https://i.hizliresim.com/9tvujjx.jpg
Printable View
Badem bofası şimdilik sağ şeritte makas atıyor:)
12161................Şortttttttttttttt açtık........
bir saat bile olmadan dünkü açılışı geçti. biz dün o dayağı niye yedik o zaman?
Evet ilginç olmuş, bu saatte BofA 900 mlyn ile en iyi alıcı, normalde açılışla beraber en iyi alıcı olur sonrasında satış tarafına geçerdi, bugün farklı bir strateji deniyor olabilir :)
Badem bofası 1 milyarı buldu sağ şeritte ne alıyor geçen burada anlattığımız bımas endeks ağırlığı olan tahta ne alıyor en çok dayak yiyen ykbnk bunlar gözüken uçurtma arkalarına kuyruk yapıyor ipi koparmazsa gökyüzünde tutmaya çalışıcak uçurtmayı rüzgar kesilirse ne olacağını yazmaya gerek yok:)
Short kapatmıyor ise dün kendine yapılan 1 m birazdan ya da öğlen satar
Short kapatıyorsa Düzeltme bitmistir
BustON Haber
@Bustonhaber
·
12s
Paris Olimpiyatları’nda skandal yaşandı.
Olimpiyat yetkilileri, Kazak ve Azeri sporcuların bayraklarıyla sevinç yaşamasını engelledi.
Amerika ve Japonya bayraklarıyla sevinç yaşayan sporcular herhangi bir sorun yaşamadı.
böyle olimpiyatın A.K yım
Patek 108 tale olmuş ya la :oleyo:
gizli olacak bir şey yok. herkese açık veriler. varlıkları, satışları, yatırımları çok iyi şirketler var.
sırayla ilk aklıma gelenler: şişe, polho, bobet, yatas, klkim, eupwr, naten (bunu zararına tutuyorum) alka, alkim, euren (bunun hikayesi sasanın ilk zamanları gibi), soke.
ilk aklıma gelenler. kurcalasam bir bu kadar daha çıkar.
[Vergi torba kanununda yer alan düzenleme..... MADDE 58- 2802 sayılı Kanunun 106 ncı maddesinin altıncı fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“Yargıtay Birinci Başkanı, Danıştay Başkanı, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, Danıştay Başsavcısı, Yargıtay Birinci başkanvekilleri, Danıştay başkanvekilleri, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcıvekili, Yargıtay ve Danıştay daire başkanları, Yargıtay ve Danıştay üyeleri ile Adalet Bakanlığı Müsteşarına (40.000); birinci sınıf hâkim ve savcılardan 103 üncü maddedeki aylık ödeme oranı % 86 olanlara ve Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu ile Hâkimler ve Savcılar Kurulu Teftiş Kurulunda fiilen görev yapan müfettişlere (35.000); diğer birinci sınıf hâkim ve savcılara (30.000); birinci sınıfa ayrılmış hâkim ve savcılara (26.000); diğer hâkim ve savcılara ise (22.500) gösterge rakamının memur aylıklarına uygulanan katsayı ile çarpımı sonucu bulunacak miktarda aylık ek tazminat ödenir. Bu Kanuna tabi olan hâkim ve savcılardan Anayasa Mahkemesinde görev yapanlara ödenen aylık ek ödenek ve Uyuşmazlık Mahkemesinde görev yapanlara ödenen ödenek ile bu fıkrada belirlenen ek tazminattan yalnızca biri ve yüksek olanı ödenir.â€]
80 ila 140.000 arası yetmemiş 30 ila 40 arası daha vermişler
Bugün 10700 ihlal etmeden yatay indir bindirle geçebilir
bir haftada 500 puan verdi hafif gazı alındı ,oyalanıp perşembe yön kararını verir gibi görüyorum ,yukarı yönlü yapacağı en baba hareket 11000 biraz üstü
sen ne dersin Bozkurt Reis
Bitti mi tepki?
Shortlayak mi?
https://i.hizliresim.com/jc8q9yv.jpg
mesaj 2766 ve 2768 den devamla, son koyduğum takoz başarılı olursa 11781.xx bölgesine yani ''ciddi'' yereye ikinci bir atka gelebilir,
takoz başarılı olmazzsa aşağısıda artık boşaldı,
tam indikatörlük yer, sinyal esas
benim verdiğim değerler hep xu030 dur,
yani ayıda boğada aynı kişilerse aynı el ikisini dağıtıyorsa, günlük 11661.xx veya daha aşağıda 11494.xx bu short atağı bu güne değil ama önümüzdeki bir kaç güne kesecek,....
bu gün hariç max 8 gün
yaptığımız yorumlar bu ana şablonun kovalamacası ve derecesinin ölçülmesi,...başka bir şey değil,..
