Asml ostim sanayiye dönmüş bazı toplantılar Türkçe yapılıyormuş yazık ki ne yazık SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Asml ostim sanayiye dönmüş bazı toplantılar Türkçe yapılıyormuş yazık ki ne yazık SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar yuklenıo mıllet dolar bozmuyor kurban için:thumbdown:
yoneteceginiz ekonominin icine edeyim..
Kurbanlar bu sene elde kalır.Kurban payı yaklaşık 7.000 tl.
Bağışlar 1.400 bile var(yurt dışı)...Kanımca çoğu kimse bağış yapar.Hayvan yetiştirenlerin bu işi suistimal ettiğine inanıyorum.
Et balığın %60 katı,marketlerin %30 yukarısına satmak ne demek?
Marketler vergi verir, eleman çalıştırır vs...
Elde kalanları ucuza kesim için ETK verirler..
la bi kilo antikrot 250 YTL olmuş 1400 e davuk mu kesiyon bence kendini kandırıyor müminler :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
ANTİKROT, ET BALIK KURUMUNDA 130 LİRAYI GEÇMEZ..
Benim markette 160-170 lira..
Üstelik hayvandan 60 kilo antikrot mu alıyorsun (pay başı)?..
Yine makastan onarılıyoruz
Ideal hayırlı olsun bu arada sende matriks vardı sanki
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşıldı SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bilanço her tahtaya atlanmamalı ,
Resesyon bekleyen dünyada,
temkinli ve strateji ile hareket edilmeli,
Algı en büyük düşmanınız olur.
Düşmez bu borsaenflasyon vs hikayeleri süslenip bakmışınız yukardan %.... aşağılara gelmiş borsalar.
SİLDİM..polemik yaşamayayım..
sonra formasyon,tahmin tutmaz, MERT BAŞGAN HESAP SORAR:)
hayvancılık sektörünü bir şekilde biliyorum.
suistimal olmadığına emin olabilirsin. 1 yaşında bir kuzunun yetişme maliyeti 3500 e falan denk geliyor bizim hesaplara göre.
1 çuval (50 kg) yem 350 liradan alınıyor.
kurbanlık dediğin olayın kilo tutması lazım dünyanın yemini yiyor.
kısacası 4 binden aşağı düşerse küçükbaş zinhar para kazanamazlar...
3 harfli markette de küçükbaşa 3200 demiş en az 16 kilo diyor kilo olayını nasıl yapıyor bilemedim.
iyi bir küçükbaş kuzunun ederi 5 bin kaat bu sene ez cümle bu.
spot piyasa çok dik ve diri duruyor
spot vobumu
vob mu spotu çekecek
izlemedeyiz
benim banka aylik mevduat 17 iken 19 lari veriyor bu ara.ne iş ?
Emirlondon,
geçen kuştaki bofayı sormuştun sana karşılığına bak a1 karşılıklı ekip demiştim.
bak bugun aynı düzenek hacim ve liderlik yaparak devam ediyor:)
OK gibi yükselmedikçe yükselişin başladığına beni ikna edemez. Şu ana kadar tepkiler çok cılız, satış fırsatı olarak kullanılıyor
Bkz: 25 şubat mumu.
SPOT da BOFA aldığı sattığı, bu gün petrol fiyatlarıyla alakalı THYAO alıp TUPRS satıyor,
https://i.hizliresim.com/nmw4brv.PNG
Dünkü petrol raporlarından sonra tupe çakıyorlar
BOFA yine en büyük satıcı..bu herif her gün piyasayı çökertiyor..
5 gün kapalıyız..Malda kalmak riskli olarak algılanır.
nebatı cıksada bı super bono acıklasa 10 gunde gıttı 10 mlr dolar satacak dolarda kalmadı
Dolar ne yapıyor 2 gündür derdi ne acep...
SPOT da bu gün de BOFA direksiyonun başında!
https://i.hizliresim.com/pckztjc.PNG
Bofa Fino yu kuyrukundan tutup duvardan duvara furiy..
Pıst 100 de 1 haftadır dönen oyun hiç hoşuma gitmiyor , gelene mal veriyorlar.
badem düzeneğinde rahatsızlıklar mevcut ,
endeks ağırlığı olan badem spor tahtalarında hikayelerde yavaş yavaş olumsuzluklar çıkıyor ( global ) bazlı.Tanıdığım bir kaç banka analisti ile görüşmüştüm arada oturur istişare yaparız , daha önce burada belirttim banka tahtalarında dikkatli olunması gerektiğini ,bugun çıkan bir raporda önümüzdeki dönem için sıkıntı olabileceğini okudum.
yaptığım simülasyonda dolar öncelikli çıpam , yapılan hamleler sadece pasuman olarak kalıyor , 17.40 üzeri hareketlerde ben merkezden faiz artırımı için gece toplantısı bekliyorum.Hükümetin ekonomi anlamında alanının daraldığı seçim yapmaları gerektiğini düşünüyorum.Borsadaki oynaklık gelene mal verme isteği bilançoda kullanılarak yapılıyor gibi geldi bana.
Teknik olarak grafta bozulmaya başladı onuda paylaşıcam
şeye furdum levyeyi 17,19 düştü şey akıllı olacak kafasına göre zıplamayacak :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
BİST 100 2380'den az long açtım Mert abi. Azıcık aşım, ağrısız başım... Bugün eski fotoğraflarıma baktım. Ne kadar mutluymuşum, dedim her baktığım fotoğrafta. Oysa fotoğrafta yüzümde mutluluk ifadesi yoktu. Ömrü çürütmüş, çarçur etmiş olmak bu olmalı.
memlekette en ucuz şey hala dolar, kapanın elinde kalıyor. Sene başından beri sadece %28 zam gelmiş başka hiçbir mal bulamazsın.... turizm sezonu bitince MB'den de tenzilatlı satışların sonuna geliriz, sonra parasını versen de pek bulamıyorsun zamanları başlayacak....
canlı canlı alabilmek için son aylar bunlar...
ayrıca fiziki altın/ekrandaki altın fiyat farkını da kontrol edin.. orda da aynı bulunabilirlik sıkıntısı arttıkça makas artar...
https://i.hizliresim.com/4jt3znk.png
%38 fibo da şuanda bu bölge 1 kaç defa çalıştı ,çalışır yukarı harekette 2570 üzeri kısa ve orta vade bu resesyon hikayesi devam ettiği sürece bende yok.
2360 bu bölge altı çoklu kapanışlarda 2320 son çıkış kapısı olur.
devamımda grafta belirttiğim gibi 2200 ilk durak .
piyasalar yukarı ivme yakalayamıyor .
Benim sistem sata gecti :) kazanamdan sat diyo bizimde hatamiz var kabul. Daha asagisi olacak demek fiskirtmada sorun var.
Sıkıntı büyüyor...YTD
https://www.tradingview.com/x/Eti0x9cn/