Vermiş olduğunuz bu değerli bilgi için çok teşekkür ederim hocam...
Printable View
Henüz kurgulamadım döviz tarafını net olarak. Ancak spesifik olarak fonları ismiyle önermiyorum , bu şekilde bir yaklaşımım yok. Hukuken de etik olarak da doğru değil o şekilde bir tavsiye. Herkesin risk algısı , portföyünün risk derecesi farklı.
Ama kendi portföyümde ne olduğunu, hangi fonları taşıdığımı zaman zaman paylaşıyorum. Başka arkadaşlar da kendi portföylerini paylaşıyor.
Büyük özel banka fonlarını almıyorum aktif yönetilmedikleri ve sürekli benchmarklarının gerisinde kaldıkları için, onu net söyleyebilirim.
Son portföy durumunuzu paylaşabilir misiniz, eskiden sadece siz yazıyordunuz takip edebiliyorduk...
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam saygılar iyi günler anket sonucu ne oldu. Hsyf rating paylaşımlarınız devam edecek mi ? Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Hocam sanırım bende kumarbaz bir ruh var. Ya herrü ya merrücüyüm. Sepet olayını yapamıyorum. Piyasa ortalama 3 yılda bir dalgalanmış. Ben dibi gördüğümüze 3 yılın başında olduğumuza inanıyorum. O yüzden tüm portföyü hsyf a kaydıracağım. Elimde tuttuğum %25 oranındaki dolarıda ilk yükselmede bozup fon alacağım. Belki Mac ın serbest fonu kurulursa o olabilir.