tmm hocam saol arolsun....
Printable View
Cibilliyetszi ayhan el atmasaydı şimdi bu hisse 3 tl olacaktı..sözde 1.85.2.15 aralığında aldırdı şimdi ortalarda yok... Sütübozuk..onun..bunun...........
Benim tahminim zaten 1,50 lerden 2 liraya taşıyan,patronun malını 1.8 lerden pazarlayan üzerinide ky ye 10 lira olacak diye kendi namına okutan o cibilliyetsiz.
Belki yılbaşindansonra inşaat işleri bittikten sonra hisse kendini toplayabilir.O zamana kadar yatırım yapanlar hisseyi unutsalar,daha fazla bulaş masalar sinirleri açısından iyiolur sanırım.
KLASİK YATIRIMCI SENARYOSU.(Tüm hisseler için geçerlidir)
Hissenin vakti gelmediği için malı size taşıtıyorlar.1,80-2,00 aralığından hisseye giren yatırımcılar mecburen bekleyecekler.
Küçük yatırımcıda kaç lot var bilmiyorum.Benim tahminim 8-10 tl hayaliyle girenlerde 2 milyon lot var.
Maliyetleri ortalama 1.90 diyelim.Yani 3,8 milyon tl nakit sağladınız spek ve/veya patrona.Mal sizde paralar onlarda.6 ay kadar kullanacaklar.Şimdi bankaya gitseler kredi çekseler bir sürü faiz işleyecek.Ama hisselerini size emanet edip parayı aldılar.
Kasım aralık gibi inşaatlar bitmeye yakın tekrar harekete geçip sizden hisselerini alacaklar.6 aydır zararda bekleyip sıkılan yatırımcılar maliyetlerine gelen hisseyi öfkeyle satıp kurtulduklarını sanacaklar.Lazım değil paramı aldımya yeter diye bir sevinecekler.6 ay boyunca sizin paraları kullanan işleten spek karlı bir şekilde emanet bıraktığı hisseleri sizden alacak.Ardında da olumlu haberlerle hisse 3,13 e kadar gidecek.Satanlar pişman olacak.Ben sattım hisse yükseldi sözü dillerde dolanacak.
yat.tav.değildir.
Umurunda değil şer... şirketin flaş tv gibi.... şer... Gören kaçıyor.. Ayhan it...... Selam olsun..alsın hisseyi ...........
ilginc bir turizim hissesi utopya 2 lerden 5.50 liere gelmis alsak yukselirmi aceba yada 1.64 direncini gecmesini beklemeli o zaman yeniden 2 tl ye dogru gider gorusundeyim
guvenli alım olması icin 1.64 gecence alırım 1.95-2 lira aralıgına kadar tutarım..snkron 1.90 direnci gecince aldım su an 2.15 te ve hedefime gelmek uzere