Yine kapandı ** borsasi yine tabanlayacak bankalar mikecek hepimizi..
Printable View
Yine kapandı ** borsasi yine tabanlayacak bankalar mikecek hepimizi..
böyle olursa 1 milyar $ zarar ediyorlar... kabaca...
peki görelim..
Kapatın işimize bakalım.. Eskiden marj yüksekti -16 'ya vurup geri dönerdi...
Accuk daha dolar lönk... Argentino Doggy& Pezzo Style
Yiğit Bulut : Herhangi bir olağanüstü adım atılmayacaktır
Yiğit Bulut : Olağanüstü PPK toplantısı söz konusu değil
Boyle olunca satacak olan da satamıyor... o satış ordinoları erimiyor...
bugün satamayınca yarın yine yazacak adam tabana... çoğu da keyfinden satmıyor, kredili pozisyonlar mecbur kapamaya...
2 gündür flat olmama rağmen tek lot işlemim olmadı korku böyle birşey... cort ta açamıyorum. cesaret etsek nereden yakalasan sıkı kar vardı... üstelik kaç zamandır bu düşüşü kollamama rağmen...ters pozdaki arkadaşlara gerçekten sabırlar dilerim...
Garan'ti Ve Akbank ekranımın en üstünde taban çözülecek gibi olursa trade için dalarım hisselere öbür türlü korkuyorum almaya..
Tabandan mal alarak viop u batırmış bulunmaktayım..nihoahahahahaha
yuhhh
Puhahaha neyden gorguyon emmi..
böyle mart kapanırsa adam bbva yani 1 milyar $ değer düşüklüğü yazıyor mümkün değil adamı kovarlar işten limon tezgahı kurar. avrupada adam gazanacak sana yedirecek oldu :kahkah:
İşlem olamayınca sinirler daha çok geriliyor sonra duygusal yatırımcı yeter ulan artık deyip bastıkça basıyor..
dünkü gibi alayını tabana kitleyip takip edecek bir şey bırakmayacaklar. :ss::ss:
bu devre kesme işi rezalet bir uygulama...%5 te devre kesiyorsun bir sonraki açılış direkt %7-8 le oluyor aradaki %2-3 lük marjda satıp çıkmak isteyene fırsat vermiyorsun...amaç nedir ya?
günlük %10 limit var zaten bırak o marjda kime nereden alıp satarsa nasıl işlem yaparsa yapsın...
şimdi bir sonraki açılışta direkt taban olursa yine aradaki %2-3 lük marjda kaçmak isteyen kaçamayacak...
yukarı giderken de aynı durum tabii...almak isteyen alamaz...
valla bu kadar sağlam ve ucuz piyasada borsayı çökertmek 130 bine felan düşürmek kamu bankalarını 3.33 4.27 tcl i vs. taban yapmak çok büyük başarı dayı top atsan yıkılmazdı o derece.. inanılır gibi değil...
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut: Faizi ne kadar aşağı çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aşağı geldiğini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
böyle birşey beklemiyordum açıkcası neden çünkü zaten çökmüştük bak dayı eğer gırtlak full vadeli işlem yapmış olsan batmıştın dayı.. bu işler iş değil..
böyle birşey inanılır gibi değil... 3.33 vakıf ne demek dayı.. 4.98 e devlet hazine 9.5 a almış... bu yüzden bu işler iş değil emmi vob yapmayın sakın hayatınız kayar...
Borsa bu kadar düşmüş dolar hala 7.80 ... birşey test ediliyor ama ne. ...
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut: Faizlerin mümkün olduğunca düştüğü, kredi maliyetinin düştüğü, düşen faizlerin de enflasyonu aşağı çekeceği bir politika yapacağız- A Haber
Bunlar kredilileri ve long vob cuyu batırmadan durmayacak sanki.....
Dolar bana göre 7.69 kritik,
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurtdışı TL faiz %440 bu ne ki
Saat 10:31:08 itibarıyla endekse bağlı devre kesicinin ikinci aşaması tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem
sıralarında,Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma
AraçlarıPiyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.Pay Piyasasında sürekli işlem
yöntemiuygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul
sertifikalarındasaat 10:51:08'de tek fiyat emir toplama, 10:56:08'de eşleştirme yapılacak ve 11:01:08'den itibaren
işlemlerekaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan
paylardasaat 10:51:08'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 11:01:08'dan itibaren seans kaldığı yerden devam
edecektir.Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakkı kuponu sıralarında işlemler 11:01:08'den itibaren kaldığı
yerdensürekli işlem ile devam edecektir.VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo
Pazarı'ndaişlemler saat 11:01:08'da yeniden başlayacaktır.
yiğit bulut dümene geçmiş anlaşılan... ne hazine bakanı ne merkez bankası başkanı çıkmıyor bu açıklamaları o yapıyorsa dayı görünüm bu şekilde...
yiğit besili bir domuz gibi olmuş.
Rus borsası bi ara böyleydi tarihi hatırlayan var mı.Tarihi hatırlayamadım ,hatırlayan var mı.rRuslara gülüyorduk o zaman,gülme komşuna.
tl vermeyince dolarda çıkmıyor.. sonra tl verilince dolar çıkıyor vs. vs. vs. doları böyle 5.90 lardan birden çökertmişti 2018 martta eski sistem.
komedi ya...hayır sanki ülkeyi bugüne kadar bunlar değil de başkası yönetiyordu bunlar ekonomiyi bugün devralmış gibi konuşuyor...şaka gibi...elinizden tutan mı oldu arkadaş? düşük faiz enflasyon neyse bugüne kadar neyi beklediniz? yapsaydınız ya...madem böyle yapacağız edeceğiz demekle oluyor bu işler...
Puştluk burada. Bir yandan jöleli dolar nereye giderse gitsin diyor. Bir yandan da swap faizleri arttırılıp, yabancının TL ye erişimi engelleniyor. Bunu gören yabancı da fiyata bakmadan hisseleri satışa koyuyor.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilale sorar gibi sormak lazım faiz düşünce dövizde düşebiliyormuymuş...
sanayici döviz fiyatından dolayı maliyet yapamıyor...
hepsi döviz fiyatından kan ağlıyor...
ben faizden çok şikayetçi sanayici göremedim...
hepsi dövizden şikayetçi...
bütün niyetleri 5 müteahidin işine faiz düşüklüğü yarıyor...
bütün planı ona göre yapıyorlar...
herkes dövizden yakınırken bunla ilgili tek söz yok...