10,13teki 20bin çekildi oradan
Printable View
Sn. Cok400 öğleden itibaren yoğunum bakamıyorum . Ama sembolik 1 lot 10 a satış yazmıştım. Gitmiş 😊
Yataş müdavimi arkadaşlar, bugün itibariyle aranızdan ayrıldım, 2010 lardan beri devam eden birlikteliğim 10.05 fiyatla son bulmuş oldu, sembolik olan küçük birikimim yataşla biraz da olsa katlandı, çok bekledim, çok sinir harbi yaşadım ama bir zaman sonra (derler ya unut gitsin) unuttum ve bu kadar zaman beklemenin karşılığını almış oldum, bu geçen zaman zarfında da en değerli sermayenin "sabır" olduğunu biliyordum ama yaşayarak öğrenmiş oldum, kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim... Yataş gibi olabilecek yeni bir hisseyi de bulmak nasip olur inşaAllah,
hayırlısı olsun sizin için sn UAlkya. tabiidir ki, hepimizin bir stratejisi ve tahmini var ve ona göre hareket ediyoruz.
bilançoyu siz hissesiz, ben hissede bekliyeceğiz demekki. benim bilançoyu bekleme sebebim şu: malum, forumda ara sıra bilanço beklentimi ifade ediyorum ve acaba beklediğimden daha güzel bir sürpriz olur mu bilançoda diye merakımdan bekliyorum. yoksa şu anki fiyat seviyeleri beklediğim kar rakamı ile uyumlu hale geldi aslında. nisan sonu veya mayısın ilk günlerinde merakımı gidereceğim.