Sat.
Gün içinde ıslak sopalarla dövecekler : her pazartesi aynı terane
Akıllanmazsın
Dolarda düşüş kaçınılmaz mı? Zira öteki mahallenin aksine dolar son 2,5 aydır sürekli düşüşte......
Yabancı büyük fon yöneticileriyle gizli anlaşma yapılmış olmalı.
Biz doları baskılayalım, size artmayacağı garantisi verelim.
Siz gelin bizim yüksek faizimizden yararlanın..
Öyle olunca da adam sıfiŕ faizle ülkesinde bekliyeceğine yıllık yüzde 15 faiz için koşa koşa gelir.
Adamlar dolar bazında yüzde 15 kazanacak..
Burada risk şu.
Anlaşma finiş tarihi ne?
Bu tarihi bilmek, işte zurnanın zırt dedigi yer burası.
O tarihten sonra ise 3-5 gün içinde yeni fiyat oluşacak..
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi