Yapı kredi 232 bin civarı satmış...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yapı kredi 232 bin civarı satmış...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ana'da kurulu şirketin yüzde 33'ü İMKB'de işlem görmeye başlayacak.
Giriş Tarihi: 21.4.2011 15:34 Güncelleme Tarihi: 21.4.2011 15:37
Adana'da kurulu Bilici Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici, yüzde 33'ü halka açılacak şirketin 81 milyon liralık piyasa değeriyle, mayıs ayının ilk yarısında ''borsaya merhaba'' diyeceğini belirtti.
Bilici, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısında, halka arz sürecinde sonlara geldiklerini ve bunun heyecanını yaşadıklarını vurguladı.
Bilici Yatırım'ın halka açılmasının stratejik bir karar olarak uzun süre önce belirlendiğini ve bu doğrultuda şirketlerin yeniden yapılandırıldığını ifade eden Bilici, halka açılmayı kurumsallaşmanın bir gereği olarak gördüklerinin altını çizdi.
Bilici, uzun yıllar sonra Adana'da halka açılan ilk şirket olarak taşıdıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını ifade ederek, ''14 yıl sonra Adana'dan İMKB'ye gelecek şirket olması bizi gururlandırıyor. Yatırımcılara, yüksek karlı ve istikrarlı bir şirket sunarken, kentimizi de borsada en iyi şekilde temsil etmenin sorumluluğunu taşıyoruz'' dedi.
Şirketin iplik büküm ve boya-apre faaliyetleriyle tekstil sektöründe faaliyet gösterdiğini anlatan Bilici, şunları kaydetti:
''İleri teknoloji kullanımı, modayı takip eden ve kendisini sürekli yenileyen, nitelikli ve özellikli ürünleri uluslararası markalar tarafından tercih edilen, başarılı ve istikrarlı bir şirket durumunda. Krizlere rağmen karlılığını sürdürülebilir hale getirmiş, neredeyse borçsuz bir şirket olarak yatırımcıların huzuruna çıkıyor. Ancak, sadece tekstille sınırlı kalmayacak. Bilici Yatırım, grubun farklı sektörlere açılma, yeni alanlarda fırsatları değerlendirmede kilit role sahip, katalizör şirketi olacak. Yeni alanlara taşıyacak şirket, grubun amiral gemisi olacak. Yeni sektörlerdeki yatırımlar Bilici Yatırım üzerinden gerçekleştirilecek.''KURUMSALLAŞACAKLARMIŞ HALKA AÇILMA 1 DOLAR 7 SENE SONRA 0.25 SENT BENCE BU KURUM AMA SOBA KURUMU BULAŞTIMI PİSLETİR.
Bu fiyattan kazandírabilir dúşünsenize dolarları bozdurup halka açılırken aldınız paranız dörtte bir hangi kurumsallaşma
forumu da okuyorlarmış ha bilginize
Daha iyi kim olduklarını anlarlar insanlar geçen seneden beri bekliyor sen hala anlamsız baskı yapıyorsun bugün halini görmediniz mi.
Evet işte sayın Kitapçı düzeltmeye gerek olmadığını biliyordum.Selamlar.
Bugün itibariyle aranıza katıldım.Umarım güzel günleri beraber yaşarız.Saygı ve sevgilerimle...
Hoşgeldiniz.
Adamı fıtık eder bu kağıt.
Bizi delirtti. Sizi delirtmesin.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoşbulduk.Umarım ayağımız uğurlu gelir.☺
Koca bilici grup a hic yakışmıyor,borsadan cekseler adlarina leke gelmez,
Yazık,haftada bur operasyon,10 kd yukari sonra asagi,
Yazik
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissede 300er bin civarı paket yapan ve 6 aracı kurumda hissesi olan arkadaşlar bana ulaşabilir mi?
illegal birşey yapmam ve sevmem, legal bir çözüm için görüşeceğim. hissenin bu durumundan şikayetçi değilseniz irtibata geçmeyiniz.
şeker,ykb,gedik ve oyak ta işlem yapan bazı arkadaşlara da 2 çift sözüm var. anahtarlarınızın çoğu elinizden gitti. artık çabalamayın, gerçekten satacaksanız anlaşılır şekilde kademeye yazın hisseleri.her gün ekran izlemediğim için anlaşılır şekilde yazın diyorum. hem satıp hem de bu kadar uğraşanı da bu taktikle hiç görmedim. ne için mücadele ediyorsunuz hiç anlamıyorum. siz birşey diyecekseniz diyin, mesajınız alınmıyor.artık bizden mi devir geçti siz mi dinozor oldunuz anlamıyorum ki.
kimse öküz altında buzağı aramasın. bu lotlara sahip değilseniz zaten ne dediğimi anlayamazsınız.
Bist'in yüzkarası bir kağıt. Tepkisizlik dizboyu. Ahlaksızlık gırla.
Ölmüş de mübarek ağlayanımız yok.
Böyle şirketleri Bist'e almak büyük hata. Tam bir ömür törpüsü yani...
Geh bili bili, geh geh geh...
Kurban da yaklaşıyor. Bari seni kurban edeyim, ben de sen de kurtulalım diyorum.
Ne dersin?
