-
Boyle giderse mudahale falan olacagi yok , Dolar Olacak 9 tl , sadece oradan 320-330 Milyon kar yazacak firma , degerlemelerin de artacagini varsayarsak 250 Milyon civari . 550/600 Milyon arasi kar gelecek , ona ragmen soyle cayir cayir hareket edemiyor, illa su kriz ortaminda zararina proje mi gelistirsin adamlar
-
Harbiden sikintili bu kagit
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Haftaya 18 üzeri atmazsa vedalasirim biktirdi artık robotlara karşı savasilmiyor
-
Haftaya 19 üzerine atmazsa vedalaşırım ben de...
-
Beni ne yazik ki 27 tl den asagisi kurtarmadigi icin Dolar karsisinda , mecbur burdayiz belli bir sure
-
1 günde verdiğini bes günde anca toparladı. Görünüm endekse göre zayıf duruyor. Verdikleri malı toplama derdine düştüler. -5 düştüğü gün endeks çok kötü değildi. Buna hisse gözüyle değil tarla gözüyle bakmak lazım yoksa insanı sinir etmekten başka bir işe yaramaz. Ben umudu kestim hisseden beklesin dursun bir kenarda. Günün birinde belki para eder.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Mal kaptırıp duruyorlar. Sonra süründürmeye çalışıyorlar. Ama bir gerçek var ki bu seviyelerde tuttukça daha çok mal kaptırırlar. Piyasaya deli gibi yeni yatırımcı geliyor ve bunun gibi hisselerin küçük yatırımcısı da haliyle artıyor. Finansalları bu derece iyiyken bakalım bu fiyatlarda daha ne kadar süründürecekler ben de merak ediyorum. Vakit speklerin her gün aleyhine işliyor...
-
- Turizm iş kolundan elde edilen satış geliri 3Ç
2020'de, karşılaştırılabilir döneme göre 3%
artışla TL 97 mn olarak gerçekleşmiştir
- 3Ç 2020'de Turizm iş kolundan elde edilen
FAVÖK TL 51 mn seviyesinde gerçekleşirken,
geçen sene aynı periyotta FAVÖK TL 34 mn
olarak kaydedilmişti
- 3Ç 2020'de Turizm'de net zarar TL 16 mn
olarak kaydedilirken, geçen sene aynı
periyotta TL 30 mn kar elde edilmişti. IFRIC
16 uygulaması sonrası kaydedilen nakit
olmayan kur farkı zararı net zararın
oluşmasında en büyük etken olmuştur
sayfa 32
https://www.alarko.com.tr/download/8084
Alarko Turizm Grubu
Hillside Beach Club
Hillside City Club-spor kulübü
Cinecity-sinema salonları
Sanda Spa
spa, sinema ve spor kulübü ; pandemiden dolayı sıfır çektiğinden , Hillside'da işler yolunda gözüküyor !