https://youtu.be/RH6C7owiV6E
30. dakikadan sonra f.altaylı da yabancı kaynaklara dayanarak turkcell satılmış diyor...
Printable View
https://youtu.be/RH6C7owiV6E
30. dakikadan sonra f.altaylı da yabancı kaynaklara dayanarak turkcell satılmış diyor...
Hareketinden belliydi zaten .bizimki endekse karşı bile çok geride kaldı.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk Telekom un bazı şeylere zamm yaptığı yazıyor bazı sitelerde.dogruysa bu hisseye nasıl yansır acaba
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tgrthaber.com.tr/gundem/...irecek-2898081
Benim yazmamı beklemişler.:))... 200 kusur tl sınırsız fiber internet olmaz..4 paket sigara, bir aylık internet fiyatı olmamalı..
Satılma matılma ile işim yok benim, değer yatırımcısı olarak şirketin ciroyu, nakit akışı , karlılığı artırmasını , giderleri-maliyetlerini azaltması için buraya yatırım yaptım.. Bunları yaptığı sürece, şirket yönetimi kamuda olmuş, körfezde sermayesinde olmuş ya da batı sermayesinde olmuş benim için sorun değil..
TT tarifelere yine zam mı yaptı, mazot benzin mi kullanıyor mübarek, diğer her şeyin etkilenmesi normal de bunun ne acelesi vardı.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...llemesi-yapti/
İyi haftalar herkese.
Bank of America, Turkcell için hedef fiyatını 50,5 TL'den 67 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu.
Bank of America, Türk Telekom için hedef fiyatını 15,5 TL'den 19 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "endeks altı getiri" olarak korudu.
https://twitter.com/antioch24/status...570295808?s=20
Bofa gömmüş telekom u...
Bofa'dan gelecek olan hayır hiç gelmesin, satsın çıksın bir an önce.
https://www.youtube.com/live/kvAlx73-U90?feature=share
45. dk sonrası m.aşcıoğlu da telekomu gömmüş.. Bugün gömme günü..
endeks 7000 bin oldu, telekom sürüngen misali..
aslında kötüleyen yok, bilanço döneminde bilançoya göre hisselerin endeks üstü ve endeks altı getirilerini değerlendiriyorlar..
misal bankof un raporu da çok doğru, tlekom şirketleri sabit tarifeli abonelikleri oldugu için yuksek enflasyon dönemi hisseleri değil diyor...
Ev internetimin taahhüdüne 2.5 ay kaldı, bugün bana uyarı geldi 97 liradan 555 lira olacak diyor.
Tahtacı efendi sen neolitik çağdan mı kaldın, az bir değer kat hisseye artık, para pul oldu.
Yüksek enflasyon olan yerde şu taahhüt işini bıraksalar heray zammı yapıştırsalar şirket yine kar rekorları kırar borsada. Geçen çeyrek 15 milyardı galiba gelirler. Bir yıl sonra her çeyrek 50 milyar geliri olsa hiç şaşırmam. Devlet anladı artık, gelirlerini kıstıkça bu krizi aşamayacağını. Yapıştıracan zammı gidecen. Herşey 20 ye katlamışken 15 liraya eve gidip bağlantı servisi mi olurmuş. 15 lirayı bahşiş diye bile almıyorlar. Vur zammı geç. Görsün millet telokomun bilançosunu.
Telekomun agirlikli hissesi Akbank iş Bankası ve garantide bunlar alıyorsa bence sıkıntı yok. Bunlar daha iyi kimse bilemez Telekom ile ilgili gelişmeleri.
Şu taahhüt işini bırakmaları lazım. Zaten rakibin yok . Bu şirketin bu kadar reklamada ihtiyacı yok. Berbat bir yönetimi var.7 ay oldu başvuru yapılalı hala neyi bekliyorsunuz imtiyaz uzatımı için. İnsanlara 27 den hisse aldı imtiyaz uzayacak diye. Buna manipilasyon denir.
Buranın babası kentuf öksüz bıraktı buraları . 77 cent den firsat veriyor gibi . Nakit kral olacak olsada .
İnternete yüzde 70 zam
Bugün devre kesici girdi
Neden
Bilanço sakat
Ama
Yüzde 70 zam ne demek
9 aylikta bilamco 70 yüzde artacaktır
Ve borsadaki fiyatta artacaktır
Malınızı kaptirmayin
Bir haftadır zarar yazacak diye basıyorlar,
Şimdide bankof 19 hedef fiyat verdi diye basıyorlar. Bankof sen şu citinin mallarını sat git o zaman pi.ç. ne duruyosun yıllardır tahtada. Tahtadaki en büyük takozcular ykredi ve bonkoftaki pi.çler...
Pi.çe bak hele 19 muş. Biz 3-5 dolar diyoruz en az bu pi.ç 60 cent hedef veriyo. Yok öyle yağma . Niye satıpta defolmuyon tahtadan pi.ç. kaptırmayın malınızı bu o.ç. larına. Spk işini yap şu pi.çlerin hisselerine el koyda hanyayı konyayı anlasınlar. Bunların yaptığı apaçık manipilasyon. Neye dayanarak şirkete bu fiyatı biçiyorsun. Tek amaçları manipilasyon. İşini yap spk el koy citideki mallara...
2011 yilinda 9.5 lira olan hisseyi 2024 e girerken 19 liradami verelim . Gerizekali bunlar mal degisimi basarak degil yukari giderek yapilir . Yukari dogru bir ton ky hisseside dokulur amac hasıl olur .
