Bir an sesli düşünerek, ''acaba içeriden olumlu bir haber aldılar da açıklama öncesi masum yatırımcılara panik yaptırarak mal almaya mı çalııyorlar'' diyorum.......
Printable View
Bir an sesli düşünerek, ''acaba içeriden olumlu bir haber aldılar da açıklama öncesi masum yatırımcılara panik yaptırarak mal almaya mı çalııyorlar'' diyorum.......
çok iyi niyetlisin
Rahmetlinin ebediyete intikalinden sonra en kısa zamanda yapılacağı bildirilen Yön.Krl Bşk. çok büyük ihtimalle kızı Sibel ZORLU Hanımefendi seçilecek.Sonrasın da yıllardır bizlerden gizlenen alt şirket değerlemeleri ve yatırımların hepsinin gerçek miktarları ile birlikte mecburen açıklanacağını umuyorum.
Hocam amacı bugün aldığını yarın satmak değildir. Zaten düşerken çok mal satamaz. Ama yükselmeye başlayıp talep görmeye başladıkça yedirmeye başlar malı.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Foseptik çocukları! Dün hisseye kasıtlı olarak çift devre kestirerek bir ay açığa satış ve kredi yasağı tedbirini getirmeye çalıştılar.Ancak, şükür sistem yemedi. Ceza gelmedi.....
Yazacaklarım yatırım tavsiye değildir
Sadece hayal kuruyorum
Resmî olarak Zorlu ailesinin fiilen eplas ta
Bir ortaklığı kalmamıştır
Mzhol %28
Diğerleri %72
Yani aile olarak alengirli olarak 3 yıldır
hisserimizi satıyoruz diye neredeyse kardeşler
Birbirleri ile yarıştılar
Güzel bir haber yollayıp hisseleri 50 liraya
çıkardıktan sonra hemen ardından
hisse satışına başlıyoruz diye
KAP a bildirimler attılar.
O zaman soru şu
Gerçekten 1 kilo yeşil biber fiyatına
ellerindeki hisseleri sattılar mı
Bura da yatırımcılar arasında anket yapılsa
%90 buna inanmayacaktır.
Acaba bu hisseler emanetçilere mı dağıtıldı.
Eğer bu fikir doğru ise bu hisarların tekrardan
Geri toplanması gerekiyor.
Peki ama nasıl.
Beklenmeyen bu vefat olunca ne olur
ne olmaz emanetçi dedigin de nihayetin de
etten kemikten yaratılmış bir insan.
Vermiyorum derse ne olacak.
Onun için fikrini değiştirmeden bir an
Önce hisseler tekrardan garaja çekilmeli
Bu garaja çekme işi hisse fiyatını yukarı surmeklemi
olacak yoksa hisse fiyatını aşağı basmakla mı olacak
Bence panik içinde hareket ediliyor
Ben de dışarıdan merakla izliyorum bunları.
Çünkü buralar da binlerce insanın
ahı alınmış durumda.
Bir çok yatırımcı şeffaf olmama
Bilgi gizleme gereken bildirimleri zamanın da yapmama
Hususunda çok defa serzenişte bulundu.
Ama asla şirket yönetimin de olanlar yatırımcı
ortaklarını her defasında mağdur etti ve ahlarını aldılar.
Bu ahlar arşa kadar yükselince birilerinin talebi kabul oldu galiba.
Hepimiz bir saniye sonra ölebilecegimizi aklımızdan
çıkarmamalıyız. Ahlaklı ve dürüst olmalıyız ortamlarımıza.
Borcu diğer tarafa bırakmamalıyız.
Bakalım şirket yönetimi bundan yeterince dersi çıkarıp
artık yeter bundan böyle her şey şeffaf olacak mı
diyecek yoksa yine eskisi gibi huylu huyundan
vazgeçmezi mı uygulamaya devam edecek.
Hep beraber göreceğiz.
Bir an önce aile gerçek ellerinde ki hisse oranını
açıklayarak bu işe başlayabilir.
Sonra gerçek anlamda iştiraklere yeniden değerleme ile şeffaflık ile yola devam edilir.
YRD.
acaba paylaşırken kavga edecekler mi???:evil:
sermaye artırım başvuruları ortalama ne kadar sürede cevaplanıyor bilgisi olan varmı ?
Ey Eplas yönetimi! Yönetim kurulu toplantı ve yeni seçilen başkan ile ilgili bildiriminizi bekliyoruz.Haberleri geciktirdikçe çakallar sürüsüne küçük yatırımcıyı yem ediyorsunuz.....
