30 üstünden vermiş sadece:(
Printable View
30 üstünden vermiş sadece:(
Çok erken girmişiz,sudan ucuz hale geldi...
209da bekliyorum galip:ok:
Bir zamanlar köyün birine bir adam gelir ve tanesi 10 $’dan maymun alacağını söyler.
Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymunları yakalamaya başlar.
Adam,binlerce maymunu 10 $’dan satın alınca ortalıkta maymunlar azalır, yakalaması zorlaşır. Köylüler tam maymun yakalamaktan vazgeçecekken adam tanesine 20 $ vereceğini söyler.
Tekrar heveslenen köylüler tekrar maymunları yakalamaya başlar. Bir süre sonra da maymun fiyatı 25 $’a çıkar. Ancak bırak yakalamayı maymuna rastlamak bile çok zorlaşır.
Bunun üzerine adam fiyatı 50 $’a çıkardığını, ancak kendisinin işi olduğu için şehre gitmesi gerektiğini, yardımcısının onun yerine alım yapacağını söyler.
O yokken yardımcısı köylülere;
— Şu büyük kafesteki maymunlar var ya ben onların tamamını size tanesi 35 $’dan satayım,siz de adam gelince ona 50 $’dan satarsınız. Köylüler bütün birikimlerini bir araya toplayarak bütün maymunları satın alırlar.
Sonra mı? Yardımcısı da şehre gider...
2,65 den aldım ama geldiği yer 1.60 ı görecek galib'a...
Yazdığımız gibi tilki dükkana biraz daha yaklaştı...bile,bile bulaştık :(
çoğunluk düşecek algısına sokulmuş, demek ki yükselecek
bence bugün ya tabandayız, yada tavanda.
Avturdan kaybedilen para avturdan kazanılır,acil ihtiyacınız yoksa zararına mal satmayın dostlar...
Hep yükselecek rüyasıyla 8 den 2 ye kadar her kademede ky a vererek geldi buraya, hedef 1,60 dediği gibi yukarda birinin,
Turk ekonomisi üstünde katar üzerinden oyun oynamaya gerek yokki hic, zaten ülkedeki ky i devlet ******iyor çakallara... Her hissede boyle bu adam ve kural dışı oynuyor kimsede birşey yapmıyor.
İlk önce devlet milletine sahip çıkacak. Katar üzerinden turk ekonomisine oyunmuş, gidin kardeşim bu milleti artik koyun yerine koymayın, bu hisselerde oynanan oyun kime, kim oynuyor, önce bir içimize bakalim...nerede devlet, bilerek garibanı dudukletiyor şekilde görüldüğü gibi.garibanın elindeki üç beş kuruşunda aliyorki donsuz kalsin hepten köle olsun.
Buyrun bakalım
Gelicem dedim geldim ...
Bitti mi
Hayır..
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözlemci sayısı 122....
Adam her gün 20 kademe aşağı çekip sonra ortada 10 kademe aşağıda tutuyor ki ky atlasın diye, bizde malesef kaçırmayıp alıyoruz, böylelikle sürekli müşterisi canlı tutuyor, mesela bugün 2,30 lardan sevinerek birçok ky daldı, yarin 2,20 olucak orda bu defa aynısını yapacak , tam bir insan avcıları bunlar...afyon kullanmış gibiyiz malesef hepimiz.
2.80 maliyet, her geçen gün aşağıya gidiyor, bakalım ne zaman dönecek..
Gün sonu yeşile dönmeden ortalama düşürmem.Düşen bıçak tutulmaz ,demiş borsacı atalarımız.
bu forum hisselerin değerlendirilmesi, fikri olanın yazması için yapılmış bir forum ama, hisseden başka her türlü konu yazılıyor çiziliyor. Samsunlu kardeş sen faydalı tablolarını paylaş bize en çok lazım olan şeyi. teşekkürler.
Ek 4084
1500 satışla 3 kademe düşürmüş
yazık ya milletin maliyeti 3,5 en az ortalama hala kan emmeye devam ediyorlar, kendi içimizdeki düşmanlar varken baka yerde aramaya hic gerek yok. Önce içimize bakalim...
Samsunlu kardeş son tabloyu paylaşırmısın kim alıp satıyor, teşekkürler.
Son Durum
https://i.hizliresim.com/5QopoR.png
Katar Üzerinden Türk Ekonomisi Hedef Alınıyor. Allah Bu Ülkenin Düşmanlarına Fırsat Vermesin. Yanındayız Reis... Biz Emperyalizmin Bu Oyununu da Bozarız Milletçe Biiznillah...
AVTUR harici konulara girmeyin. Piyasa başlıklarında siyaset, ideoloji, futbol ve din tartışmak kurallara aykırıdır.
Bu kağıdın fiyatı son 4–5 aya kadar ortalama 1,5 lira idi. Buralardan girip de sonra forumda ağlayan yada salya sümük Galibe söven olursa itinayla kaynak yapılır haberiniz olsun
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benimde çok paramı yedi burada ve başka yerlerde ama doğru söze ne hacet
1 günde 1 haftada zengin olma voleyi vurma hayalleri ky nin başını yakınca herzaman suçlu olan patron ve spektir
halbuki adamın tüm hareketleri karbon kağıdı gibi aynı önce yükselt sonra çak...
kendimden biliyorum kendim ettim kendim buldum diyemiyoruz maalesef....
Bu kağıdın fiyatı son 4–5 aya kadar ortalama 1,5 lira idi. Buralardan girip de sonra forumda ağlayan yada salya sümük Galibe söven olursa itinayla kaynak yapılır haberiniz olsun
Moderator sopayı gösterdi ses de görüntü de değişti....Sağ olasın Moderator.
Hisseye alım geldi...
geçen haftalarda hisse 2,80 taban yaptığım da birisi söylemişti, sanmayinki galip sahip çıktı, galip yandaş kurumlara yukarlardan mali dağıttı, bir kaç gün sonra o dağıttığı kurumlar üzerinden bu defa ky avlayacak diye, adamın zararı yok , istediği yerden satabiliyor diye,
hakkatende öyle oldu, mali yukarlarda metrodan diğer kurumlara satıyor gibi yapıp dağıttı, 10 ar kademe her gün düşürerek müşteride çekiyor her gün hisseye, ve şimdi yine 2,20 yaptı 3 bin 4 bin lotla sonra 2,30 üstüne atti ve yine yeni müşterilerini araya almaya devam ediyor, belki bu gün yarin bu fiyatlarda gider gelir, haftaya bi defa 2 lira ve altina ayni taktikle çekerek herkese her yerde mal vermiş olacak böylelikle, bile bile kazık yedik, bari okuyun da yeni girecek varsa yemesin.
DErinlik
#matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06081155340983
Samsunluuuuuuu😇😇😇
2.50ye gidiyor.
edit: fena saldırıyorlar. şeker saatı ama kağıt tavana yürüyebilir. 2.55 devre kesici girdi :)