Kimler alıyormuş [emoji848]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kimler alıyormuş [emoji848]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalıda oturanlar boğazda oturanlar diyorlarki istanbulun sağlam yerlerinden Bi yermiş Arnavut köy civarı olası İstanbul depreminde en az etkilenecek yerlerdenmiş artık doğru gerçek onu jeofizikçilere sormak lazım
Aha işte ntv de söyledi İstanbulda hareketlilik var diyor durumu yerinde hali vakti yerinde olanlar evini bırakıp Arnavut köy zekeriyaköy Göktürk Sarıyer gibi yerlerde ev arıyor yeni yapılmış evlere rağbet ediyor Anadolu yakasında da e5in üstü rağbet görmeye başladı diyor ne kadar uzaklaşırsa insanlar o kadar kendini güvende hissediyor anlaşılan ben İstanbulda yaşamıyorum ama ben orada yaşasaydım 5 yıldan önce yapılan binada oturmazdım nedeni şu Bi kere zemin yalıtımı ve koruyucu betonun daha eski binalarda olduğunu düşünmüyorum çünkü beton suyu zeminden çekiyor istanbulun rutubetide eklendi mi 10 15 yılda demir korozyon sebebiyle çapı küçülür asıl önemlisi korozyon uğrayan demirin sağlam dediğimiz kalan kısmı özelliğini kaybediyor hele o yapsatçı mütahitlerden ev kesinlikle almazdım
durumum yerindeyse giderdim uzaklaşırdım sahilden
Bunalmak değilde sabrım taşmaya başladı desek daha doğru olur, bunların ne halt yediğini göre göre beklemek çok can sıkıcı..!!
Bilanço öncesi yapması gerekeni onlarda biz de çok iyi biliyoruz, son ana kadar işkence yapmaları biraz canımı sıktı o kadar..!!
Son kap haberini bile kaç gün beklettiler kim bilir, tahminim deprem öncesinde belli olmuş bir anlaşma, ama dün geldi haberi, neyse bunada şükür diyelim..;-))
Not: İstanbul depremi 2040 lara kadar beklenmiyor, boşuna insanları korkutmayın..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
2030 diyorlardı 10 yılda sen mi koydun neyse hiç farketmez kalmış 15 yıl bu gün 20 yaşındaki bir kişi ömrünün baharında 35 yaşında depremi görecek yani senin mantığınla gidersek bende şöyle diyeyim 70 yaşındakiler endişe etmesin hayata yaşayacağını yaşamış diye baksın 55 in altındakiler endişelensin zira deprem 2040 tan önce beklenmiyormuş
Depremden daha önemli şeylere kafa yorsunlar...!!!
Mesela yarına çıkacağının garantisi olmayan bu dünyada sadece para ve kişisel zevklerin için mi yaşıyorum..???
Şu an ölsem kendime ve cevremdeki insanlara ne faydam oldu..???
Üç günlük dünya için bunca fırıldaklık yapmaya değer mi..???
Toprağın altına girerken yanımda iyi amellerin ve arkamda bana dua eden insanlar dışında geride ne bıraktım..???
Depremde ölmek Şehitlik demek, kazandığı para ile alem yaparken ölmekten korksunlar bence insanlar..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
Deli açması bu dediklerin neyse uzatmayalım inşallah devleti yönetenler bu mantıkta değildir
Sen bunları bize haber veren ve tebliğ eden delilere (haşa) kurban ol..!!!
Nisa suresi;
ï´¾15ï´¿ O, sizi sarsmaması için yere sağlam dağlar yerleştirdi, ırmaklar ve yollar açtı ki gideceğiniz yere ulaşabilesiniz.
ï´¾16ï´¿ Daha nice işaretler koydu. Yıldızlarla da insanlar yollarını bulurlar.
Bizi açık açık uyaran varken, verimli tarım topraklarını betona boğan bizmi çok akıllıyız, yoksa binlerce yıldır köyleri dağların eteklerinde kuran ectadımız mı deli saçması şeyleri okuyup doğruyu yapmış..???
Cehalet üniversite bitirince değil ilim sağibi olunca biter, bizdeki bu ilimsiz müğendisler ve doçentler olduğu sürece daha çok binanın altından adam çıkarmak zorunda kalırız..!!!
