herkes dagildiysa, konumuza donelim. Nerede kalmistik?
Printable View
herkes dagildiysa, konumuza donelim. Nerede kalmistik?
Aşağılık şrefsz olduğunuzu biliyordum ama bukadarını beklemiyordum
.o.ç yöneticiler kansız patronlar.Annzı gt deliğinden skm.
Hirsiz demeyi unutmussun ortak !! Hirsiz Murat Gigin ortalikta hala dolaniyor bizi tokatladigi paralarla saygin is adami olarak
Buradayız.. Hatta mini mini alarak izliyorum.. Geçiş dönemindeyiz ve doğal sakinlik..Kısa vade neler yapabileceğini gösterdi ve isteyene çıkış fırsatı verdi.. Bir de böyle bakmak lazım..Önemli olan 27 lerdeki tepesini kırmış olması .
bol kazancli gunler, artik dokulen dokulduyse harekete baslayalim. Kelepir Holding, Param olsa ben de alsaammmm...
Ortak
Bence bütün holding YK Sorumludur
özellikle 2021 yılında bütün benzer şirketler prim yaparken Tekfen ‘ in son an hariç dökülmesinden bütün yönetimin sorumlu olduğunu düşünüyorum
3 kuruşluk bir geri alım programı açıklayamadılar
Sene sonu geliyor her şeye hazırlıklı olmak gerek
Bakalım
- ventures değerleme
- yeniden değerleme
- Libya alacağı
- toren
- SOCAR
konularında ne yapacaklar
Her tip süprize hazırlıklı olmak gerek
Yeni Ceo Ocak ayını bekleyin hisse hakettiği yere gelecek demişti.Bir umut şubat sonuna kadar bekleyip tüm hisseleri satıcam.Seçime kadar TL varlıklara 1 lira yatırmam. Bu iktidar tamamen vatandaşı tokatlamaya yönelik hareket ediyor.Tüm parayı gümüşe yatırıp 1-2 sene bekleyim diyorum nedersiniz?
Gumus iyi tercih , gram bazli yapin ki hem Dolar hem hem de gumusten kazanin. Bu serefsiz sirkette Arti olmus olsam direk altina gomerdim ben de . Ama Dolar bazinda yuzde 100 yapmam lazim ki 0 a 0 cikayim bu iblisten. 3.2 dolar olacak da tekfen biz guya para kazanacaz
37 Hedefim var bu adi şirkette gelirse 1 dakika durmam .
pide bitmiş herhalde
29 dan saticaktik yaaa :drunk:
SPK ın ödünç hisse satışını yasaklaması lazım. Nasıl bir mantık bu, vatandaşın hissesini tekrar vatandaşa sattırıyorlar. Salla başı, al maaşı. Vizyon yok adamlarda.
İs yatirimda 40 kusur hedef fiyat verilmis bu 20 altina kaymaya calisiyor...Bir tanede iste patron bu dedirtecek patron yokmu kagidini ve yatirimcisini kollayacak..Guya bunlar kurumsal sirket.Bide olmasa idi ne olacakti yatirimcinin hali..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis reis diyenler herhalde çok memnunlardır durumdan ?
kura garanti, altına garanti, enflasyona garanti, kripto 'ya, ot 'a, bok 'a garanti !! hadi bu yönetenler çeşitli nedenlerle akli melekelerini yitirdiler yada kullanamıyorlar, Yahu hala bunları ölümüne savunanlar hangi psikoloji içerisinde acaba '' oh iyi oldu ! her ne kadar yapılanlara benimde aklım yatmasa da, ben milletin canına okuyamadım, ben zenginleşemedim, ben laf söyleyemedim ama reisim sağ olsun benim yerime her haltı göğsünü gere gere işliyor '' mu diyorlar acaba.
Eminim ki marabaları olan kabile devletleri artık bizden daha iyi yönetiliyordur.
YTl nin değer kaybetmesine yönelik yapılan operasyonları desteklemek üzere kendi iş adamlarımız holdinglerimiz inşaatçılarımız devletten kredi çekerek ve hisse satışı yaparak tl alıp bunları Londraya gönderiyor ve 1e 10 faiz alıyorlar. Hepsinin ismi BDDK da var ve inceleme yapılıyor. Bu sefer birkaç şeref yoksunu vatan haininin sonunu getirirler inşallah. Tekfenin 42 Yl fiyat biçilen günlerinde bu kadar satış yemesi de akla soru işaretleri getiriyor. Rabbim bu vatanı hainlerden şer güçlerden din düşmanlarından korusun
Ben mesela Allah'ın bu evreni kuralları ve kanunlarıyla birlikte yarattığına inanıyorum ama gel gelelim insanoğlu ile ilişki içerisine girdiğine kesinlikle inanmıyorum ve bunu bu işin erbabı benim diyenle her ortamda 2x2=4 netliği kadar net bir şekilde tartışır ve savunurum, bu kapsam da birileri beni bu saydıkların sonuncusu içerisine alabilir. Tabi durum böyle olunca otomatik olarak vatana millete zararlı kişi mi oluyorum. Gidip Kore de Çin de yada Amerika yada Avrupa da olma dı Madagaskar da falan mı yaşayayım, yoksa ülkemde yaşama hakkına erişmek için kelime-i şehadet mi getirmem gerekiyor.
