Aylardır ordan şort buradan şort yazıyon, vermediğin anahtar kalmadı. Şimdi buradan şort kapıyon... Consensusdan cırtsın...
Printable View
Ben eve dönüş yolculuğu diyorum... Siz ne derseniz diyin...
bende az biraz long yaptım maksat pustluk olsun...burayı kırarsa benden bilin...
sana güvendik ne olacak şimdi
https://i.hizliresim.com/ExGdJs.png
1680 kırılmadan bir halt olmaz.
sindom ne yapıyor bu?
spottaki izlenimin ne?
far yemiş davşana döndürdü bizi. asdas. :he:
6850...ling...
Bakalım saat 5 teki alım feryadı yine olacak mı.
Hatta bişey daha diycektim de neyse hatırlayınca artık anca..
Saatlikte önceki gördüğü diplerin altına inmeden dipleri de yükseltiyor.
Her türlü algı operasyonuna rağmen piyasa olması gereken trende girdi
VİOB'da çok kısa vadeli DAYTRADE anlık işlem için bu gün saat 10.00 da fiat 1709 SAT kesişimi gördüm hal devam etmekte stop'u beş dakikalık grafiğe göre anlık bakarak ayarlamayı uygun görüyorum Spot viop savaşı var desek yanılmış olurmuyuz?
hayatta alamaz bence noruspu evladı...benim 5 cetonuma göz dikti..ama olsun vermıycem vermıycem...hep beraber batalım emanuke....
yine mi ÇUVAL FORMASYONU..:)
Çiğköftelik kıyma çekiyor mübarek...
1 kere, 2 kere yetmez 7-8 kez çekmek lazım...
Evet beyler, saat 17:00'ye yaklaşıyor. Kemik sesi istiyorum...
Türk doktorun umut veren çalışması! Aşı gibi koruyor, virüsün hücrelere girişini engelliyor
Covid-19’dan korunmada
Quersetin ve C vitamini (QC) beraberliğinin tıpkı aşı gibi dikkat çekici sonuçları olduğunu ortaya koyan çalışmalar var. Türk doktor Hasan Önal’ın virüsün bulaşma riski yüksek birimlerde görevli sağlık çalışanları üzerinde yaptığı klinik çalışma, QC takviyesinin uzun süreli ve düzenli kullanımının hastalıktan korunmada anlamlı bir fark yarattığını gösteriyor. Habertürk Sağlık Yazarı Ceyda Erenoğlu’nun özel haberi
https://www.haberturk.com/asi-gibi-k...berler-2945129
Valla hatırlamadın hâlâ..
Bu arada durum kaç kaç )..
Bugün attığım ilk mesajdan sonra rakamlara bile şimdi bakabildim, tekrar işe döneceğim.
Short sayısı 21 olmuş, 1809,50 den bir kontrat daha gitmiş. Vadeli %1.12 aşağıda ama gördüğüm şu ki, Şubat vade 1664,00 altına düşmeden bir düşüşten söz bile edilemez, şu ana kadarki hareket hala realizasyon kapsamında.
İş bekler.
Bol kazançlar.
Boş yapmadan yeni gün dibi dahil kavurmatik çalıştıralım sade uygun %’sel.
✔🧿😍
Birazda 167X style yazalım emirler, en zırva gruptan olsun bunnarda hadi )
ya kusura bakma daytrade yazılmasa iyi olacak benim eşekliğime sayın yazmasam daha iyi olurdu belki terside olur belli mi olur.
yalnız günlük grafiklerimi ben ARŞİV 'e ekledim merak eden bulur bakar ...
GÜNLÜK grafik ilk defa bir kaç bar sonra belli olacak ta erken konuşmakta iyi olmuyor ama %51 aşağıya gösteriyor sanki
https://i.hizliresim.com/BJCHVt.png
Şahit 1675 deyiz ona göre:)
Kim takar Yalova kaymakam şeysini )
Buradan short açacak olan bir anda makası açar mı diye korkuyor, long açacak olan ise acaba makası cazip gösterip gel gel mi yapıyor diyor, adamlar makas ile ayarlarımızla oynadı resmen
Akşam seansında düzeltir makası dedi şahit abi
nasıl düzeltecek acaba, ben lönkümü vermem
bi denede 1682 den attım şindi ohhh mis mis