topiklerde belli bir yere kadar geri gidiliyor heralde ..bulmadım yazdıklarını ...
o çakal .. bundan sonra arşivlemek lazım demekki
neyse zaten onla uğraşcakak havam da yok ..birgün çıkarım karşısına :drunk:
onu 666 iyi analiz eder
Printable View
Hulku secbul abi 4.80 den alacam dedi aldı. Fiyat 9 lira falandı sanırsam.
Finansla ilgili kitap okumayı pek sevmem ama Sant Manukyan in kitabı güzel okunuyor. Tavsiye ederim.
Bir şey olduğu yok. 666 daha başka şey alabilirdin diye başımın etini yedi. Yüzlerce kez söyledi. Ben ise oyun sonunda 3 kere tur attım. Şimdiki hulk ların
maliyeti filan kalmadı.
Eskilerde bulabileceğin şey anca bu. Ha orada satış yerlerini yazmadım. Bir sürü tantana.
Sanki benle aldınız da satarken satacaksınız.
Herkes her şey alabilir. Ben o günlerdeki hareketimden memnunum. :)
Şunu alabilirdin bunu alabilirdin. Ötekini alabilirdin. Anca bunu bulabilirsin orada.
Bahriyeli boşa üzmeyelim birbirimizi. Boş ver. 666 takılsın orada. Ara ara th gelir bilanço yorumlar orada.
Bak bakalım btc tahminim tutacak mı. :)
y.şaklığın dibi böyle birşey demekki puahhhhahhah
neyse benden bu kadar ..herkese iyi geceler
Burda bir sürü insan ne dedi ne konuştu ne poz aldı bilir. Burası yiğidin harman da dövüldüğü yer.
Hulk aldığımı burası bilse yeterdi. Oraya taşımam anlamsız imiş. Bir sürü insan hisse topiklerde meğer ne kadar boş imiş. Hala da öyle. Ara ara bakıyorum da...
Hiç birinizin (hisse topikte) benden daha iyi hulk maliyeti olmadı. Ama bunu okadar görmek istemediniz ki. Neyse.
İyi geceler sizede.
Burayı çok kişi okuyor ama az kiş yazıyor. Özellikle az yazan kişilerin yazıları yersiz eleştirilmez ise yeni düşüncelere yer açılır diye düşünüyorum.
Vadeli piyasalar düz hisseye göre daha karmaşık olduğu için zaten belirli bir düzeyin altında kişiler ilgilenmiyor.
%60 faiz var desen çok kişi gelir ama sonra onu nasıl alınacağını anlatmak durumunda kalınır. Mesela komşum sordu karışık işler deyip kapattım, teminat eklemen gerekiyor vs sonra söylersen bunu baştan söylemen gerekiyordu der.
Bu ChatGPT türevi şeyleri ben sevdim ama forum tadı başka. ChatGPT vs devletler yasaklamasın diye belirli bir görüşün dışına çıkamıyorlar, fıkraları eğitici ama çok komik değil.
Bunun dışında aktüel konularda şimdilik yetersizler ama bazıları ekstra fonksiyon ekleyip değişik veri kaynaklarına bağlanıyormuş, o zaman daha ilginç olabilir. Yakın zamanda "Tekniği iyi, temel analizi sağlam, yakın zamanda yükselme potansiyeli yüksek 3 hisse söyle" denince cevap verebilir.
Geçen ay komşuma burada yazsam sorun olmayacak bir şey yazdım biz o kadar samimi değiliz bana öyle şeyler yazma dedi. Ben de ondan sonra bir şey yazmadım, yazdıklarına da usulen standart cevap verdim. 3-4 hafta mesaj yazmadı. Sonra bir şey sorunca düzgün cevap verdim, sanırım mutlu oldu.
Benim de hafızam çok zayıf gerçekten kalıcı ve işe yarayan şeyler ve malesef tehditler aklımda kalıyor diğerlerini unutuyorum.
22 yıldır iktidarda olan Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu fındığa zam yapmadığı için eleştirdi.
https://twitter.com/KarsiGazete/stat...159RdJOYQ&s=19
Ziraat Bankası’ndan aldığı krediyi ödeyemeyen Demirören Grubu'na ait Hürriyet Gazetesi, İstanbul Esenyurt’taki dev matbaasını 61 dönümlük arsasıyla birlikte Baykar'a sattı.
Devlet bankası Ziraat kredisi ile alınan henüz borcu ödenmeyen Hürriyet grubunun mal varlıklarını seçim öncesi damat beye satıyor…
https://twitter.com/who98408150/stat...vbax0UrVA&s=19
SPK bülteni yayınlamadı ilginç
Desene twitter hüstadlarının yerini alacak..
Engele de açık olacak mı
Bide tövbe kapısı açık mıSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dede seçilirse en düşük memur mayışı 21 bin lira olacakmış.
bu ara akıyor maaşallah.
bu adam seçimi kaybedese bu yüzden kaybedecek.
ekonomi idaresi oraya 15 bin buraya 20 bin ona vergi yok buna 35 inde emeklilik gibi birşey değil.