Önce insan ne yapması gerektiğini bilecek sonra onu idare edenlerde ne yapılmasını bilecek seviyede yetişecek, herkez sahilde deniz manzaralı ev hayali kurup, depremden kaçarak kurtulacağını sanırsa sonuç bu olur..!!!
Boş Bi vaktimde gereken cvb yazarım sana
Ah Allah'ım biz kullarını ne zor sınavlara tabi tutuyorsun, daha 20 yıl öncesi Türkiye ile şu anki Türkiye nin farkını göremeyenlere laf anlatmanın zorluğu kadar ağır bir sınav olmasa gerek..!!!
Sanırsın bunlardan öncekiler her şeyi dört dörtlük yapmış ta ülke AB nin en iyi devleti imiş te, bu iktidar her şeyi bozmuş..!!!
Bu devlet gece kondu devletiydi daha düne kadar, hala da bazı illerimiz köy gibi geri kalmış belediyeler tarafından yönetiliyor, adam israfı bitircem diyor kentsel dönüşümü durduruyor, metroların ağzına komyonla moloz döküyor, ama bunu seçenler çağdaş biz yobaz gerici olıyoruz..!!!
Keşke bu insanları 2001 öncesi İstanbul İzmir ve Ankara'ya geri bırakabilmek, o günlerde mutlu mesut yaşasalar da biz bunlara laf anlatmak zorunda kalmasak Allah'ım..!!! Amin..!
İnsanların gözü kör kulağı sağır olanından değil, vicdanı kör ve sağır olanından sen bizi koru Allah'ım..!!!
Yok ondan değil; Beylükdüzünü AVM lere peşkeş çekip babasının inşaat şirketi ile belediyenin arsalarını düzen beylik düzücüler den bahsediiyorum..!!!
Zeytin burnuna kiralık araçları israfın belgesi diye doldurup, iki ay sonra %50 daha yüksek fiyata daha fazla araç için kendi yandaşları ile sözleşme imzalayan düzücülerden bahsediyorum..!!
İşine geldimi bunları duymak..!!!
Doğru diyorsun bilim üretmeyen bina yığınlarını ünüversite diye açarsan ardından şu kadar kişi imar barışından övüne övüne iyi bişey yapmış gibi anlatırsan olacağı bu seni uyaran bunları yapanları uyarmadı mı uyardı bence peki niye bunları yaptılar siyaset hırsı galip gelmiş gibi işine geldiklerinde her şeyi yapıyorlar ama ne zaman sıkıştılarmı din iman diyorlar sıkıntı burada insanıda dinden imandan ediyorlar bide gelip Müslümanlık öğretiyorlar o yüzden bana şöyle böyle deyip müslümanlığı öğretme çok şükür haram Bi lokma geçmez geçemez boğazımızdan bizim yanlışı doğruyu biliriz az çok
Sn.sakura ya katiliyorun ve destekliyorum,tahminim bu forumu takip eden lerin çoğunluğu da ayni fikirdedir diye tahmin ediyorum.korkmaya gerek yok herşey ortada.
500 hisse var,patronunu mali durumunu ivir zivir begenmiyorsan neden duruyorsun.
Kötüleyerek Küçük yatirimci satsin spek sursun gotursun bumu yani,sen devamli baki kal,pd 10 milyar tl aldigi kucukcekmece 17,5milyar tl.
Depremden sonra, özakın tüm konut projelerini bir an önce aktif edeceğini, artarak gelecek olan bu nitelikli konuta olan talebi karşılamak isteyeceğini düşünüyorum.
Ataköy-yeşilköy-bakırköy civarında oturan elit tabakanın, son deprem yönetmeliğine uygun büyükyalı projesine talep göstereceğini, göktürk- kemerburgaz bölgesine yakın oturan yine nitelikli konut isteyenlerin bu bölgedeki göktürk2 ve yapımına en kısa sürede başlanılacağını tahmin ettiğim göktürk3 projesine talep göstereceklerini düşünmekteyim...(göktürk 2 projesinde 20 e yakın daire kaldı ve satış ofisinin çok yoğun olduğunu duydum , kalan daireler 1 aya kalmaz biter diye düşünüyorum.)
