Rahmetli ustam işi biliyormuş -3 olan Dow -6 geçti
Printable View
Daha alacağız don var
Bellediğim isimleri tek tek sesleneceğim zamanı gelince anladı onlar
Bugün başıma gelene bak hisse aldım yunsa tavan çekti baktım 8600 kar var sasa ile karel alıyım dedim düşerse stop olurum sonuç 200 lira zarardayim [emoji3][emoji3][emoji3] yarın yandım keten helva yunsa bari zararı kurtarsa iyi idi yarına satış fırsatı vereceğini düşünmüyorum allahtan yüzde 5 devre kesme ile yüzde 10 limit var [emoji3][emoji3]
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim de şu tarz bi öngörüm vaaa gardaşlaaa
Şimdi amerikan pala sı duyum aldiysa
Abd de bitip tükenmez sokak olaylarına bay basgan (Ayhan degil)
○rdu yu salacaksa
Ondan kelli
Satışa gelmiş olamaaa mı?
Mesela yani
Yatırım tavsiyesi değil
Dow 24700- 22700 düşüşündede short coşkusu vardı ikili dipler havada uçuşuyordu sonuç babalar verdi coşkuyu sür babam sür ıslatıp ıslatıp öptüler verdikleri bilyeleri fazlasıyla geri aldılar balon çok şişti dediler herkes kaçıştı balon patladı hadi herkes baksın işine nerde kalmıştık diyecekler birilerinin totolarında donu kalmayacak birileri ferrari ile gezerken don sallayacak.
Short olmasamda gerçekler mutlu ediyor. Bütün borsalar hakettiği yere magmaya... inatlaşma bitti shortlar infilak etti. Ve düşüş başladı.
Siz zannediyorsunuz ki yabancı her zaman kazanıyor. Kar ediyor.
Öyle kolay değil alırız anahtarını. Yabancı gelip burada caka atacak geçti o devirler. 3-5 milyar olar getirecek alacak borsayı, sonra doları düşürecek %20 borsadan %20 dolardan kazanacak, %40 her yıl alıp gidecek yok artık o işler bize bu tür yabancı lazım değil..
Ben her yıl %100 kazanıyorum. Hepsi yabancının inşallah.
Bir grafik paylaştım. Dedim hedefim gerçekleşti bitti o iş dedim. O zamandan beri 1 hafta 127,7-129,7 arasında 3 gün oyaladı. Şimdi biz 125 lerdeyiz. Düşşün bakalım yeri/zamanı geldiğinde yine long oluruz.