İşc olağanüstü yedek akçelerden yüzde 122 bedelsiz + temettü verdi. Hadi bakalım kraliçe, Geri alımlarla adından söz ettirdin. Bi de yüksek bedelsiz ve temettü ekle buna. Zaten dağıtacağın paranın üçte biri doğrudan sende kalacak.
Printable View
İşc olağanüstü yedek akçelerden yüzde 122 bedelsiz + temettü verdi. Hadi bakalım kraliçe, Geri alımlarla adından söz ettirdin. Bi de yüksek bedelsiz ve temettü ekle buna. Zaten dağıtacağın paranın üçte biri doğrudan sende kalacak.
Arceligin temmuz ayından beri yaptığı geri alım tutarı 2.2 milyar TL. İnanılmaz bir değer bu.
Şimdiye kadar yapılan alımların da ortalaması 42 TL. Sadece bu geri alımlardan bile 500 milyon TL üzerinde kazançları var.
Ama piyasa bambaşka bir haber bekliyor. Hepimizin beklentisi de batarya fabrikasının olması. Süreç bu hızla ve büyüklükle giderse Arçelik 2023 yılına 3 haneli girecek gibi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tekrar yapacağım hesabı :) teşekkür ederim birşeyleri dikkatten kaçırdım sanirimRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen günkü postu silemiyorum ancak hesaplamada hata yapmışım.Burock tr uyardiktan sonra tekrar hesapladım aynen dediği gibi
38.9 TL ortalama ile 2.022 milyar TL alım yapılmış.
Yapılan bu alımların karşılığı/sebebi ne olacak 2022 ortalarında öğreneceğiz galiba. Eğer ki beklenildiği gibi batarya fabrikası gerçekleşirse 100+ tek hedefim olur .
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
28.03.2022 tarihinde hisse başı net 1.99 tl kar payı ödeme karari kapa düştü. Tüm ortaklara bereketli olması dileği ile.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net 1,9978446 temettü. 30 mart 2022
Allah bereket versin