Nereye verirse versinler . Heryerde bekliyoruz .
Borsanin en ucuz sirketi bence .
Eregli topiginde gecen ay yazmistim . Oyak in eregliyi cimentolari verip . Yesıl tarım ve ttkom a yonelmesi gerekli diye .
Malum metaverse cagina ceyrek kaldi .kimsenin disarida bir isi kalmayacak artik . Yalnzca tarım ve sınırsız kesintisiz internet onemli olacak bence .
Rahmi koc ve ali koc tayyiple gorustu sonrasinda ttkom hep baskida kaldi . Acaba onlar yonelebilirmi . Cunku ttkom u alan kemiksiz alacak . Komple ortak vs olmadan .
Tcell ve gibi 4 de 1 ini almayacak .
Neticede kimse almasada birsey olmasada . Gercek olan şu 2011 9.5 lira 2023 19 lira .
Yatirimci buyuk zararda . Tl bazinda bile cöp . Bunlari kentuf yazmaya basladinda da yazdik buraya ama degisen birsey yok .
Endeks zirve geciyor en cop tkfen bile zirvesine %10 uzakliga geliyor . Bu hala %35 40 geride zirvesine .
Beyhude isler . Sacma sapan bir fiyatlama var .
Hazir borsada ki yatirimxinn cogu copken fk pd islerine bakarken fk zirvedeyken sur gitsin kimse kalmaz zaten . Gelecekde herturlu parlak .
Gerek yurtici gerek metaverse gerek satım isleri
Ykredi bankof aylardır tahtada karşılıklı alsatla tahtayı takozluyorlar gitmesin diye. Yetmedi yok kur zararı yazacak dediler. Yetmedi 22 lerdeki hisseye 19 lira hedef fiyat verdi. Dün baktım bankof düşecek dediği hisseden 300 bin kadar almıştı. Varlık fonu 1,30 dolardan aldığı hisselerin bedelini ödemedi daha. Nasıl ödeyecek. Bankalara faiziyle ödese bide kar etmesi lazım.2,5-3 dolardan aşşağısı kurtarmaz varlık fonunu. Bugünün parasıyla kursan altyapı10-15 milyar dolardan aşşağıya yapılmaz. Bukar bastıklarına göre bişeyler olacak bence. Herşey misli misli katlamışken borsadan ucuzu kalmadı. Ben sonuna kadar burdayım.
Bence en ucuz ülker...Sonra halkbank, tekfen, turkcell, ttkom vs gelir.. Ölüm grubu:)).. Ama bu ucuzluğun hepsi için farklı da olsa nedenleri var.. Kiminde patron etkisi, kiminde yönetim etkisi, kimi ambargo altında, kiminde kamu hortumu var... Bu nedenler ortadan kalkmadan bu ucuzlukta ortadan kalkmıyor.. Boşuna atasözünde "ucuz etin yahnisi pek olur" demişler..
Telekomun' un assetleri çok değerli doğru, sıfırdan kurarsan 10-15 milyar dolar ederi var da ama bu asset ( 10-15 milyarlık ) bu kadar değer, nakit üretmiyor. Bu şekilde bir şirket olsa fiyatı bu kadar dalgalanmaz, dalgalansa tahta yapıcı değer yatırımcısına, orta uzun vade yatırımcıya mal kaybeder.. onun için şirket mevcut durumuyla tam bir trade, trader hissesi.
Onlarca hisse senedi agırlıklı fon içinde sadece MAC fonda telekom vardı, secim sonrası az bir şeyde AZİMUT fon portföye ekledi (eger hala satmadıysa)..
7 ay önce bist30 da olan, piyasada tekel olan bu şirketi diğer yerli borsa fonları neden tercih etmiyor acaba.. Düşük karlılık, yüksek fk spekülatif hareketler, kurumsal fonları hisseden uzak kalmasına sebep oluyor..
Sabah yazdığım üzere 1979 spot fiyattan dan açılan altın şortlar, 1947 spot fiyattan kapandı...
Müthiş bir hareket... Altın longladık şimdide, hayırlı olsun, bir süre buradayık :)
20 yıldır forumda olup, bir kere canlı, aktif böylr bir trade ini yazamamış adam bana laf atıyor... Köpekkkk
22.74 ne geçilmezmş bea.. topiğin demirbaşlarında eksilme olmasada gtenelde eksilme olmuştur..
o zaman yarın dans başlasın..:plc:
https://i.resm.im/MpAQvqj.png
Ben hep burdayım. Ne kadar kötü yönetilirse yönetilsin. Tahtacısı nekadar kaşarçocuğu olursa olsun. Herşeyin bir ederi var. Eninde sonunda buda gidecek. Bu hisseninde ederi 3-10 dolar arasında biryerde olmalı.70 cent neymiş ya. Dalga mı geçiyorlar. Ben beklerim sonuna kadar...
Bosuna bekleme yapma kardes vur 18 15 12 10 farketmez isimize bakalim . Anlasildi senden adam.olmayacak . 12 senedir %100 ancak yapmissin tahtaci derdine yansın bize birsey olmaz . Bulmusuz boyle keko tahta 12 senedir yerinde sayan niye birakalim trade devam sabit mal harici .
Endeks zirvesi ile 33 yapsa elveda derdim . Ama 20 de kaliyorsan malida artiririz . Bakalm sonu ne olacak