Printable View
Nedir bu OYAKC 'nin hâli... :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by T/A Nedir bu OYAKC 'nin hâli... :oleyo: Dayanamadın yine daldın demi tahta yine tarumar oldu :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Dandanakan Dayanamadın yine daldın demi tahta yine tarumar oldu :kahkah: Nasıl bildin? :bravo:
Şu anda dökülenleri topluyorum... :)
Alıntı: Originally Posted by T/A Şu anda dökülenleri topluyorum... :) Vermiyorlar, sıkıldım...! Ben de aktiften alıyorum artık...
Alıntı: Originally Posted by T/A Vermiyorlar, sıkıldım...! Ben de aktiften alıyorum artık... Şimdi işim bitti... Piste gençleri alabiliriz...
Alıntı: Originally Posted by T/A Vermiyorlar, sıkıldım...! Ben de aktiften alıyorum artık... cıh cıh cıh cıh . Sevgili üstadım siz var ya bu hissenin canına okudunuz. alan satamıyor. satan alamıyor. nolcak bu memleketin hali :kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by selimtogrul cıh cıh cıh cıh . Sevgili üstadım siz var ya bu hissenin canına okudunuz. alan satamıyor. satan alamıyor. nolcak bu memleketin hali :kahkah::kahkah: OYAKC Speği dalga geçmeyi bırakıp işine bakarsa ben de karışmam... Adama fırsat veriyorum ama illa beni oyuna çekiyor... Benim suçum yok...:notr: