Bir zahmet almaya basladigin zaman haber versen minnet diyarim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir zahmet almaya basladigin zaman haber versen minnet diyarim.
Cunki ben de zarardayim. Maliyet dusurmek istiyorum.
dostum buminkan bu iki hisseyi 2014 den beri alıp satıyorum. önce 100 bin samat 100 bin prizma aldım baktım samattan zarara giriyorum samatları sattım 50 bin zararla prizma aldım prizma 3 leri geçince en üst 3,20 den sattım. kar 321 bin . şimdi bekliyorum çünkü spek biliyorsunuz kağıda taban yaptırdı ve çıktı. şimdi kağıt kuruların elinde ancak sermaye arttıracak olurlarsa kağıdı yukarı çekerler. çünkü bedelli sermaye için yatırımcı gerekir bunun için kağıdı yukarı çekebilirler onun haricinde kağıt buralarda sürünür görünüyor . ancak 1,40 altına indirmiyorlar hemen alım geliyor. yani kağıt dipte demektir. YTD.
Eywallah saolasin kazandigindan hayir göresin. Kademeli maliyet dusurmeye calisiyorum ama hisseyi cok iyi tanimiyorum o yuzden sizin gibi hisseyi iyi taniyanlarin gorusleri benim icin onemli.
bunun tek bildigi 1.52-1.57 arası git gel ..1.60 1 yıl ugrassa gecemez .patron zaten dolandırıcının teki tam 3 kagıtcı duzenbaz
patron 15 aralıkta 5000 adet almış 4000 adet satmış. yazık elinde 1000 adet kalmış. koskoca patron 3 bin beşbin ile kedinin fare ile oynadığı gibi hissede oynuyor. yazık bu hissedeki vatandaşa. iyiki 3 lerden çıkmışım. alacaksan al 250 bin de görelim bakalım. ytd
Merhaba sayın çarşamba55,
Kar amaçlı bu hareketleri yaptığını sanmıyorum. Hemen hemen hergün tahtayı izliyorum. 1.50 aldına düşürmüyor fakat belli bir fiyattanda satış yaptığı oluyor. Sanırım adına kayıtlı olmayan hesaplardan alım satım yapıyor, fakat arada bir hesaplarmı karışıyor? ya da bir mesajmı veriyor anlaöadığımız :)
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bosuna demiyoruz yine 152-1.57 yaptı ..ezberledik artık bu davar patronu 3 kurusa muhtac onun bunun cocugu 3 kurus icin kendi al sat yapıyor ben 1.92 alıp 1.80 den zararına satmıstım 3 ay once tam 3 aydır dusus o dusus ..2 aydırda aynı yerde ..uzak durun seref yoksunu onun bunun cocugu rasite yem olmayın