TCMB :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bfb23ab453.jpg
Printable View
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, olağanüstü kurultay kararı aldıklarını açıkladı
Kötüylen uğraşılmaz,anca kötü gibi olursan uğraşılır,CHP'nin en büyük yanlışı erken aday açıklaması,daha 3 sene var,adamın elinde bütün yetkiler,zatın halkı vermiş ona bütün yetkileri zik demiş bu halkı,oda iki türlüsünü yapıyor,hem kendi destekçileri hemde karşı destekçilerini,zaten bunun adı darbedir,adıda ele geçmiş yargıylan ortaklaşa bir darbe serisidir,bunu 2000 başlarında ünlü ekonomist john perkins belirtmişti...:one:
Sene 2005 Türkiye ile bir alâkası olmayan john perkins kitabında anlatıyor; "kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. sonra onlara arabalarımızı satarız. sonra bankalarını satın alırız. o bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız. böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. o ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. ayarlanan kredi "asla" o ülkenin hazinesine gitmez. o ülkede ‘proje‘ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır. aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. bizim şirketlerimiz kazanır o ülkedeki birileri de nemalandırılır. toplum bu düzenekten hiçbirşey kazanmaz. ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır. plan böyle işler. sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki; "bize büyük borcunuz var ödeyemiyorsunuz. o zaman petrolünüzü satın, doğal gazınızı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin, askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, birleşmiş millletler de bizim için oy verin! elektrik su kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! onları amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın..." sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz. bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir." bir ekonomik tetikçinin itirafları - john perkins
Buraya dikkat.
hatta adli sistemleri ele geçiririz. bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir.
Borsa 9000 sınırında kapandı,eğerki imamoğlu hapise girse bunlar bizim iyi günlerimizdir...ytd.
Adamlar tam şeytan herşey beklenir,zamanında mursi dediler şimdi dötünü öpüyorlar sisinin,valla beni fötö kandırdı olan subaylara oldu,bedevilerlen papazdı hepsiylen dost oldu,mühürsüz oyları bile devreye soktu vs uzar gider,yalan dolan olanlardan herşey beklenir...
RTE açıklıyor,teörün yuvası CHP diyor.
İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına Erdoğan'dan ilk yorum
İBB'YE YAPILAN OPERASYONLA İLGİLİ ERDOĞAN'DAN İLK YORUM
Erdoğan şunları söyledi: "Türkiye her gün yeni ve bir diğerini geride bırakan gündemlerle uyanan belki de dünyanın en hareketli ülkesidir. Bu gündemlerin bir kısmı ülkenin ihtiyaçları olan hususları ihtiva ederken bir kısmı da suni olarak köpürtülmüş konulardan oluşuyor. Hata hata ile savunulamaz diye bir söz var. Ülkemiz muhalefeti de herkesi kör alemi sersem sandığı için yaptığı hataları daha büyük hatalarla savunmayı şecaat arzederken sirkatin söylemeyi siyaset zannediyor.
"MUHALEFET YARGININ ORTAYA KOYDUĞU İDDİALARA ASLA CEVAP VEREMİYOR"
Böyle yaparak en yakınlarının dahi yüzlerine bakamaz hale kendilerinin düşürdüklerini farkında değiller. Polisimize saldıracak, hakime, savcıya, mahkemelere tehditler savuracak kadar muvazeneyi yitirmiş vaziyetteler. CHP'si, medyası ve diğer yapılarıyla muhalefet tarafı gerek diploma gerekse yolsuzluk, hırsızlık meselesinde yargının ortaya koyduğu iddialara asla cevap vermiyorlar veremiyorlar.
GERÇEK OLDUĞUNU EN İYİ KENDİLERİ BİLİYOR"
Konuyu siyasi sloganlara hapsederek milleti aldatma kolaycılığına kaçıyorlar. Deseler ki 'bu diploma alın teriyle usulüne uygun şekilde alınmış belgedir', bunu hukuki argümanlarla konuşup tartışmak mümkündür. 'Kardeşim belediye hırsızlık, yolsuzluk, haksızlık, karanlık, karmaşık ilişki yok' deseler hukuki deliller ışığında konuşup tartışmam mümkün. Ama bunları yapmıyorlar, yapamıyorlar. Hepsinin ve çok daha fazlasının doğru ve gerçek olduğunu en iyi kendileri biliyor.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...62db7fb08&ei=9
Tamam arkadaş APO ile görüşen kim ?dünya kadar yalanları sıralayan kim ?
Siyaset işim değil, tüm siyasetçiler, tüm belediye başkanları benim gözümde sıfır değerinde, ülke menfaatini kendi menfaati üzerinde gören siyasetçi olduğunu düşünmüyorum. Takım tutar gibi partı tutan, şeçtiği kişiyi kendine hizmet için değil, başına amir olarak şeçtiğini düşünen kitle ye de böyle siyasetçiler müstehak.