BOFA
pes valla, ne güzel oynuyorsun... hayret
https://www.youtube.com/watch?v=XRyfcOY6ZLY
:kahkah: :drunk:
dün longlayan kim ? karanti ile halk
kaç dene ? 13 bing adet
geldin zabah zabah 800 milyonluk mal alıp, 1219x e sürüp... adamların kaçmasına fırsat veriyorsun
sanki bist biyere gidiyor, önünden kaçıran var tahtaları :yahoo:
benim zaman kovalamacamda bana iki yerde feyk attılar,
1.YKB insider tardinginde, 24 hafta içinde 2 günle, geçmişte kaldı, 24 haftalık paket buna rağmen başarıyla bitti,..
2.Moodys İnsider tradinginde, 11828.xx üstüne ''d1'' üstüne çıkarak, ''d1'' için bkz endex topik,..
zamnda 24 hafta paket bittikten sonra, 19 haftalık paketteyiz, (8S+9L) tarzında iki bölümlü, ilk 8S nin 7.haftasındayız,
11828.xx üstü yeni 1000 puandı, ancak Mooodys görünüm değiştirmeyince geriye dönerek short olan zamana short yönde tekrar oturuldu,,...ve şu aNda tam da buna bakıyoruz,...
iki şeyden bunu yapmış olabilirler,
1.Moodys in gerçekten not artırımının yanında rating te görünümü de değiştireceği inancı, bu kadar saf değiller hiç sanmıyorum,..
2.Endex 030 u daha aşağıdan kırmamak, endex boğasının koruyabilmek için, yani endex 030 u 11494.xx ten kırmamk, 11494.xx destek olarak çalıştırabilmek için,....işte ben tam buna bakıyorum şu sıralar, 11494.xx destek olabilecek mi,..boğa korunabilecekmi,..
bunun yerine 11828.xx üstüne giderek 12263.xx ten düşerek 11494.xx eski boğaya doğru rucu halindeler, eski boğa kendileri ise 11494.xx değeri kalan 2S hafta gereği 8 gün içinde fiyatları durdurur ve 9 hafta yukarı L yürürüz,
bu şu demek:
xu030 11828.xx üstünde yeni 1000 puan ki hedef 12928.xx alt /üst
xu100 11494.xx üstünde yeni 1000 puan,...................................
bu durum bu hafta en geç önümüzdeki hafta belli olacak, eğer gün kovalamak istemiyorsak
tercihen 11661.xx veya en geç 11494.xx long stoptur, tehlike geçti yeniden aç,...long düşünüyorsak şayet,
shortçuların geçen hafta burada yazdım zaten 24.07. günü short olmuş olması ve bu shortlarını 11828.xx altında tut a döndürmüş ve izliyor olmaları gerekiyor,...
burada bir farkı belirtmek isterim,
8S bitiminde 9L var, bundan kaçış yok, ancak
eğer 11494.xx kırılırsa 9L 11160.xx altından tepeye pull back olur,...ve boğa arıza alır,...
eğer 11494.xx kırılmazsa 9L 11828.xx üstünde yeni 1000 puan olur ve 12828.xx alt /üste gider,...
böylesi bir durum
o nedenle 11494.xx bir o kadar önemlidir,...santraldir,..her 1000 puanın orta değeridir,..santralliği buradan gelir,...
bugün, dünkü kapanış yeri, hatta daha altında kapanacağuk
emme
grafikler TEPKİ üçün gerek yeter şarta getirildiğinden... 12165xx lere bir tur daha dolandıracak
veririse 1210400 gaymeden alıcıyım (hiç oraya verecek gibi durmuyor, çızıktıracak gibi hareketler yapıyor )
yani asgari ücretli ve sadece bir kişinin çalıştığı 4 kişilik bir aile açlık sınırının altında bir maaş alıyorAlıntı:
-Dört kişilik bir ailenin; sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı, bilinen adıyla açlık sınırı Temmuz'da 19 bin 234 TL'ye yükseldi.
tek emekli aylığı alan 2 kişilik bir ailede açlık sınırının altında gelir sahibi
diğer masraflarıda eklediniz mi sefalet ücreti alıyor ülkenin en az %15-20 si
1 tur la... 1 kademe basacaksınız :vk:
oynayacaanız oyunun ben :drunk:
https://i.hizliresim.com/lqa3mrq.jpg
minörde son durum kendine küçük bir cep yaptı yukarıya karşı çok niyetli olmadığını gösteriyor,..
