3351 Sh 3380 SL
Printable View
3351 Sh 3380 SL
acaba Dow toparlarsa yarında bunun için yükselir mi? Ya da oradaki alımları görüp long için gelenlerin kafasına mali indirir mi? bilemedim ki...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...60#post6055160
3285.00 Long ..
Son pozisyon bu muydu? ...pekiiii ...
Farkındayım ...bundan öncekinin öncesi yazımdaki itibar'dan anlamıştım zaten :notr::dvr:
Aynen ben gibi :one: ara sıra :rules:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post6057607
https://www.hisse.net/topluluk/showt...25#post6060825
Soru çok zor da bi soru değildi haa :he:
https://youtu.be/q1cJEL8HSt0
22.08.22 Pazartesi
XU030YVADE , 3251.25-3375.00 gördü 3348.25(uzlaşma 3349.50) kapattı ...
Mavi bir gün daha ..İstanbul borsası bir bütün olarak TL bazlı zirvesini tazeledi ve en yüksek kapanışını yaptı ..
Alemin longerlerine tebrikler :)
evet abicim buranın bi kralı var, en iyi satıcıyı nerde bulur bu kral ?? ath yapmışken bulur, içeride kötü bi haber banka haberi gelirse satıcı bulur, yada yurtdışının koyu kırmızı olmasında bulur, herif bence sağlam satıcı buldu bugün ve geleni sıyırdı herif.. buralarda artık marj açıldı, her yukarı hamle mümkün.. aniden beyzbol sopasını indirme olasılığı ise daha düşük artık, mal/poz kaptırmaya tahammülü yok gibi gözüküyor, ordino çoook büyük olmalı, başka açıklaması yok
>>>>>>>>
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/adale...Wk2LW0kC9dSrag
Adalet Bakanlığı ile VakıfBank arasındaki anlaşmaya göre, bakanlık personeline eşit ve tek seferde 25 bin TL promosyon ödenecek. Ödemeler 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Geçen de polis 50 bin promosyon istiyor diye twitter gündemi vardı, açıklama yapılmıştı.
>>>>>>>>>
https://www.ntv.com.tr/turkiye/emniy...rk6P3_87CiEfaw
Personelin, 2022- 2027 dönemini kapsayan 5 yıllık maaş promosyon protokolünün, 18 Mart 2022'de Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş. ile imzalandığı ve promosyon ödemelerinin 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlandığı vurgulanarak, şöyle denildi:
Abkacım seni severim ..
Beni dostun olarak görüyorsan şayet pozsuz takılman belli bir süre kafa dinlemen hem para kazanman açısından hem sağlığın açısından iyi olacak DİE düşünüyorum
Borsada herşey mantıklı olmaz . Para büyükse balık misali büyük balık küçük balıkı yutar
Yani vesselam düşecek dersin düşmez olur ama olaki algılar zarar görürse o çok daha kötü ...
Kenar da bekle dönmesini yoksa zararlı çıkacaksın
Global çakışı pala abey de görüyor ...
Global çakılıyor diyen vurdu kırbacı
Karşılayan pala abeyse
Global döndüğün de bir yüzde 2 daha yaptırır
Global borsaların üçbeş gün daha dönemiyecek olduğunu biliyor mu palamız. Bence bilmiyor ama yinede bi tüyo vereyim. dow da cımbızla bulduğumuz 31500 seviyesini izlesin, orası kırılırsa global manyak Şelale yapar die düşünüyorum. Haa bist nolur bilemem, çuvaldayız
Enflasyona devam büyümeye selam diye anladım konuşmadan. Short yapan arkadaşlar ikisinden de kaybeder. Enflasyon ve büyüme.
Cumhurbaşkanı @RTErdogan Türkiye'nin ihtiyacı, faizi yükseltmek değil, yatırımı, istihdamı, üretimi ihracatı ve cari fazlayı artırmaktır
Türkiye'nin yeniden, yarım asrı aşkın süredir oynanan oyunlarla sıcak para sömürgesi haline dönüştürülmesine rıza göstermeyeceğiz
Banka haberi de mal kapmak için çıkarıldı gibi. Görüşüm bu yazmıştım. Umarım kaptıran olmamıştır.
İşc'ye yaptıkları ortada. Bankalar tabandı güya. Medyaya düşen bir haber ancak yem olur. Olay olduktan sonra haber geliyorsa gerçek haberdir.
