merhaba eplas.in kap haberi ile ilgili yardımcı olur musunuz? yazdığınız bedelliler dogru mu ve ne gibi bir anlam çıkarmalıyız acabaRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba eplas.in kap haberi ile ilgili yardımcı olur musunuz? yazdığınız bedelliler dogru mu ve ne gibi bir anlam çıkarmalıyız acabaRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar. Anlam çıkaracak bir şey yok bence. EPLAS'ın kendi başlığını okursanız forumda yıllardır o şirkette olan kişiler mevcut ve değerli bilgiler paylaşıyorlar. Ben de yeni girdim ve yeni yeni öğreniyorum şirketi. Şuan için bir yorum yapacak pozisyonda değilim. Zaten balıklama atladığımın cezasını çekiyorum görüyorsunuz. Borsada acele ile araştırmadan işlem yapılmayacağını benim gibi amatörlerin zarar etmesinden anlayabilirsiniz. O yüzden siz kendi araştırmanızı yapın ve öğrendikten sonra hamlelerinizi yapınız.
Ek 26949
Oynak beyim yarın ortalık kan revan. Lö pompiyer olacak borsada. Geçen haftanın aynısını yaşayacağız gibi duruyor.
Yine zarar yine zarar.. Offf :(
Heryerde dolar ucacak kacacak yorumlari basladiysa dolarda cokus yakindir ins
İşte oynak beyim bu.
Adam dün dedi ki bir şey olmaz. Korkmayın bu kadar.
Piyasalar sakin açıldı.
Bir de oynak beyimden şüphe ediyorsunuz yahu.
Yok neymiş maşallah dediği 10 dakika yaşamazmış falan :)
Hay şu ABD'nin tahviline de vadelisine de dolar endeksine de..
Ulan 1,9 trilyon dolar basıp piyasaya süreceğim diyor. 1,9 TRİLYON!
Bu ne saçmalık ki millet tahvillere ve dolarizasyona dönüyor dolar enflasyonu olması gerekirken.
bu satış tamamen bahane...
yok faizler yükseldi vs.
bakın 10 yıllıklar yavaştan 1.60 lara çıkacak borsalarda bu kadar tepki olmayacak.
tıpkı pandemi başlangıcı gibi. piyasa olaya dapte oluyor sonrasında. volatilite giderek düşüyor.
bu tamamen düzeltme ve kar realizasyon hareketiydi bana göre...
2003 yılında bir ağabey şöyle demişti.
hatırımda kaldığı kadar.
bu amerika varya. şu anda şişiyor. parası şişiyor. ekonomisi şişiyor. en fazla15 -20 sene sonra alttan tuğlasının birini çekecekler. kendi üstlerine yıkılacaklar. şu anda dünyada 4 ayrı yerde dolar basılıyor. sonu nereye varır. o tek tuğlanın başına varır. geri bir döndü mü. bütün dünya önce kandi parasına sahip çıkacak haliyle. o gördüğünüz uçak gemilerini jilet fabrikasına satacaklar.
inşallah bu temenni olur ve bizde görürüz
tabi ki lokal olarak bakarsak sıkıntı kendimizde. altın ve dolara yatırım aracı olarak bakıyoruz. 2 sinin ipi de itnelerin elinde. bu güne kadar cebimde kasamda banka hesabında döviz barınırmadım.
döviz den gelecek gelire bakıp elinde tutan insanların. kendi bastıkları dalı kesen, enflasyon ve devalüasyona yardım edip, sonrada pahalılık ve reel gelirin düşmesinden şikayet eden aptallar olarak görüyorum. bu yazdıklarım. ticareti dövizle olmayanlar için yani benim gibi olanlar için yazıyorum. geçen gün dükkanı kiraya vercem. depozit alacağım. adam dolar olarak veriyor. yok TL alırım dedim. ama o zaman paramın değeri düşer demez mi. bende o zaman sen başka dükkana bak dedim. bu ikinci gelişi .bu gün bida geliyor.dükkanı tutmak için
Fuatim gozun aydin 120 ye kadar durmayin ins
Bu biraz tavuk mu yumartadan, yumurta mı tavuktan çıkar meselesi gibi sanki
Dolarizasyon mu paramızı aşağı çekiyor, paramız aşağıya gidiyor diye mi dolarizasyon var.
Daha düne kadar faiz enflasyonun altındaydı, bence hala da altında. Güven duyulan ülke olmayınca insanlar dolarizasyona mecbur kalıyor olabilir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oynak beyim ateşdağlıda yaptıkları $erefsizliği gördün mü?
%650 bedelliye başvur kağıda talep gelsin sonra başvuruyu çektim de malını boşalttıktan sonra.
Oh ne güzel borsa be.
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=12
SPK bülteni.
Gözüme çarpan Midas'a onay gelmiş. Komisyonsuz aracı kurumdu. Bu yıl içinde aktif olur uygulama sanırım.
Bu borsaya hareket getirecektir diye umuyorum.
Boşverin fonu hisseyi.
Ailecek şu filmi izleyin.Seveceksiniz.
Madame Sousatzka
https://www.imdb.com/title/tt0095564/
Odabasi fuatim nerde
Hele ons salarsa siz seyreyleyin bisti
Powell konuşuyor şu anda
Adam konuştukça abd endekleri çöktü.