Ayrıca özelden bana soru soran arkadaşlar için , son kat karşılığı yapılan yer olan maltepe cevizli için ise şunu söyleyebilirim. Zemini fena değil,arsa sahipleri çok bilinçli insanlar(kim diye sormayın en tanıdık çekirdek firması sahipleri) ve ahmet bey ise depreme yönelik çok iyi projeler yapma amacında olacaktır bundan sonra zaten ...
bizimmahalle 2nin ise projeleri bir gözden geçirilip, en kısa zamanda inşaatına başlanılacaktır.
escümle deprem ile birlikte nitelikli konut talebi artmıştır, zaten yön bulmak isteyen para gene gayrimenkulün kapısını çalacaktır ama korkuya binaen bu sefer...
Bilgiler için tesekkür birazda eksantirik islerden haber bekliyoruz, sepet dolu [emoji12][emoji41]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene 50 krş temettü verirmi acaba diyordum cevizli işide çıkınca zor diyorum ne dersin vergi avantajina rağmen geri alım bile yapmadılar 10- 15 milyon lot bile alsa yatirimci icin çok iyi olurdu..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de Göktürk 3 e hızlıca başlanacağını düşünüyorum hatta bölgede yeni bir arsa bakmaya bile başlamışlardır Göktürk 4 diye devamı gelir
temettü hisseye bakışı değiştirir.güven gelir.keşke temettü verse.kazanıyorsa vermesi lazım.
Birçok yatırımcı ve fonlar için önemli bir kriter temettü 50 krş verse 364 milyon yapar 2 milyarın üzerinde değerleme haricî kârı olan bir sirket için önemsiz bir meblağ gyolarda stopajda yok ya hisse fiyatlamasinda yatırımcısını desdeklemeli yada temettü vermeli paramızı ahmet beyin hırslarına destek olmak için yatırmadık yatırımcının da bir hayatı var şirket bunu anlamalı artık tahtadaki illegal işlemleri sonlandırmalı... ileride bunun mutlaka bir karşılığı olur...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sefer 35 40 larda gözüm kaliteli bina yapan firmalara ilgi artar
Net Dönem Karı veya Zararı
8.312.975.560
2.523.894.700
Net Dönem Karı veya Zararı
10.327.912.131
3.309.417.459
Esas faaliyet karı (zararı)
9.874.037.850
3.175.875.787
Bu fark nereden kaynaklanıyor.
Solo ve konsolide de.
Solo net kar: 10,327,921,131
Konsolide: 8,312,975,560
Aradaki fark her iki bilançoda 21 nolu dipnotta görüleceği üzere ELA Otelin Konsolide'de Maddi Duran Varlıkta, solo bilançoda ise yatırım amaçlı gayrimenkuller içinde yer alıyor olmasından kaynaklanıyor. Tamamen bilanço tekniğinden kaynaklanıyor.
Konsolide 21 Nolu dipnot:
Ek 29367
Solo 21 Nolu dipnot:
Ek 29368
Son bilançoya ve bugünkü kapanışa göre (konsolide) F/K=1,28 PD/DD=0,62 olmuş görünüyor.
bilanço hayırlı olsun.gayet güzel.son çeyrekde de 850milyon tl faaliyet karı var.nakit yağıyor.temettü vermesi lazım.
1 OCAK - 31 ARALIK 2021 VE 2022 ARA HESAP DÖNEMLERİNE AİT
ÖZET NAKİT AKIŞ TABLOSU
(Tüm tutarlar Türk Lirası (TL) olarak gösterilmiştir.)
iyi akşamlar arkadaşlar ,bilançoda, yukarıda adını yazdığım tabloyu açıklayabilecek bır arkadaş varsa ve açıklarsa çok memnun olurum ,teşekkürler şimdiden....
Bencede en az 50 krş ve %100 bedelsiz vermeli. Bucim 0.04 temettü acıklamış onuda 27 aralıkta verecekmiş tarman la akbalık'ın yatırımcıya bakışı acısından bir fark yoktur inş yanılırım...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.