Sürüklüyorlar..
Printable View
sasa devre kesti.
sasası olanın tasası olmaz.
SASA dümeni bozdu..
Bankaların da nefesi yetmedi maalesef.
nebati konuşıyor. düşüyor.
eskiden reis konuştuğunda düşerdi.
*Nebati: 2023 yılında da kişi başına gelirimiz inşallah daha da yükselerek 12 bin doların üzerine çıkacağını öngörüyoruz
ne 12,000 konusluyor 8,000 dolar seviyesinde değilmiyiz biz...
Endeksteki sabah görüntüsünü gel gel hareketine benzettim...
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar olsun.
Bugün nasıl açıldı nasıl davranış sergiliyor bakamadım, uzun ve orta vadeli görünüş bizi vobcuları ilgilendirmiyor, günlük takılıyoruz, hergün para dağıtıyorlar burda :)
bazı arkadaşlar bugün akşam pazarı olur mu diye soruyor.
Bence olmaz
dünya lideri derken gerçekçilermiş...
https://i.hizliresim.com/h7u8eoa.jpg
Kılıcdar'ın gereksiz uyarıları sebebiyle bekleme moduna geçmiş olabilirler...
Çok yanlış yapıyor, aslında devamlı gündeme getireceğine bir kez söyledikten sonra beklese ben dememiş miydim demenin getireceği prim daha fazla...
para dağıtılıyor gerçekten saraydan ulufe...
Başta ben olmak kaydıyla, hiç kimse gelecekte ne olacağını bilemez. Hayranlıkla takip edilen roketçi fenomenler de.
Odaklanmanız ve öğrenmeniz gereken; Ne olduğunu DOĞRU görebilmek ve ne olursa ne yapacağını biliyor olmak!!
'Kriz kahini' Roubini:
Enflasyonun istenilen bir şey olduğunu söylemiyorum ancak ondan nasıl kaçınılabilir olduğunu da bilmiyorum
Büyük istikrar dönemi bitti, büyük stagflasyon dönemine giriyoruz
https://sputniknews.com.tr/20230116/...065783446.html
Bugün tadı yok gene. Öğleden sonra da bankalara gömerler. Tertemiz oluruz. Yatırım tavsiyesi değildir.
eşşek endeksi nasıl bugün...
https://i.hizliresim.com/hujew42.png
5010 destek yapılıyor üzerinde kaldığı sürece cuma verdiğim 5250 bandı kısa vade hedef.
kanal hedefi 5500 bandı
cuma2 sonrası 571.200 den dönmüştü..
saat 3 sonrası hacı gelir,hesabı keser mi?
Bugün bu şekilde devam ederse, heyecanla beklenen düşüş hikayesi de rafa kaldırılmış, eski yukarı trendine dönmüş olur...
Perşembe ağır abilerle başladıkları dipten dönüş hareketini cuma ve bugün genele yayıyorlar...
Sabancı Holding CEO'su Alper: Bazı şirketlerimizde enflasyon muhasebesi sonuçlarımızı geri çekiyor- Bloomberg HT
Yazmamı bekliyormuş inek pala. 574 u de aldı bakalim ne edecek.
Günün tepesini gördüğünü düşünüyorum, işareti koyalım, birazda yarın oynaruk :drunk:
Yine bir Pazartesi klasiği borsa yemyeşil , 5 senedir olduğu gibi yine bir mahkeme öncesi Halkbank rallisi , bedava para dağıtmaya devam ediyolar , Türk Lirasını çöplerden toplamaya başlıcaz yakında dünyanın en değersiz para birimi yapmayı başardılar...
Adamlar şaka maka 125 liraya THY verdiler geçen hafta.
Beklentim oldukça sert bir kötü haber gelmesi ve orta uzun vade çıkışın bu düşüş sonrası devam etmesi.
Şu an ucuzladı diye alınıyor. Bu haber ile yalvardın diye alınacak bence.
Secbul abi önce mi 3bin sonra mı 30bin olur
geçen hafta iyi kötü bir portfoy oluşturdum .. mart sonuna kadar kulaklarım tıkalı ... trendin devamını öngörüyorum .. sayımda destekliyor , sistemimde .. sp500 de.de globalde de bullishim ...hisselerle izlemeye devam .. nemaproplemo
Yabancı mı kaldı , dava sonucu vs bekliyorsan ….
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi eksiye hadi..fazla çıktı bugün..
eşşek endeksinden eregl al tavsiyesi geldi ama almam...
sadece paylaşım amaçlı dedim...
Yabancı çok akıllı olduğu için corona da hala satıyordu.
Tabi ki hayır ama orta uzun vade büyük olasılık onlar taşır bu kez. Tek düşüncem ötesine bizim götürmemiz zor. Parası olan gözünü hırs bürümüş bir veya iki noob tayfa yetecektir.
Kötü haber biliniyor bence. Geçen haftalardaki düşüş buna işaret olabilir.
günü nasıl kapatırız tahminleri alalım mı?
benimki açılış seviyesi bence :)