https://i.hizliresim.com/jW5NoW.png
Printable View
:halay: :halay: :halay:
:kahkah: :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Cagribey, Tektu yu fircalamayi her iki topictede yapmaya basladigindan, Tektu her an tavan olabilir :)))))
Bakalim bugun ne olacak?
"" Budami gol degil ""
Diyecegiz GENE...
böyle bir hareket zamanında uşak seramikte olmuştu hatırlıyorum..ozamanlar uşak seramik 1,10-1,20 civarlarında idi spek süründürüyordu..yıllardır aynı fiyattaydı... daha sonra bu hareketi yapınca 1,40-1,50lere kadar gitti önce sonra biraz konsolide oldu ve hareket devam etti şuan 3tlye dayandı fiyat bir sene içinde iyi kar.değil mi???
85 e kadar basti.
Bu isin sonu kötü sonuclanabilir...
En cok kaybedenlerde 4. siradayiz......
Her ne kadar olumsuz gibi fikirler beyan etsem de, birileri bir şeylerin kokusunu aldımı (okkalı bir açıklama vb.) diye düşünmeden de edemiyorum. Kapanışa yakın agresif hareketler, 2-3 kademe birden kaldırmalar vs. düşündürüyor:28::wu::Sad: Adama kafayı sıyırtır bu kağıt yaf:(:)
dünkü güvenlikçinin yorumları silinmiş :) baskı var anlaşılan
Biraz önce facebook hesabından ayın 15 inde açıldıklarına dair mesaj gönderdiler. Hayırlı olsun
Gizlenecek bir şey kalmadı kap haberi yakındır
Dalavereleri forumlara sicradi....
Millet kapanista gene atak bekliyor.
Bakalim papaz gene pilav yiyecekmi?
Gecmis olsun.....
Çok saçma ve sinir bozucu işler dönüyor. Yoksa düşmüş çıkmış çokta önemli değil. Uzun vadeyiz sıkıntı yok.
Haberde düştü daha bir şey beklememek lazım
18:21 de haber dustu.
Otelin acilis haberine pozisyon acanlara hitap ettiler bugunku islemleri !!!
iyiki yarin islem yok, yoksa taban olurdu!!!
TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş.
TEKTU
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
İZMİR İLİ ÇEŞME İLÇESİ ALAÇATI MEVKİİNDE 5 YILDIZLI OTEL HAKKINDA...
Açıklamalar
İZMİR İLİ ÇEŞME İLÇESİ ALAÇATI MEVKİİNDE YAPIMI TAMAMLANAN 5 YILDIZLI OTELİMİZ "RESORT ZİGANA HOTEL" ADI ALTINDA SOFT OPENİNG (TEST AMAÇLI) MÜŞTERİ KABULÜNE BAŞLAMIŞTIR.
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR.
Beklentide bitti. Geçmiş olsun... (İhtiyarlar iyi okusun diye büyük harflerle yazmış. Sağ olsun)
Hadi bana eyvallah, ben Nordcapp'a sürüs hazirliklarina basliyorum.
Sizlere bol kazanclar...
Ets tur,
Standart Oda,Suite Oda,Villa Oda olmak üzere 3 çeşit oda fiyatı vermeye başlamış.
https://www.etstur.com/Zigana-Resort-Alacati#