Maalesef bu seçimde her 2 tarafın da bence elle tutulur gözle görülür bir programı yok.
bu ülke hangi sektörlere önem verecek?
Bu sektörler 5 senede ne kadar büyüyecek?
mevcutta ithal gelen ara mallar ne olacak?
Turizm bi yerde düz çizmeye başladı ne yapılacak?
çok uzun zamandır otomtiv fabrikası yatırımı gelmedi yabancıdan gelecek mi?
Gıda fiyatı ne olacak?
Köylerde nufus kalmadı ne yapılacak?
falan filan.
bunların hiçbiri yok.
oraya 500 buraya 1000.
bu vaatlerle ne olur dayı?
bunların fikir babası demirel reistir.
bu ülke bunları çok denedi.
Muharrem incenin 100 bin bilgisayar mühendisi yetiştireceğim vaadi galiba şu ana kadar ki en iyi ekonomik vaat.
yahu en azından bir gayret bir çaba bir sektörü büyütme amacı var.
tek sevdiğim siyasetçi besim tibuk'tur gerisi boştur.
tabi Türkiye'ye fazla. zaten artık siyaset de yapmıyor.
seçim konuşmasında masada satacak bir şeyler arayan besim tibuk masada bir şey bulamayınca "bu TRT'yi de satacağız."
Türkiye geneli 130.000 oy alınca moraliniz bozuldu mu diye soran muhabire: "benim ne moralim bozulacak, halkımızın morali bozulsun"
Halkımız cebine para koyanı sever, cebinden almaya kalkandan nefret eder.
Gerisini c.klemez afedersin. Programmış şuymuş buymuş..
Göstergeler yeşil orta şeker bir gün olacak galiba , öğleden sonra tarımdışı istihdamı bekleriz.
Belki bir gün........
Ülkemizde belki yapılabilecek bir referandum olmalı ....... İğneden ipliğe her şeyin fiatı , kira fiatları vs...... Karşılığında gelir yani maaşlarda dahil .... gelir gider her şeyin fiatı dondurulmalı 50 yıllığına böyle bir anlaşma referandum yapılmalı ; Ne olur sonucu ?????insanlar önünü görürür bütçesini harcamalarını ona göre ayarlar.85 milyon insan buna evet demeli.Ancak bu enflasyon belasından böyle kurtulabiliriz yoksa ev sahipleri her yıl kirayı artırır , her şey fiatı artar maydanoz 50 kuruştan 5 tl ye simit 20 tl ye doğru yolculuğa devam eder.Tl yabancı paralar karşısında sürekli değer kaybeder türnbilas türnbilas hayat devam eder.Elbette üretim de artırılmalı daha çok evler yapılmalı daha çok gida üretilmeli bunlar olmayacak şeyler değil ama kim yapar ne olur bilinmez şimdilik bir hayal
Sorun tam o olarak bu
Şu andaki Zihniyet özgürlük ile devletin konumunu tam olarak ayırt edemiyor...
Biz aydınlanma yaşamamış bir toplumuz..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün bu ekonomik veriler, yapılanlar ülkede son yapılacak referandum içindir.
Zira bu ülke ilk defa kriz görmedi.
Krizden çıkması maks 1 sene sürdü.
Ancak bu sefer ki, 2018 yılından beri devam ediyor.
Çünkü ekonomi biliminin fazlaca dışına çıkıldı.
Yabancı yatırımcı borsadaki 57 milyar dolardan 5 milyar dolara çekildi.
Düşünün 5 milyar dolar gibi komik bir rakam.
Anayasanın koruyucusu "TSK" abd nin de yardımıyla çökertildi. İçinden geçildi.
Şuan tsk polis teşkilatından farkı yok.
Hükümet adamları full + full.
Yani bir gün bu şeriat referandumu önünüze geldiğinde tsk ilk bizi tepeleyecek.
Bu kasıtlı alım gücü düşürülmesi, f35 programından çıkış, s400, balyoz, ergenekon, eğitim sistemindeki oynamalar..
Boşa yapılmadığını biliniz..
Tam demokrasi(yarım yamalak sadece seçimden oluşan değil) gelsin ister devletçi ister liberal farkmaz çiçek gibi olur. Ekonominin cozumu de odur. Bu ülke gibi dünyada başka bir ülke yok
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın, iyi seanslar
Bozkuş teyzem fırından gelmedi mi. Yoksa yine ayının sülalesi ile mi karşılaştı fırında teyzem.
şöyle bir ortama borsaya bakıp çıkayım dedim...
ortalık leşşş...
yesinler birbirlerini...
benjaminlerle mutluyuz...
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Günün dibini ve tepesini işaretlemek için geldim ama buraya yazmıycam çünkü dün 3 kişiden tebrik geldi :)
karar degistirdim 5400 gecilemez kısa da diye vs ama dun ki starbuck zammı beni caydırdı her an her seye sürekli zam geliyor :( bence 7000 gelir bu gidisle borsa da