Syn DONJU 300 bin degilde halk agırlıklı 130 bin var bende 80 bini cok uzun vade paket ve tamamı borsa karı olduğu için gun içi bakmiyorum bile....
Uzun süren takip sonunda bugün 1.36 'dan giriş yapmak kısmet oldu.
Yüklü döviz borcuna rağmen çok iyi kar açıklayan Vesbe de biraz tetikledi beni.
Ikisi aynı kategori de sayılacak hisseler değil tabiki ama blcyt faliyet karına göre çok ucuz ve dövizden gelecek zararda fiyatlandı bence.
Biraz daha aşağı gelirse bir ek alım daha yapıp beklerim. Kısa vade olmasa da orta ve uzun vade iyi olacak diye ümit ediyorum.
Ytd
Güzel tercih Talebe Kardeş. Bizim maliyet çok yukarıda kaldı maalesef. Bu sefer 1,90 altına inmez diye bekliyordum, stop da olmadık.
Blcyt'dan ikinci defa kötü dayak yiyorum.
Faaliyet karının çok iyi geleceğini düşünüyorum. Ancak dönem karı borç nedeniyle eriyebilir.
Bundan önceki çeyreklerde faaliyet karı/dönem karı oranı %55-65 aralığında olmuş genelde.
Bunun altına sarkmaz ise yeniden ivmelenebilir.
Hatta, mali yapısının borçtan dolayı bozulmadığı görülürse ciddi güven gelebilir ve eski zirveleri egale edebilir yeniden.
Son 10 gün. Bekliyoruz bakalım...
Herkese selamlar dostlar...bende fuul giriş yaptım...ortalamam 1,40 tır...zaten 1,40 a kadar ne varsa süpürdüm gitti...baktım talebe dostum bana hisse bırakmayacak ,önceden davranayım dedim....:kahkah:
şirket ile en son görüşmemde topikte blcyt zarar açıklayacak yorumlarına güldüklerini söylemişlerdi...oysa kar açıklayacağız demişlerdi...bende bu ihtimali sevdim...her ne kadar borcu dolar bazlıdır karı olumsuz etkiler diye düşünüyorsak da ilginç bir şekilde kar marjının en çok fazla olduğu ayların da yılın ilk ve son çeyrekleri olduğunu görüyoruz...yani dövizin en yüksek olduğu aylarda kar marjı da ilginç bir şekilde olumlu etkilenmiş...
ben de yönetime güvenip almaya karar verdim...tabi risk de alarak..:)
eğer şirketin iddia ettiği gibi karı iyi gelirse blcyt bundan çok güzel etkilenir...dmsaş çeyrekte 6 milyon kar yapmıştı ,blcyt ise 5,5 milyon....dmsaş şu anda 2,90 civarlarında ki dün 3,12 leri gördü ...blcyt ise 1,38 civarındadır...ikisinin de ödenmiş sermayesi 35 milyon tl...bakalım nasip ne olacak ?? hele hele geçmişte bir arkadaş satışlarımız döviz bazlıdır yorumu da doğru ise o vakit risk minimuma yakın olacaktır...
gerisi artık ALLAH a emanet...bakalım neler olacak ??
önümüzdeki sürede süpriz güzel kar açıklayacak şirketler revaçta olacaktır...diğerleri vasat olacaktır...benim beklentim de süprizdir..
geçmişte 2,00 maliyet ile almış ve 2,43 civarlarından satmıştım..sonrasında endeks çok düştü vede blcyt ın döviz borcundan çekinerek vede döviz çok yükselmesinden dolayı risk görerek satış yapmış idim...ama bu fiyatlardan bana göre bu risk alınır..en azından ben alıyorum...
bu arada benim ayağım da uğurlu geldi sanırım...:)
normal şartlarda bilançoya az bir süre kala hisseye dalmayı düşünüyordum..ama baktım ki bazı açıkgözler önceden davranmaya başlamış...özelikle paket hisseler ile ilgilenen arkadaş vede talebe dostum...bende alışlarımı en az 10 gün ileri aldım..artık nasip diyelim..
Hayırlı işler gençlik. Keko az yaz hisseyi tavan yaptıracaksın.:oleyo:
Hoşgeldiniz arkadaşlar. İyi ki geldiniz. Can suyu oldunuz kağıda. Yoksa gideceği yoktu bu merkebin.
Hacim de geldi kağıda.
Bugün aldıklarınızı yarın satmak yok ama, ona göre. :one:
Beta
1,05
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı
33,09%
BIST-100'deki Ağırlğı
F/K Oranı
3,74
Piyasa Değ. / Defter Değ.
0,62
Dibe Uzaklık **
15,70%
*Yıllık
Piyasa Değeri(USD)
12.421.604
Piyasa Değeri(TL)
61.200.000
Özsermaye(TL)*
101.234.624
Sermaye(TL)
45.000.000
Net Kar(TL)
5.139.928
Dönem:
1.25 maliyetle hala bekliyorum.
biz de ona buna gide gele ancak sıra buna geliyor...dediğim gibi planlarım bilançolara az süre kala bu hisseye girmek idi..ama bazı kaliteli ve açıkgöz arkadaşlar yüzünden bu günün en yükseğinden alıyorum...:kahkah: (1,40)