Belki adam katarlilar ortak olmak istiyor dicek trabzonspora bekliyelim cumartesiye ne kaldi guzel tekliflerim olcak yonetime dedi sallamiyordur heralde ytddddddd
Printable View
Belki adam katarlilar ortak olmak istiyor dicek trabzonspora bekliyelim cumartesiye ne kaldi guzel tekliflerim olcak yonetime dedi sallamiyordur heralde ytddddddd
Spek kardeste cok tirsak korkma saat 4 te saldirmicaz hisseye hep aynu saat 4 oldumu birakiyor asagi ne varsa saat 4 te ytdddddddd
Yap bi 2.20 be gülüm param yeni geldi az daha alam . Yatırım tavsiyesi değildir
Maşallah deyun
duramadım bu gün biraz aldım. usta girdiğime pişman etmeye devam edebilirsin ...:party:
Bu saatten sonra girdigine pisman olmassin guzel yerler buralar gecen sene sampiyonluk sansi yokken 3 lerde dolaniyordu endeks 80 binlerdeyken endeks olmus 111 bin sampiyonluk potasinada girmis masallah takim guzel oynuyor bizimki 2.35 su an en az 3 ustu olmaliydi zaten ytdddddddd yakinlarda degerini bulur biz kademeli yapisiyoruz kuyruguna
Bedelsizden sonra açılışı 1.74 muydu sonra 1.35 mi 1.55 mi gördü tam hatırlamıyorum. Hayırlısı . Yatirim tavsiyesi değildir
Oralari hatirliyorum 1.25 lerde almadim 4 lere kadar cikmisti iyi hatirlattin her cikisinda kafalari taslara vurmustum nasip 2.27 lereylis olsun bunu thy ye benzetiyorum onuda 2.30 lardan almadik 12 ye cikti ordan daha yeni 5 i gordu yine almadik simdi malum ondan trabzona atladim takim da guzel gidiyor inanirmisin ts nin bursa macini izleyip bu iki yetenegi gorup internettede taliplilerini okuyunca oyle bir saldirmisimki dusun maliyet 2.27 su an 2.33 den bile aldim pazartesi kacirmiyim diye dusersede mermi cok ytddddddddddd