https://m.youtube.com/watch?v=X9t_SruDdgM
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Printable View
https://m.youtube.com/watch?v=X9t_SruDdgM
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Servisciler %200 zam istiyormuş.
https://www.tiktok.com/@cahit875/vid...45369923407105
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Karakemal gg... 23,90 maliyet akbanklar elimize yapıştı... Bizde gg olmassk barim...
Güzel paket yaptı milleti bugün.
Dolara bakıp atlayanlarla , nasıl olsa geri çıkarcılar için kötü oldu.
Herkes başlamıştı günlük 10 tavan vermeye.
Bi ayıkmak gerekliydi. İşin psikolojik kısmındaydık, düşmez bu geri alayım diye.
Yarın sabah eğer kur çok yüksek açmazsa bir dalıp toparlar bence.
Dalarsa verdiklerimi alırım.
İyi akşamlar herkese .
Günün hikayesi herkesçe başka ama bence; günlerdir kırmızılı banka ile alakalı el altından spekülasyon yapılıyordu.
Gün içinde holding toplantısında sorular karşılıksız kalıp ortaya birşey konmayınca önce holdingi sonra bankası aşağı yuvarlandı.
Piyasadaki satışı tetikleyen baş unsur buydu bence.
mert45 şimdilik doğru yolda gibim bence
Çok büyük ve iddialı konuşanlar var olmaz imkansız falan diye ben konuşamıyorum.
Amma benim planlarımda kesinlikle yok.
Yeni dip 5600-5700 olarak kalır o da gelirse. Bugün ki 6400 kritikti, kasıtlı altında kapattı teknikçileri de oyuna almam için.
Sabahı görelim. Perşembe gazetecinin yazdığı gibi olursa aşağı otomatikman yer kalmıyor.
Sabah 250 doları aşıyoruz diyenler akşam 235 kapattık diyor.
Allah seni davul etmesin. asdasds.
venazueynan diyorum, kime diyorum asdasds. :he:
ortada pazarlık var sadece.
şimşeğün elü kuvvetlensin diye bu olanlar.
yarında, en son perşçembe öğlene dek tatsuz gözükür,
sonra bam bam bam.
tek duş, fondip
bence zenaryo bu. :he:
bende 752000 den sallamıştım sabah ama pc başında kalamayacağım üçün kapatmıştım
teberrük, teberrük dayı :bravo:
çok yorulmuşum bugün yaa, biraz saz dineleyeyimde dinleneyim
https://www.youtube.com/watch?v=qtBoOOmKm8A
zaten bugün akşam seansından ekmek çıkmaz
Yıl 2009.Endeks 22.000 lerde...
NTV de yuvarlak masa etrafında 5-6 ekonomist konuşuyorlar..
Yky,garanti yat,şu bankanın pot. yöneticisi vs...hepsi kariyerin zirvesinde...mutabık oldukları cümle: ''BU SEFER ÇOK FARKLI BİR KRİZDEYİZ...''
Bunu duyan kimse mal alamazdı..almadı da..ve endeks 21.000 den kısa zamanda 57.000 oldu...:)
Hani derler ya ;UZMANLARI DİNLEYİN DİYE:oleyo:
Bak gene yazdı mesajı 2 dakika sonra sildi , ilerde yorumu tutarsa resmini paylaşacak tutmazsa paylaşmayacak senelerdir aynı hareketler çakaldan...
dün akşam bunu yazmıştın , sabah akçay la yazışırken burada kimlerin kaybettiğini görmüşündür zined:)
burayı okuyup ama yazmayan kişiler çok çoğu ile özelden yazışıp teknik istişare yapıyorum güzel paralar güzel pozisyonlar açan kardeşlerimiz ve arkadaşlar var.Topiğe gelince sen görüyorsun kimin ne dalga dümen olduğunu hep aynı hikayeler mesala ben buradan şort oldum diyen yok , mert var galiba metin hep şort başka bugun görmedim veya yazmak istemeye bilir insanlar artık burada kim donanımlı , kim sağdan soldan okuduklarını toplayıp kendi analizimiş gibi anlatıyor herkes görüyor .
bu yüzden kimin ne kazandığı değil bizim ne kazandığımız önemli .selamlar
Ayhan başkan yokmu katardan haber sen bilirsin Bilalin ne işi var bu gezilerde:drunk:
sizi bilmiyorum ama benim hisseler domatis tarlasına döndü..
:drunk::drunk:
herif iki gündür pis dadandı ..
sapladı pipeti sağlı sollu emcüklüyor benim portföyü
bi o hesaptan bi bu hesaptan.
Ulan embesil...SİLERİM ..Başkaları da siler..onların kararı...İSTEYEN ZATEN GÖRÜNTÜ ALIR...
