maalesef 2003
Printable View
yani o zaman ne ler gördü neler
Rica ederim Sn. Muslu,
Yorumlarıma neden devam etmeyeyim ki, elbette devam ediyorum. Forumda eleştri hakkını en başta savunanlardanım. Forumda herkes fikrini, hiç bir şeyden çekinmeden, açık yüreklilikle dile getirebilmeli. Zaman zaman bu konuda çıkışlarım da olmuştur. Forum kuralları bunun çerçevesini çok güzel çizmiş...
Şimdi size cevap yazarken bir de film geldi aklıma; BAKIŞ AÇISI
Aktör Forest Whitaker, film boyunca elinde kamera bir olayı çekmektedir. OLAY TEK ama başkaları tarafından görülenler 7 FARKLI BAKIŞ AÇISI ile anlatılıyor. Film belki bir çok izleyiciye sıkıcı gelmiştir eminim ama analitik, çözümleyici bir yapıya sahipseniz sizin için sürükleyici bir hal alıyor. Film senaristleri 7 farklı gözden, böyle yaklaşmış bakış açısına...
Teknik ve Temel bilimlerden hoşlandığım için BAKIŞ AÇISI yaklaşımına kendi tarzımla da örnek vermek isterim;
Yarısı dolu bir bardağa;
Yarısı BOŞ,
Yarısı DOLU,
Üst kısmında %78 AZOT var,
Üst kısmında %21 OKSİJEN var,
Üst kısmında çok az KARBONDİOKSİT var,
Alt kısmında 2 HİDROJEN atomlu moleküller var,
Alt kısmında 1 OKSİJEN atomlu moleküller var,
bakış açıları ile bakılabilir...
Bardak TEK ama 7 FARKLI BAKIŞ AÇISI ...! VEEEE Yedisi de DOĞRU...!
Eleştri böyle bir şey, benim için... Yeter ki yapıcı olsun, iyi niyetli olsun... :yes:
Sağlıkla...
İblis 42 yi ala ala bitiremedi dolap dönüyor ama...
Genel görüş desteği kırdı izlenimi verip yukarı atması
Ya kaderdir ya kısmet
buraya kimse yazmıyor? ne oldu? herkes ihlas şofben felan mı almaya mı gitti? vıy?? ha anladım ; alalım ki şirket kar yapsın diye şofben peşine düşmüşler yollara demek ki ky cikler..
ytd..
son duyuruyu yorumlayacak arkadaş varmı niye bu kadar düştü borsa rekor kırarken