[emoji17][emoji17][emoji17]
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
geçmiş olsun temettü ertelenmiş çelebi nin düşmesi için bahane hazır artık zaten dik duramıyordu belini iyice kırarlar gene yaziyorum 80.000 i aşarsa satın kurtulun pandemi bitene kadar hayır gelmez ÇELEBİ'DEN :)
Pandemi etkilerinin azalması ile güzel günler bize gülecektir [emoji4]
Ytd.
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dünkü hareketi güzeldi.beğendim. helal olsun. bugünkü önemli değil.
not: elimizde yokken güzelleşiyor, alınca da
kafası kıyak adamın akşam aldığı karıyla sabah uyanması gibi oluyor
..
Bu endekste bu saatten sonra kim neden satsın bu fiyattan artık 100 üzerine at oralarda tut belki satan olur
artık yakındır diyebilir miyiz bilemiyoruz klasik celebi hiç tahmin etmedigimiz anda 100 ama bu sefer endeksle birlikte iyi tutundu bu hafta kalıcı 80 hareketi olur mu bilinmez hava şirketleri okullar ve yabancı ögrenciler de okula gitmeyince daha biraz beklenir mi bilinmez tabi spek efendi bilir
ytd degildir
apaçiler gibi yoklayıp yoklayıp geri çekiliyor dejavu yer hizmetleri
bakalım haftayı 80 üzerinde kapatabilecek miyiz 84 e kadar ulaşabilecek miyiz hayırlısı ile
Fazla atıp tutmamak ve insanları yanlış yönlendirmemek lazım.
Böyle kötü dönemde temettü vermesi olumlu.
Bizim borsada olmaz diye bişey yok. İddialı konuşmamak lazım...
Arkadaşlar bakın dünya tarihinde görülmemiş Hava yollarındaki durgunluğa rağmen ilk 6 aylık dönemde dahi aslına bakarsanız zarar etmemiş zarar döviz artışı nedeniyle kur farkından kaynaklanmıştır. Nisan-haziran aylarında bütün dünyada uçuş olmamasına rağmen ilk 6 ayda dövizde ciddi dalgalanma olmasaydı bu haliyle bile kar açıklayacaktı Eğer dövizde son çeyrekte düşme olursa zaten haziran ayından itibaren hava yollarında artarak düzelme olmaya başladı şahsi fikrim yıl sonunu azda olsa karla kapatacağını tahmin ediyorum YTD
Çelebi son son 8 dakikada ne hareket yapmış öyle. Son 10 dakikaya eksi ile giren hisse günü %6,35 artı ile kapatmış.
benim takibimde idi.seyrettim, hızlıca satışlara yazmış olduğu malları
kimseye kaptırmadan alarak prim yaptırdı.belki çok az kaptırmış olabilir
başkası almış olsaydı bu şekilde almazdı
kendi malını çizdi anlıyacağın.
yahu 80.000 i kıramaz kırsa da anlık olur dedim ya bunun için kahin olmaya gerek yok ki, sektörün durumu belli yabancı ilgisi yok şirkete, sahibi 1 yıldır geri alım yapmıyor destek yok, nasıl 80.00 üstünü bekliyorsunuz , bu seviyenin üstünde herkes malını satar kaçar ,teknik filan etkilemez borsa 120.000 hatta 125.000 de olsa farketmez , 65.00-75.00 arası topla 80.00 ve üstü sat ...
80 i de kırar 108 i de kırar . parayı göm bakalım gidiyor mu gitmiyor mu
Kartn a gelen yüksek bedelsiz ,clebi gibi bedelsiz potansiyeli yüksek hisseleride olumlu etkileyeceğini düşünüyorum ytd
Havacılık Sektörü Hisseleri:
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=47326
aşı bulundu ve havacılık sektörü rekor hacimler ile tavanda
Bugun tavan yapmada bile zorlandıı
Çelebi, Kenya Başkanı'nın kurduğu havacılık şirketinin %51'ini alıyor-Dünya
* * Çelebi, Kenya Başkanı'nın kurduğu havacılık şirketinin %51'ini* alıyor.
* * Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre, Pandemi nedeniyle büyük* darbe yiyen havacılık sektöründe durgunluk yaşanmasına rağmen Çelebi,* şimdi de yeni bir kıtaya* Afrika’ya adım atıyor. Şirket, Orta Afrika’nın en önemli ülkelerinden Kenya’da önemli bir satın alma için* kolları sıvadı. Kenya’nın ikinci cumhurbaşkanı olan Daniel Toroitich* arap Moi’nin kurduğu Siginon Group ile görüşen Çelebi, anlaşma* sağlanırsa, Afrikalı şirketin amiral gemisi olan Siginon Aviation’un* ana hissedarı olacak. Kenya basınında da yer alan iddialara göre* şirketin şu anda başında Kenya’nın önemli iki senatörü Raymond ve Gideon Moi kardeşler bulunuyor. Her iki kardeş, Siginon Aviation’un* yüzde 51’lik hissesini Çelebi Havacılık Holding iştiraklerinden Çelebi Hava Servisi firmasına satmak istiyor. Çelebi’nin Moi Ailesi’ne yüzde 51’lik hisse için 92 milyon dolar yani 705 milyon TL ödeyeceği ifade* ediliyor. İddialara göre, satış sürecinin sonunda Siginon Aviation’un* başına da Çelebi Holding’de üst düzey görevlerde bulunan Ferda Yakar CEO unvanıyla atandı. Haberin tam metni:https://www.dunya.com/kose-yazisi/ce...-aliyor/600255
her zamanki gibi kimse yok hera lde yatırımcılar100 den sonra gelecek
ytd degildir
Sıkıntı çok bekliyoruz şu anda hersey yolunda gidiyor hamdolsun daima şükürler olsun. Şu anda direnç noktaya geldi yukarı doğru kırarsa 99.xx yollu var ayağa doğru inerse 77.xx-85.xx arası inebilir.. Benim şansı fikrim herkez kendi aklını kullansın lütfen YTD ve selam
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar payı verdiğinde 70 lerdeydi. Şimdi 90 üstüne attı. Daha ne olsun.
Spekülatif hisseler gibi anormal hareketler yapmıyor belki..
Ancak borsayı kumar olarak görmeyen gerçek yatırımcı için bence iyi.
Sikinti yok olacaktı ilk cümle çok özür dillerim. Ama mantığı ve aklını kullanan anlamıştır inaşALLAH ve selam SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan Hayırlı Olsun....
Birileri bi zamanlar burada üfürüp duruyordu.
Hisseyi karalamak için...
Hamdolsun daima şükürler olsun. Bende buraya kadar ALLAH herkese bol kazançlar nasip etsin inşALLAH.. tahmin ettiğim gibi ben 99.xx den vedalastim. Düzeltme olursa gene katılırım zaten ocakta temettü verecek hayırlısıyla..herkez kendi aklını kullansın laufen YTD ve selam.
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:bravo::ok:
düzeltmeyi yaptı mı acaba
ytd degildir
https://s20.directupload.net/images/201201/m54v5jnw.jpg
üç aylık takas
Yüksek bedelsizlere takılmakta pandemiden dolayı geç bile kaldın çelebi, her daim favorimlerindesin Ytd
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.