Zamanı gelince de ,sen bunu yazmıştın der...
eğer son altı ayda dediklerimden aykırı bir şey söyleyemiyorsan ********sin...
BU SIGIR(Buna geçmiş lafını iade ettim)...2 senedir borsa şişkin diye diye mevduata yönlendirdi...tek bir analizi yok..yap ve 5 dakika sonra sil...
Neden silerim: BORSA OYUN TEORİSİDİR...öyle BİNLERCE insana poz. gösterilmez.-etki altına alınmaz....Silersin ama online olan görür...
sildiğim yorum zaten 17 Haziran yorumumda da var...
Düzeltme ihtiyacı 1 haftadır ortadaydı ama gününü tutturmak meseleydi. Benim gibi erken davrananların canı yandı, bugünü tutturan şortçuları tebrik ederim. Sistem takip etmek lazım, çoğu zaman olacakları önceden biliyoruz ama ya erken davranıyoruz ya da geç kalıp arkasından el sallıyoruz.
Borsa&Finans Retweetledi
23 DERECE
@yirmiucderece
·
4s
ï¸ Dövizde yaşanan bugün yüzde 4’lük artış sonrası benzin ve mazotta en az yüzde 4’lük yeni bir zam daha bekleniyor.
ben damadı özledim yaw..
paşa hazretleri hergün yapısal reform yapıyordu pavırpoyintinen.
-şartsız orta vadeli öngörüm budur..isteyen yazar ve kayıt altına alırız...18 tem.2023
-Burada kalsın 2 -3 ay sonra bakalım...
-NACİ: varken ve güven zedelenmesi yokken 2.25 dolar zirve oldu....
Ocakta 3 dolar iken de demiştim.Bence 3.05 dolar rallisi muhalefet gelecek ön fiyatlamasıydı....MUHALAFET KAZANSA 1.88 dolar bence dip olurdu...Ama bu yönetim oldukça oranın altı mümkün...
Eğer küresel temel-teknik(sp500) uyumsuzluğu temel lehine düzelirse 1.50 dolar bence gayet olası(beklentim..zamanı bilmiyorum ama sp de olması gerekeni beklerim)
Bunu hala forumda mesaj olarak duran 17 haz. yazımda da var..
Ocaktan beri tek lot hisse almadım..ve 1.88 dolar altı olmadan da almam..giderse canı sağolsun..
ŞİMDİ benim doğru-yanlış analizim bu..PARAGÖM diye lavuk o da orta vadeli düşüncesini yaz...Yeterki analiz yap..AT spikeri gibi; borsa pahalı ,ucuz demeden net öngörü yap ve kayıt altına alallım..
Bana bulaşma,her nevi jargon var..çakallık etme..Daha önce bir kere dedin büyüklüğüme verdim..son uyarım..
ŞEBEKLİK EDİYORSUN, bizi eğlendiriyorsun,,sınıfın kafası çalışmayan ,haylaz çocuğu oldukça problem yok...
https://i.hizliresim.com/bmnpikx.PNG
https://i.hizliresim.com/gnuciyg.PNG
yalnız mehmet şimşek affını falan isterse
öyle böyle çakmazlar biste..
:drunk:
burda alıyoz satıyoz bişeyler kazznıyoruz...
fakat doları yenmediğin sürece hiçbir manası yok kazancın...
650...652 gelebilir der, teknikçi abiler..
2..3 günde
Bekleriz
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkes bilir büyük ölçüde dolarda oldugumu...
dolarda yatırımımın karşısında borsada olan yatırımımın kazancı ve kendisi anca dolarda kalsaydımı karşılıyor...
sene başında 3 dolar olan endeks 2.36 dolarda...
şortçuya kapıyı ört demişler... sırtına yüklenmiş gelmiş
bu seferde hakkından fazla bastılar
732000'in altı bu turda köpük
tahtanın hakkı; 732 gayme (son 2 günlük işleme göre ) uzun vade bakarsan rakam başka
yarın longcular 732 yi alabilirlerse, son bir 735 yakalımda şanımız yürüsün bari derler
MŞ, görevden alınması demek NACİden daha büyük bir düşüş demek olur...Tüm umutların bitmesi demektir..
Bu ülkenin fişinin çekilmesi olur...Ben beklemem ama bu ülkede'' olmaz ''dediklerimiz oldu.:(
NACİ bey görevdeyken 2.25 doları görüyoruz...sonra 2-3 ay 2.00-2.25 dolar arası geziyoruz...ve NACİ görevden alınınca 1.50 dolara iniyoruz...
...İYİ AKŞAMALR.
https://i.hizliresim.com/flut1bn.PNG
bence bi reset şart..
dibe vurup çıkmak daha kısa sürer.
böyle kartopu gibi büyüyor.. sonu yok..
hayırlısı olsun. :drunk::drunk: