Sayın acemşah 10 lardan beri buradasınız. Ben yıllar oldu satalı. Size çok laf atanlar olmuştu. Umarım o fiyatlarla elinizde duruyor ve ihya olmuşsunuzdur. Tebrikler
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Covid ne kadar etkiledi?_ işte 25 liradan 825 e,
Dünyada varyantlar var ancak herhangi bir kapanma uygulaması gelmedi ve bizde de herhangi bir kapanma olacağını düşünmüyorum.
Parayı ne yaparlar bilemiyorum; satın almalarda da kullanılılabilir veya yeni bir ihale almıştır onları üretecektir her şey olabilir.
Bedelsiz gelsinde ....
Adel, Edge markasıyla güçlü şekilde ofis kırtasiyesine girer mi... Kartuş toner vs vs...?
Şirkete Covid den fazla zarar veren 11 yıl süren kötü yönetimdi. Burada ben dahil birçok kişi defalarca müdire hanımın gitmesi gerektiğini yazdık durduk. 1 Kişinin gitmesi şirkete hareket getirdi. Umarım 11 yıl öncesinde olduğu gibi istikrarlı bir şirket olur yine ve hisse değerinin yükselmesi için manipülasyona da gerek kalmaz.
Müdür Bey hissenin sığ olmasından şikayet etmiş...
Bende şikayetçiyim o zaman gelsin Bedelsiz..!
Borsa İstanbul’da hisse senetlerinde bir yıldır yaşanan yükseliş ile dikkatleri üzerine çeken Adel Kalemcilik, büyümeye odaklandı. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar, hisselerdeki performansı ‘organik’ olarak değerlendirdi.del Kalemcilik Genel Müdürü Oğuz Uçanlar, hisse fiyatıyla ilgili olarak, “Sığ bir hissemiz var. Borsada pay piyasamızın halka açıklığı yüzde 27-28 seviyesinde ve bunun yaklaşık yüzde 10’u da bir yatırımcıda. Dolaşımda çok az hissemiz olduğu için çok yüksek hacimli olmasa da işlemler hisse fiyatını çok etkiliyor. 10-15 bin adetlik işlemle hisse fiyatı taban veya tavan olabiliyor, bundan biz de mutlu değiliz†dedi.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-705154