Amerika baya tatsiz yalniz
saatlik bakınca haber akışı falan takip edince durumlar tabii anlık değişir. viopta teminat mc vs devreye giriyor. ayarlamak sadece piyasa için değil kendi durumunuz için de zor oluyor. 1 saatte 10 bin tl eksiden 10 bin tl artı görülebiliyor. tersi de mümkün.
onun içün spot bu durumlarda daha garanti.
hala gitmeyen tonla tahta var.
dinlediğiniz için teşekkürler :drunk::cheers:
Sen asıl yarın gör globaldeki şelaleyi, ohaa dedirtecek cinsten olur die tahmin ediyorum.:drunk: Bisttin palası ne eder bilemem ama muhtemelen bu vade sonuna kadar tutmaya çalışıp uzl. kar ile yapma peşinde olduğu belli, iki gündür bu vade lönklerini kar ile kapatıyor ama ekime lönk poz. taşımıyor görüntüsü mevcut
Ons cokmus, euro cokmus, brent cokmus, sen ne bekliyorsun, yap helva yiyelim :). Euroda benim uzunlarin yarisi elde kaldi acitilar var bir baski diyim hissediyodum simdi acidi iste :)
Benim gostergeler yarin kis gelecek diyor. Yavru ayilar gore bilirsiniz. Lutfen yavrulari ezmeyin. :) Short olmak coook zorr...
green salı istemezük black salı isterük şelale isterük :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
bu ülkede xu30 ve hatta xu100 endeksindeki şirketleri yönetenler, türk lirasını yönetenlerden çok daha donanımlı kifayetli insanlar. yıl sonunda hep beraber anlarız diyeceğim ama 3 ay çok uzun süre. unutan çok olur.
cümleten iyi geceler :kalp:
https://i.hizliresim.com/6zx7uk1.png
yukardaki cuma graflanmıştı formasyonla beraber saatlik kanal dibine geldi büyü resimde günlük kırılımla buralara geldi.
günlükye yükselen kanal içinde karar bölgesi.
kolay gelsin
Şelale bekleyenler Dow 33.000 ocak başına kadar 1000 aşağı 1000 yukarı oynar durur 33.000 yataya saracak orası diye 1999-2002 dpw hareketlerini örnek göstermiştim ve beklentim de gerçekleşti 29500 puanken yazdıklarım gerçekleşti ve muhtemelen de yataya sarma işi 6 ay daha sürecektir ...
ANCAK , 32.000 den döner dönerse 31.500 hedef verip kimseyle dalga geçmeyin , 31.500 KIRILIR KESİN diye tempo da tutmayın boşuna bunlar , bist ucuz dolar bazında neden 1000 dolar değiliz neden 2000 dolar değiliz dow 20 senede 3.5 kat değerlendi dolar bazında biz 3.5 kat düştük.
FELSEFE yapmıyorsunuz anlaşıldı ama matematik bilginiz de mi yoktur eyyyyy şelaleciler lafım size ... .BİSTİN KADERİ 10.000 puandır ben geleceği her yerde gördüm yaşadım ve ordan dönen bist oraya da geri dönecektir. pala bu enflasyon bu kredi büyümesi ile oraya giderken sizler istedi diye 2500 yapamaz imkansız ..... bu borsamız , 2850 puana belki düşecek zorlaya zorlaya o da %20 düşen ihtimallerle bir senaryo da rafta bekler ....eylülde belki....
Pala beyin yani bistin Efesinin keyfi isterse 2800 bi el öpmeye gideriz hepsi o kadar ama anlamsız dönüş olurdu.
dünyada çöküş yok bistin hedefi belli , BİST ARTIK zincirlerinden kurtulmak 200 dolar üstüne çıkmak ve normalleşmek istiyor.
Ülkemiz de normalleşmek istiyor ve seçim iklimini bekliyor 3500-5000 rallisi için Bekliyorlar.... demek ki neymiş 3600 görmeden seçim havasına girmek için de erkenmiş ...
Bist özelinde ise net ayrışma sinyaller her hafta geliyor kafayı fazla takmamak gerek yurtdışına ortamda yoktan gerilim yok almanya çin veya 3. ülke yavaşlayınca dünya reseyonu yaşanmayacaktır. Bu işin totosu , duası , namazı niyazı da olmaz ekonomi bilimine ters işler olmaz . Bir ülke yavaşlarken 1 sene içinde diğeri çıkışa geçiyor bu döngüyü iyi takip etmeniz gerekmektedir. Avustralya, kanada, meksika, brezilya, endonezya, tayland , japonya, abd iyi incelemek şart güneydoğu asya ekonomisi ne halde hindistan ve rus ekonomisi nasıl afrika latin amerika nasıl haberiniz bile yok resesyon 2 merkezden dünyaya yayılan tsunami dalgası değildir bu falcılık yapmaktır . dünya iktisat tarihini çok iyi okumak analiz etmek ve 2000 -2020 arasında dünya iktisat tarihinde büyük zenginleşme, bunun dağıtımı , bölgesel paylaşımı ve ayrışma dönemine girdiğimizin de farkında olmanız gerek , artık bölgesel büyümeler ve resesyonlar çağındayız . Bir bölge yükselirken diğeri krize girebilecek, eşgüdümlü büyük resesyonlar ise nadiren 20-30 senede ortaya çıkabilecek belki de daha uzun peryotlar ile ortaya çıkacaktır. Dolar ve euro merkezli düşünmeyi de bırakınız. Daha geniş vizyonla konulara bakmak lazım.bu vizyon olursa RUSYA nasıl onca yaptırım ve engellere rağmen ekonomisini ayakta tutabiliyor daha kolay anlaşılabilir.( savaşın haksız tarafı ve suçun sahibi kendisi olsa bile )