Pas, tas, kas, Fas, bas, has, yas laflarını kullanmak anlaşılabilir. Bunun dışında bilimsel temeli olmayan bir yola saparsak da bu olsa olsa ülkeyi uçuruma sürüklemek amacıyla bilinçli ve kötü niyetli manipülasyondan başka bir şey olamaz.
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner demiş atalarımız.
Kardeşim İstediğimiz gibi inanmak bizim dinimizin özgürlüğüdür, Ancak her ölümlü amelinin ve düşüncelerini karşılığını Yüce Rabbimden alacaktır. Aklı veren Allah yanlış düşünceleri degün gelir doğruya döndürür. Dün ne düşünüyorduk bugün neler değişti , yarın neler değişecek. O ışık kalbine girdiği gün salih olma kamile ulaşma günüdür. Allaha emanet olun. Düşüncelerinizbaşımız üzerinedir
Sayın Karani Allah kimseyi balık hafızalı yapmasın. Daha 2 sene önce yıllık mevduat faizi % 10 larda, enflasyon %12 lerde iken , özel bankalara Aktif Rasyosu formülasyonu ile % 7 lerden Kredi garanti fonu desteği ile kredi vermeleri için olağanüstü baskı yapılıyordu, o zaman ki akıl, halk ve işdünyası bu kredileri alacak ve piyasa canlanacaktı. Allahın emri gibi buna inanılıyordu. O zaman aklı başında herkesin söylediği mevduat 10 iken 7 den kredi verilmesinin akılla ve ekonomi bilimi ile alakası yok deniyordu, ama dinleyen kim, söyleyenler vatan haini idi. Nitekim sadece bir mesaj ile verilen kredilerle ev araba aldı küçük yatırımcılar, piyasa altüst oldu, fiyatlar uçtu, Bazıları ise devletin bankalarından kredileri çekti ve dolarlara yatırdı ve yurtdışına çıkardı. Tabiki o bankalardan kimlerin bu kredileri çekebileceği herkesin malumudur. Şimdi bu şirketler şeref yoksunu vatan haini ilan edildi.
Allah kimseyi parti gözlüğü ile bakıp, kendi aklını kullanamayan balık hafızalı yapmasın.
Hiç kimse haşa Allahın yerine geçip insanların imanını sorgulama gafletine düşmesin.
herkese mutlu ve saglikli yeni yillar dilerim
ben disari halay cekmeye cikiyorum
yasasin buyuk reis
dolari nasil 7 den 13'e dusurdu ama :drunk:
Hurafeler ve goygoyculukla yönetilmeyen bir Türkiye dileğiyle hepinizin yeni yılını kutlar, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu yıllar geçirmenizi dilerim.
tüm arkadaşlara sağlıklı bol bereketli huzurlu yeni bir yıl diliyorum....
2022 TKFNE için şöyle bol tavanlarla geçer inşallah....
Tüm ortakların yeni yılını kutlar sağlık mutluluk ve sabır dilerim .. Bizler nerede durduğumuzu bilen ne yaptığımızı bilen insanlarız.. Bu gece şampanyayı şarabı rakıyı viskiyi gazozu ve şalgamı ağız tadıyla içmeniz dileğiyle ,saygılar.
Haci murat ve ahalisinin gebermesi dilegiyle ortaklara saglikli bir sene diliyorum . En Buyuk dilegimden biri haci muratin surunmesi digeri de bana kalsin
Amin Maximetu ortak.Hisse buralarda sürünmeye devam ederse varmısınız ilk genel kurula katılıp bunları rezil edelim.