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
16s
Cüneyt Özdemir:
"Erdoğan, Türkiye'yi 2. parti olarak yönetiyor. Bu ülkenin yarısı Erdoğan gibi düşünmüyor.
Türkiye'de zorunlu askere gönderdiği çocuğunu İsrail'le savaşa gönderecek kaç kişi çıkar?"
https://x.com/Darkwebhaber/status/1817973302306161045
Ayşe Aydoğdu
@ay_moon_ay
·
11s
Oğlu Bilal Erdoğan'a "askerliğini bedelli yap" diyen Tayyip Erdoğan, İsrail'e gireriz demiş. Evlat senin olmayinca feda etmek ne kolay!
https://x.com/ay_moon_ay/status/1818049843132334298
bugun bu videolara çok denk geldim peşpeşe seyredin ama herkes samimi olsun.
Bu ülkede gördüğüm İSRAİLDEN NEFRET eden bir inançlı kesim var...Bu imanlı kesim hayatındaki tercihlerle de zaten İSLAMA uygun yaşıyor...ve bu yoksul kesimin çoğu dini bir gereklilik olarak İSRAİLLE savaşmak için gitmeye hazır...ve bu dini mutlak bir emirdir.
Ümmet savaşta ise nafile namazlar bile kılınmaz.Tüm gücümüzle oraya odaklanmalıyız..gerçek olan budur...OLMASI GEREKEN BU..
Ama dejenere olmuş- cuma müslümanları veya anadolu dindarlığı dedikleri ve içinde: rüşvet-kayırmacılık-LÜKS-ŞATAFAT olan bu kesimin asla samimi olmadığını düşünüyorum.Onların ki sadece GOYGOY...Bu mükemmel lüks hayatlarından asla vazgeçip İSRAİLİN yanına bile sokulamazlar.
Onlara verilecek cevap; önce KENDİ ÇOCUKLarınızı cepheye-İSRAİLE gönderin..sonra biz koşarak geliriz.
Dini yaşamını ,tevazu-yardımlaşma-lüksten kaçış- ve kişisel ibadetlerde mutlak itaat olarak yaşamayan ...tam tersine dünyanın zevkinin dibine vurmuş cuma müslümanlarının tüm bu heyecanına gülüyorum..bizi de salak sanmasınlar.
İNSANLARIN SÖYLEDİKLERİ DEĞİL,YAPTIKLARI ESASTIR.
12,132............bu sefer LonG gggggggggggggg......
Bir yere gidiceğimiz yok dış siyasete sallayıp milli duygularımızı sokarak iç siyaseti dizayn etme politikaları bunlar.
bakın eset hikayesinde gördük ,
sısı de gördük ,
nas da gördük ogunleri gözünüzün önüne getirin.buda gelir geçer.
İsrail gelip beni topraklarıma saldırırsa kimsenin söylemesine gerek yok bu bayrak altında yaşayan Türkler ataları gibi ne gerekiyorsa yapar.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hadsiz İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a bir tepki de Rusya'dan geldi.
İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ifadelerine Rusya'dan da tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Katz'ın yaptığı kıyaslamayı eleştirdi.
Başkan Erdoğan’ın davetine icabet etmeyen Abbas Türkiye'ye geliyor! Mektup ortaya çıktı
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Cem Küçük
@cemkucuk55
500 kişiye kara para ve vergi incelemesi başlatıldı.
Ekranlarda söylemekten, köşemde yazmaktan bıkmadım ama nihayet oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı değeri 10 milyonla 25 milyon arasında değişen 7,885 otomobilin sahiplerine bakmış. Tek kuruş gelir elde etmeden milyonluk araç alanlar, şirketi zarar ettiği halde 25 milyonluk araca binenler.
https://10haber.net/ekonomi/maliye-g...-dustu-479196/
cem bey biraz daha yukardakileri yazın bu yazdıklarınız fındık kurdu:)