Geçelim konuya, böyle ortamlarda karamsar yazılar, battık bittik edebiyatları bitmez, tek gerçek vardır krizde alıp ta batan ben hiç görmedim.
Tarihi bugünden geriye sararsak
İsrail Gazze işgali, covid salgını, darbe girişimi, Rus, uçağının vurulması, 17-24 aralık, İrlanda Yunanistan batıyor falan filan
Yukardaki olaylarda hisse alanlar kimisi 3 haftada kimisi 2 ayda kimisi 2 yılda parasını 5-10 misli katlamiştir.
Bu krizde ne ülke batar nede şirketlerin kârı azalır. KY öpülür yola devam edilir
3 büyük ilden eylemler diğer illerede yayılmış,sanırım millet burnundan soluyordu bu bir kıvılcım olmuş gibi :notr:
İmamoğlu soruşturmasında 13 gizli tanık varmış,zat diyorki kuzu,kuzu teslim ol senin defterini düreyim diyor,adalet bakanı bağımsız yargımıza güvenin demesi ise tam ironi,aynen fetö taktiği,öyleya ustalarından örnek alıyorlar, 4 gizli tanık vardı 13 olmuş bunları görünce ergenekon vs davasındaki benzeşme gözle görülüyor,ergenekonda gizli tanıklar pkk lıydı,bide ifade ironisi var,bu adam koca istanbul belediye başkanı neden ifadeyi 3 gün uzatıyor,burada yine zatın emri var işkence yapılır gibi bezdirin diyor kindarya,özgür sokağa çağırıyor milleti,aklıma darbecik geldi zatta sokağa çağırıyordu halkı neden şimdi karşı çıkıyor,üstelik CHP yasal hakkını kullanıyor anayasanın 34 meddesine göre,ülkede bu olaylar daha durmaz,çünkü iş imamoğlu eyleminden çıktı emek eylemine dönüyor,adam aç parası yok,çoğu eylemci gençlerden oluşuyor geleceğinden umutsuz.
Zatı uyaranda yok sen ne yapıyorsun diye,eskiden aklı selim insanlar vardı içinde onlara danışıyordu,şimdi hepsi trol , beleşçi gazcı,zatın beyini zaten uçmuş akıl verende yok devamlı onu öne katıp ileriye iteliyorlar gaz vererek,bakalım bu sonuç neye varacak artık mızrakta çuvala sığmıyor :notr:
İlginç olaylar oluyor, tetikçiler işbaşında :notr:
Ağır bir suçlama mevcut, organizasyon önceden oluşmuş turpun büyüğü geride deyip mesaj verilmiş.
İmamoğlu soruşturmasındaki kilit isim Serdar Haydanlı şubeden serbest bırakılmış
“İsim Serdar Haydanlı, şubeden serbest. ‘Niye aldınız oğlum, bırakın’ deyip şubeden bırakılan arkadaş. Gizli tanığın ‘Naylon faturaları kesen isimdir’ dediği kişi Serdar Haydanlı. Gizliliği yok, şubeden serbest.
Sabah gazetesinin haberine göre İBB’nin bütün algı operasyonlarını yapan kişi. İBB algı operasyonlarını yapıyordu. Her taşın altından çıkan isim. Şubeden serbest.
A Haber, yandaş kanalların hepsi, TRT, tüm haberleri sildiler.
Öyleya ifşa olmaktan korktukları için silmiş olabilirler,sanırım diğer gizli tanıklarında bundan farkı yoktur.
https://www.diken.com.tr/ozel-imamog...est-birakildi/
Lvent Gültekin iyi tesbit yapmış,esas hedef CHP diyor,çünkü görevlendirilmiş eşbobcuya bu görev verildi diyor,geriye doğru bir görün her hareketini.
https://www.youtube.com/watch?v=f-nKf3WRqg8
Ekrem İmamoğlu yolsuzluk soruşturmasında tutuklandi
fetö bu ülkenin en büyük değeridir diyen adalet eski bakanı dışarıda,
apo ***ine sayın-önder diyenler, mecliste konuşsun diyenler dışarıda,
daha 2 ay önce çıkan yangında 100e yakın insanımız ölürken 10 günde soruşturma tamamlanır diyen içişleri bakanı...
melih gökçekin 97 dosyasını işleme koymayıp 10 yıl önceki geziyi didikleyen 35 yıl önce alınmış diplomayı iptal ettiren iptal etmeye yanaşmayı istifaya zorlayan....
adalet bağımsızdı di mi genelkurmay başkanı ilker başbuğu hapse atarken?ne oldu zekeriya özü mit bulamadı mı hala?hani ayakkabı numarasına kadar bildikleri teröristler vardı kel bir bakanın?
her şey unutuluyor ama adalet var diyen güzel bir fıkra anlatıyor.bu akp ye oy verenler şu yukarıdakilere rağmen savunuyorlar ise yapacak bir şey yok.
fetullah terör örgütü nü övenler kandırıldık dedi sıyrıldı.siyasi ayağı araştırılsın dedik.akp ve mhp oyları ile reddedildi.savcılar hakimler arazi oldu.