Gideriz ortak organize oluruz , boyle olsa da olmasa da gideriz . Hele son ceyrek gelecek skandal bilancodan sonra . Kimbilir ne katakulleler yapacaklar , guvenim 0 bu hirsizlara
Kar tahminlerine geldi sıra.Malum bilanco kapandi...Varmi calisan ortak bu konuda.Tabii bir sakincasi yoksa.[emoji268]
Sayin Turgay
Normal sartlar altinda 1.8-2 milyar civari bir kar gelmesi lazim ama Tekfen bilancolari son ceyrekler hirsizlik dolu bilancolardir. Gecen sene sonu yaptiklari skandalin hesabini vermediler daha , santiye zararlarini onden gecirdiler . Hala bekleniyor alinacak diye o paralar . Ben o paralarin alinacagini dusunmuyorum skldigimizle kaldik da neyse . Normal sartlar altinda dedigim kar gelmesi lazim ama zarar cikartirlarsa da sasirmam cunku bunlar nitelikli hirsiz
Sanki 9.aydada tereddutler vardi ama iyi gelmisti..Ulkenin sayili kurumlarinda boyle yatirimciyi zarara sokacak bir hesap olmamasini diliyor ve bekliyorum diyelim ki bunlarda aykıri bilanco pesinde kosarlarsa daha kucukler ne yapmaz...Tekfen Enka Sabanci Koc Ozyegin ulke degerleridir benim icin...iyi dusunelim iyi olsun.Tum samimiyetimle su anda kayda deger bir hissem de yok ilgileniyorum...Cevabiniz icin tsk.ler.İyi seneler[emoji319]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de saygin diye geldim , sektorun icinde olmama ragmen ne olduklarini 2 senedir acikladiklari bilancoda cevirdikleri dumenlerde gordum. 21 senedir borsadayim bunun kadar duzgun gorunup hirsiz olan sirket gormedim . Kagit ucuz mu ucuz , hatta sudan ucuz ama patronlari ve yonetimi uckagitci haysiyetsiz herifler . Eger ne mal olduklarini gormek istiyorsaniz bi 2020/9 bilancoyu bir de 2020/12 yi acin anlarsiniz. Yk uyeleri istifa etti eski denetci tusiad baskani bilancoya imza bile atmadi bunlarin hirsizliklarina Twitter da kadini surekli durtuyorum neden istifa ettin diye hepimiz biliyoruz da herkes bilsin bunlarin nasil hirsiz oldugunu . Yatirimci iliskilerini arasaniz her sey kilifinda anlatir size ayakta uyutur gorevini de iyi yapar ama gercekler patronlarin kirli para iliskileridir Katar azerbaycan arasinda !!
Enka iyi idi oda yukseldi.patron alislari vardi..Zamlar enflasyon aciklamasi 3 Ocak pazartesi emekli ve memura zamlar dovizin durumu birde 19 ocak Avrupa konseyi kararlari derken yine dalgali piyasa...
İyi organize olalım.Bu hırsızların yaptığı tüm usulsüzlükleri araştırıp hazırlıklı gidelim.Sonrada genel kurulda takır takır yüzlerine söyleyelim .1 Senedir buradayım 18.50 maliyetim param yarıya indi bu şeref yoksunları yüzünden.
Ortak forumda hepsi var
İlk anda aklıma gelenler
1) Toren’e dolar bazında verilen para, zamanla eritiliyor.
Hiç bir açıklama yapmadan
Bu para nerede, hesabını kim verecek
2) görünen o ki, CFS den sessiz sedasız vaz geçtiler
Ben CFS olacak diye Tekfen almıştım
Yatırımı yapma kararı davul-zurna, vazgeçme kararı adam gibi paylaşılmadı bile
Kendi mühendislik şirketi olan koskocaaa Tekfen güya ÇED alamadı
Adam gibi hesap versinler
3) kendi hissesini geri almaya 3 kuruş ayırmayan yönetim, Azerbeycan da ederinin 3 katı fiyata SOCAR ‘ a ortak oluyor
SOCAR zarar ediyor
Bu tesise neden bu kadar Yüksek bedeller ödendi, kim nasıl ve hangi bilgiye istinaden bu kararı verdi
Hesap versinler
4,5,6
Aklına gelen yazsın ortaklar
4- Katar stadinda 170 milyonluk iste 110 Milyon Dolar zarar yazildi , tazmin edecegiz dendi nerede paralar ??Stad acildi utanclarindan 1 tane haber yapilmadi . Sizce normal mi oyle stad yapilip Hicbir yerde reklaminin yapilmamasi Hele ki bu stad Dunya kupasi icin yapilmissa.
5 - Tarimda her sene yapilan zararlar. Yok agac diktik buyumedi yok turist gelmedi patatesler elde kaldi vs . Tarim kisminda rezillikler,o serefsiz Emrah Inceye kisisel tanitimi icin sponsor olmamiz . Alanar alinirken kaziklanma ya da kasten sirketi zarara sokma
Taze twitterci Cemal bey fırsat bulur da gelirse, şakkadanak 20 30 maddeye vurur, 5 dk.da.