burada zararda olan yoktur herhalde anca kardan zarar hayırlısı olsun burva da geri çekilip uçtu bakalım bu dönebilecek mi.
Printable View
burada zararda olan yoktur herhalde anca kardan zarar hayırlısı olsun burva da geri çekilip uçtu bakalım bu dönebilecek mi.
şu tabandan satış yazanları geri çekmeden bir toplaya bilse o zaman bak seyre .ytd.
guzel toplamis tabani
Atlamayın dostlar yanarsınız...
Birilerini fena sıkıştırıyorlar ,montanlı mal dökmeden almazlar.
Saygılar bol kazançlar
craps, pawnstar, svilengrad
Bir taban daha olacak, ucuzladı diye atlamayın, taban kalksada tutunamayacaktır. Tahtayı tekrar sağmaları 2/3 yıl alır. Dikkat edin.
Patronlar 300 bin lot civarı burce( 26 TL civarı maliyet ile) , 200 bin lot civarı burva( 70 TL civarı maliyet ile) sattı.
Malı sırtlananları yormadan ve sattıkları malları geri almadan yürümez tahta.
2/3 TL de pozisyon alın gidecek doğru tahta bu , dediğim gibi, şimdi bunu paylaşmakta benim doğrum. Bana inanıp, güvenip pozisyon alan ve kazananlara tabii.
Saygılar.
Gerçekten bu fiyatlardan alan var mı üstad.
Aklım almıyor benim.
70 tl den burva almak.
Siz demistiniz ya bir zamanlar desteksiz spekülatif çıkaran tekrar malda iner diye O yüzden de soruyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum
e bi şey diyeceğim kazandığını göster diyeceksin, ne diyeyim şimdilik susma hakkımı kullanayım ama şunu diyeyim birisi kazanmış olduğu hisseyi satınca alırsanız da o hissede yoluna devam ederse, satan kaybetmemiş karını yeterli görüp satmıştır, yada daha iyi kazandıracağını düşündüğü bir hisseye gitmiştir. Ortada kaybeden yoktur, hisse çok gitmişse fırsat kaçırmıştır.
galiba bu sefer kardeşinden ayrıldı hayırlısı bakalım napacak
sıkıntı yok sabit olan lotlari burva yi geçene dek vermem.bizim maliyet eksi spek düşünsün.iyi akşamlar.
Zamanında 10 hesapları yapardık,şimdi nereden nereye tam %150 yaptı peşimizden:(
Anlıyorum ... Burva ya 1,70 TL ile tavan olmuştu...Burçe 3.50 tl idi...
:)) cool:;;
Merak ettiğim bakalım kimleri yakacak..
bunun ne hikayesi varda buralara gelmiş? spek yavaş yavaş veriyor, hiçmi blançoya bakılmıyor,,2019/ 2020 bürüt satışları berbat ,maden mi buldu, kitmi üretecek , abd, çine ihracaat mı yapıyor ,daha gelip te yazmam diyorum tutamıyorum kendimi,hala buradan mal alan sinek beyinli insanlar var yazık...
sn . Paydaşlar ... İnceleyin , şirketi ...tahta hareketlerine aldanarak pozisyon almayın.
3 TL iken ucuzdu ,9 TL iken ederindeydi , 25 TL iken pahalı dır.
Dikkat edin.
Saygılar bol kazançlar.
Alıcı arıyorlar dikkat etmek gerek.
Saygılar bol kazançlar.
eskilerden bir ben kalirim demistim galiba yalniz kaldim.burvayı geçene kadar buralarda olmaya niyetliyim.ytd.
Dikkat edin , ayakta tutmaya çalışıyor lar tahtayı...patronlar malı geri almadan olmaz...
Ucuzladı diye atlamayın.
Saygılar bol kazançlar
Atlamayın tahtaya , aldanmayın taban ve tavanlara... Çok uzun süre yatırımcı olarak kalırsınız tahtada.
Dikkat edin.
Saygılar bol kazançlar
Şirketi inceleyin , araştırın...
Alıcı arıyorlar. Dikkat !
Saygılar bol kazançlar
1 ekimden itibaren burası dolar yine,burva nin etkisi biter ve burce yoluna devam eder inşallah.burva %10 burce 15 le işlem yapmaya başlayacak.
Tavan oldu, neden 2 aydır kimse yazmıyor?
https://s20.directupload.net/images/201209/bm6z3lzw.jpg
üç aylık takas