öğretmen doktor polis hakim savcı hapse girdi ama siyasilerden akpden ceza alan olmadı.sorsan türk yargısı bağımsız.akp den olana yargı bağımsız orası kesin.ROK ve karısı banks asyadan kredi çekip yalıdan otururken sorun yok sadece vatandaş hapse...
pudra şekeri ile araba kullananlar güney amerikadan gelen gemiler şoförünü milletvekili yapanlar ah ah yazsak sayfalar sürer ama
"Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler"ARAF 179
NTV : Teror soruşturmasında henüz karar verilmediği belirtiliyor .
Resmi :
Ekrem İmamoğlu Terör soruşturmasından adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken , yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı .
Adli kontrolde yok deniyor
Şişli belediye başkanı ve İBB genel sekreter yardımcısı Mahir Polat terör soruşturmasından tutuklandı
Başsavcılıktan yapılan açıklama:
"Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmalar kapsamında nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince;
Mali nitelikli soruşturma kapsamında şüpheli Ekrem İmamoğlu’nun suç örgütü kurmak ve yönetmek, rüşvet almak, irtikap, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından tutuklanmasına,
Şüpheli Ekrem İmamoğlu hakkında ise üzerine atılı silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan kuvvetli suç şüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiştir."
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yönetiminin bugün banka müdürleriyle toplantı yapacağı belirtildi. / Bloomberg HT
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ekrem İmamoglu’nun terör suçundan tutuklanma talebinin reddine itiraz edecek
Etsin bakalım sanırım eski fetöcü,akil adamcı emretmiştir mutlaka,bela okumaya gerek yok zaten lanetlenmiş,gözleri,yüzü vücut dili gösteriyor,zaten kendisi piyon esas geri plandaki sinsi güçler kim onu bulmak lazım,bilinen ABD,kefeller,yahudi lobisi,vatikan vs varmı bilemiyoruz,çünkü geriye dönersek devamlı bunlarlan görüştü !!!
Eski CHP'li olduğumdan bugün oyumu kullandım kanımdan olan imamoğlu için,sandık başı giresun gibi yerde mahşer yeri gibiydi,kör topal ne varsa sandık başındaydı,eski AKP'li bile vardı,en dikkat edici dayanışma sandığıydı,üyelerimizin neredeyse 3 katıydı buda hesapça %70:notr:,demekki halk çok öfkeli...
Öfkeli halk gereğini yapar iktidarı ezer geçer...TÜRK ULUSUNUN UYKUSU AĞIRDIR UYANDIĞINDA GEREĞİNİ YAPAR.
Bugün gönüllü olarak oy kullananlara yardımcı oldum.
Çok kimse farkında değil ama, öyle bir dip dalga, öyle bir öfke oluşmuş ki gözlerime inanamadım!
Bazıları 3-5 zam alınca her şey unutulur diye ahkam kesiyor.
Bugün 70-80 yaşında ki kadınlar bile oy kullanırken beni üye yapın telaşla soruyorlardı.
Bu güne kadar 9 kez gönüllü saymanlık yaptım ama böyle bir tepki görmedim.
İzlenimim artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Tarihe not düşmek için yazdım.
TBB: TCMB yetkilileri ile TBB yönetim kurulu üyesi bankaların temsilcileri piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirme üzere toplandı
TBB: Yapılan teknik toplantıda, ilgili tüm kurumların yakın işbirliğiyle, istikrarın sürdürülmesi için piyasa kuralları içinde her türlü aracın etkin bir şekilde ve kararlılıkla kullanılmaya devam edileceği belirtildi
güzel yazarsınız güzel söylersiniz ama :
ben bu milletin FERASETİNE artık hiçmi hiç güvenmiyorum.
malum, BALIK HAFIZALI OLDUK ..
bence bundan sonra MUHALEFET :
HALKI oluşan positif atmosferi fazla tavsamadan, unutturulmadan, unutulmadan devamlı zaman zaman azalacağını bilerek ama
belli bir temponun üzerinde tutmaya çalışmak olmalı.
yani
[COLOR=""] ATEŞ DEVAMLI YANMALI ZAMAN ZAMAN ATEŞİ TAZELEMELİ AMA ASLA VE ASLA SÖNMESİNE İZİN VERİLMEMELİDİR.[/COLOR]
Vatandaş bir çırpıda herşeyi açıklamış.
Linke şifre girmeye gerek yok,x olan yeri kapatın video açılacaktır.
https://www.facebook.com/reel/926292...9?locale=tr_TR