Yerli semaye çıkış miktarıyla Net Hata Noksan kaleminin aynı miktar olması tesadüf mü acaba? Yoksa sağ cep sol cep mi yapıyor İsviçre hesapları erimesin diye yerliler?
Printable View
Bakan turhan: Kanal istanbul projesi kapsamında 10 köprü yapılması planlanıyor -aa
düşmesi ile uğraşmak güzel hobi ama malesef kral çıplak
Ulaştırma Bakanı Turhan: Kanal İstanbul'da 1/100000'lik imar planları son noktaya geldi. Kanal İstanbul'un inşaatı 2020'ye kalmamalı, inşallah 2019'da başlarız
Eyvahki ne eyvah :( YİG yap işlet geçir kapsamında bu köprülerde YSS köprüsü gibi olursa :D Merterden B.Çekmeceye git gel 40 TL civarı köprü parasımı ödeyecegiz :D
En iyisi herkes şişme bot alıp karşıya geçsin ama bu durumdada kanalı işleten şirket şişme bot ve yüzenlerdende para istermi
Google a ( eski ingiliz diplomat,CIA türkiyeyi tehdit etti)yazın bakalım hangi haber önünüze geliyor.Bu haberi buraya alıntıyabilen biri olursa sevinirim.ben malum teknoloji özürlü olduğumdan beceremiyorum.Haber hakkında dava da açılmadı,tekzip edilmedi benim bildiğim.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...tildi-2642674/
aslında bu linke bakarsanız kanalın dibinde neredeyse ilçe büyüklügünde arazi çerez parasına satılmış gibi haber dogru ise