Şuanda bistte bedelsiz potansiyeli en yüksek hisse Ybtas bunu sadece ben görmüyorum her yıl kasasına attığı kârlar bir gün bedelsize dönüşecek bunun örneklerini aslan çimento Afyon çimentoda gördük ytd
Printable View
Şuanda bistte bedelsiz potansiyeli en yüksek hisse Ybtas bunu sadece ben görmüyorum her yıl kasasına attığı kârlar bir gün bedelsize dönüşecek bunun örneklerini aslan çimento Afyon çimentoda gördük ytd
Şuanda yatışta gözüküyor olabilir ama kalktığı vakit herkes arkasından bakabilir o zamanda tren çoktan kalkmış hisse hakkettiği yerlere gitmiş olacaktır. Ytd
Aslında yonga 2 gündür hareketli bundanda bir iki atraksiyon beklerdim.
Yıllardır bu fiyatlarda kalması can sıkıcı.Aslında şuan daha fazla fiyatlarda olmalı örnek işbir 130 dan 400 gördü 200 lerde demir attı biz 4 binleri gördük gene 2 binlere indik.
Bedelsiz açıklasa bence 40.000 leri gorur
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede derinliğin artması şart,,bu da yönetimin tavrına ve stratejisine bağlı.
9000 düşüncesi bile güzel.Yönetim bu sermaye yapısı ile ne kadar devam edebilir bilinmez.Ancak ana ortak sağlam bildiğim kadarı ile.Sabancı çimento fabrikalarından bazılarını satacak acaba talip olurmu bu arkadaşlar.Benimki sadece sıkıntılı bir zaman düşüncesi dikkate almayı.Ben böyle bir bilgi okumadım.Şimdiden belirteyim.