%6 yukarı hareket için 5 ay mı ,
bilanço bittimi ile oyun değişir dışarıda ,
dow haftalık 33.400 altı kapanışlarda oyun kırmızı bende.
Printable View
Altın vuruş topiği Bi 5 sene sürer
Hedef usd bazlı eski zirve üstü olur SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzlediğim kim varsa ralliden bahsediyor. Reis de doları uçurarak yabancıya dolarını getir bedavaya şirketlerimi al diyor. Bakalım tavlayabilecek mi. Zor görünse de.
Ben 1.50-1.55 dolar aralığının iyi alım yeri olduğunu düşündüğüm için kendi pozisyonumu ayarladım.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://m.youtube.com/watch?v=xeYffk4nVbw
gerisi tatava:)
Ben düşüncemi yazdım. Doğru olup olmayacağını zaman gösterecek. Doğru çıkmazsa gelir yanılmışım derim.
Bu arada sadece Dow işlemlerim var, BIST için yazdıklarım sadece düşüncelerim, işlemim yok ve olmayacak. Son olarak yine BIST için yeni zirve ifadem TL bazlıdır, yanlış anlaşılmasın.
Son bir uyarı daha:
Gelecek hafta içinde Dow'da 300-500 puanlık 5.1.3.4 realizasyonu, 2 hafta içinde 400-800 puanlık 5.1.4 realizasyonu ve 3 hafta içinde de 700-1600 puanlık 5.2 realizasyonu bekliyorum. Özellikle üçüncü realizasyonda BIST te orta şiddetli realizasyona girerse erkenden çöküş lafları olmasın. En azından 5.3 dalgasını bekleyin derim.
Bir ay sonra bakarız tekrar duruma
Bol kazançlar.
Babo
Altınvuruş topiği açtı
Orayı kirletmemek için buraya yazıyorum
Hükümetin gidişi fiyatlanmaya başladıysa bi şekilde ki mümkün
Faiz kararıyla resmen ayaklarına sıktılar
Ama bademlerin elindeki mal alınmadan full speed ralli şimdilik biraz zor
Bugün gidiyorum dese gene 9 ay -1 yılı bulur. Onu da sanmıyorum. Reis şu ana kadar tabancadaki son kurşunu sıkmadan pes etmedi. Kolay kolay seçime gitmez.
Püskevitçi bir açılım yaparsa bilemem. 1 telefona bakar.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi