Kesinlik olmaz fakat büyük ihtimal kaldım hissede boğa durumunda maliyetim 3,98 kapanış 4,48 zirvesi 6,30 yazıma bodoslama yazan olmasın gerek yok tatsızlık yaşamaya yarında yükseliş devam edecektir ytd.
Printable View
Kesinlik olmaz fakat büyük ihtimal kaldım hissede boğa durumunda maliyetim 3,98 kapanış 4,48 zirvesi 6,30 yazıma bodoslama yazan olmasın gerek yok tatsızlık yaşamaya yarında yükseliş devam edecektir ytd.
Kötü kapanış düşen borsada Zrgyo fakat düşen borsada güvenli liman olduğunu düşünüyorum ytd.Nedenleri var yazmaya gerek yok şimdilik nedenleri bende kalsın ytd.
Toplayamadık 4 TL altından maalesef çok güzel fırsat vermişti... Bu sene artık bir bedelsiz versin diye bekliyoruz.
YTD.
Bedelsiz sermaye artırımı ne zaman olur bilinmez piyangoda amorti çıkması gibi hayırlısı diyelim ytd.
Haftayı kötü kapatmadı zrgyo tabi bankalar günlükte ralli yaşadı önemli değil borsada hala yükseliş trendi yok testereye devam ytd.
Ziraat gyo F/K 1,92 insanlar 30 F/K üzeri daire yada arsa satın alıyor amorti süresi 30 yıl üzeri bekleyecek.ytd.
Zrgyo iyi kapattı seansı bence sıkıntı yok ytd.
Zirvesi 6,30 eğer yeni zirve yükselişi yaparsa iyi potansiyel denilebilir ytd.kısmet