bugün faizleri uzun vadeli bağlamanın faydası olabilir ancak merkez bankası 31 mart dan önce faizleri bir kez daha pas geçerse yada düşürürse,işte o gün merkez bankası usd kurunu tutmak da zorlanacak dır diye düşünüyorum.
Printable View
bugün faizleri uzun vadeli bağlamanın faydası olabilir ancak merkez bankası 31 mart dan önce faizleri bir kez daha pas geçerse yada düşürürse,işte o gün merkez bankası usd kurunu tutmak da zorlanacak dır diye düşünüyorum.
Dolara ve faize müshil vermişler galiba birazda gıda fiyatlarına verseler süper olur
anlasilan mb den avans bosuna cekilmedi :)
Herşeye rağmen % 20-22 iyi faiz küpü doldurmak lazım akarken...
Ya % 10-15 aralığına düşse naparız ?
2007-2011 yılları arası bankalar kartel oluşturduğu için faizlerde ceza yemişti bu konu hakkında dava açan vs var mı aramızda bizde başvuralım mı mevduat için bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ahhh ne güzel günlermiş, kıymetini bilememişiz...Geçtim rekabet kurumunu, yargı kurumuna güven kalmamış...Demokrasinin olmazsa olmaz kıstası Kuvvetler ayrılığı ne alemde... Baskılayan kim...Rekabet Kurumunu atayan kim...Neyse... aha da ağzıma bant yapıştırdım, kollarımı da ileri uzatarak bileklerden üstüste koydum ve sessizce çekildim.