Eplas Yönetimi
Ah almaktan bence mutlu oluyor
Yoksa babalarının yatırımcı nezdindeki günahlarını bi nebze azaltmak için hisseye sahip çıkarlardı
Yazıkki dağ fare doğurdu
Sibel Zorlu;
Yahu hisseye nezaman sahip çıkacaksın
Yazıklar olsun yatırımcıyı bu hale getiren Eplas yönetimine
Fitil fitil burnunuzdan gelsin yatırımcıya yaptığınız eziyet
Bakalım Eplas Mart ayı ihracat rekoru kırılacak mı? Bugün yarın açıklanır.
olgunlaşmak için çaba içinde
https://i.hizliresim.com/k5ztaio.png
Arkadaşlar! Sanırım Sayın ercanbay'ın bahsettiği Karın deşen Jack ve ekibi tahta da yaptıkları işlemlerle , bizlerle resmen T.şşak geçiyorlar.Bir kaç aracı kurumdan son derece ucuz işlemlerle cepten cebe yapıyorlar.
İşin ilginç yanı takasta ki 18 milyon loto yakın hisse nerede? Hacimden, bir yerlerde paketli olduğu görünüyor.......
Ben ,şahsen bu günler de yapılacak yönetim kurulu toplantısın da Sinem Sinem Zorlu veya annesi Semra Zorlu'lar dan birisi başkan seçildikten sonra şirket için yeni bir dönemin başlayacağını düşünüyorum
Çamurun içinde gizlenen elmasın ortaya çıkacağını tahmin ediyorum.....
Uzun zamandır düşünüyordum,ancak burada paylaşmamıştım.''Sinem Sinem Zorlu '' isminin baş harflerini ( ss. ) kullanarak yıllardır aramızda olabilir mi diyorum!!!!
kemal bey geçen sene youtube taki röpörtajında oğlunun istanbul da çalıştığını söylemişti , heralde sektör dışı çalışıyor
Allah gecinden versin valide hn. giderse iki kardeşin herbir payları iyice azalacak , kimbilir belkide kardeş nafiz bey gibi paylarımı satıp gideyim diyecek
şirketleri haddinden fazla halka açtılar , umurlarındamı emin değilim ama o günler gelirse cebi dolu olup borsadan hisseleri toplayan yönetimde olacak ,
Arkadaşlar! Bir analizimi paylaşayım; Mzhld.'in 7.30 TL işlem fiyatı ile piyasa değeri 790 milyon TL.kayda değer İştirakleri % 28.17 Eplas, % 7.44 Ege Yıldız, % 6.45 Güç yapı ve Güç birliği Holding.Bunların toplamı kabaca % 35-40 arası Eplas ediyor.
Buna karşılık Eplas'ın 38 TL fiyatla piyasa değeri 1.059 Milyar TL. Sizce Eplas'ın işlem fiyatında aşırı iskonto yok mu?
olamaz
maalesef böyle saçma sapan bir kanun var
eplasın
B grubu hisselerin oranı % 99,96
A grubu hisselerin oranı % 0.04
yönetim kimde
çok fena , düşünsenize şirketin %99.96 sını borsada satmış ama hissedarların tüm kaderi ellerinde :(
https://www.youtube.com/watch?v=ad6Ga-gx-9w
Iktidar değişimin de cimer e ilk atacağım mesaj
Bu A grubu hisse saçmalığının kaldırılması olacak.
Türk şirketlerini yabancılar,çinliler kapış kapış götürürler, bir koruma mekanizması lazım.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akp iktidarından önce
Türk TV ve Bankaların tamamını alamıyorlardı
kanun değişimi yapılarak TGRT ile hepsini alır durumuna getirildi
Buyrun bakalım sırf arsası piyasa fiyatına olan bir şirkette yolculuk yapıyoruz, bu arkadaşı isteyen arasın bizim yeri sorsun kaç para eder diye, boş arkalarda olan aynı organizede ki bir arsanın fiyatı bu, demek ki organizeden arsa alamayan eplas alarak arsa almış gibi düşünebilir. Tabi yanında hediye olarak romanya almanya tire basmane sürprizi de çıkabilir [emoji16]Ek 29473
Sayın melasis61 size benim yazım borsa arsa fiyatlama yerimiş gibimi hissettirdi, demekki siz arsasının değeri bir şirketin borsa değerine yansımaz diyorsunuz, akarı yok demişiniz bende kokarı yok diyorum ve her sene değeri artar diyorum bu da değerleme yapılırsa bilançoya yansır da diyorum. Siz bu şirkete sahip olduğu gayrimenkuller içinmi yatırım yaptınız, yoksa bir gün boru satarak para kazanır borsa fiyatına yansır diyemi yatırım yaptınız, borudan kazanır diye yatırım yaptıysan yıllarca beklediğin gibi daha çok bekleyeceksin.