hınızr güldürdün beni, benı sevmez, sızın dayınız. sızı nasıplandırsınde bızde ekmegımız banak
Printable View
arkadaşlar eve yeni geldim biraz gerilim oldu ama sonu iyi temennilerle bitti
seans sonunda bilançomuz gelecek :yes:
Değerli Arkadaşlar genel kurula katılım sağladım
Standart genel kurulların aksine yaklaşık üç buçuk saatte tamamlanan uzun ve detaylı bir toplantı oldu.
Cengiz bey kurula hazırlıklı bir şekilde gelmişti kendisine haklar tanındı, her konuşmak istediğinde konuştu ve sabırla dinlendi.
Yönetim kurulu üyelerinin maaşları hakkında bir önergesi oldu (Maaşlar çok yüksek normal standartlara uygun olmalı gibi) ancak reddedildi.Zaten sunduğu tüm evraklar ve konuşmaları tutanaklara eklenecektir sizlerde de detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
Toplantının en can alıcı ve beklenmeyen noktası ise Cengiz beyden geldi. Yönetimin başarısız olduğunu, bunun herkes tarafından bilindiğini ve finansal tablolardan da anlaşılabileceğini belirtti.Buna istinaden yönetimin genel kurul tarafından görevden alınmasını oylamaya açtırdı.
Toplantı genelinde dikkatimi çeken iki husus oldu;
1)Yönetim ve Cengiz Avcı arasında esen soğuk rüzgarlar
2)Banka yönetmenin bu kadar büyük bir yatırımcıya ılımlı davranmaması ilginç buna karşılık Cengiz Avcı da davranmıyor iki tarafta ılıman olmalı
Finalde ise konuşma yaparak herkes gibi bankanın karlı olmasını istediğini ve amacının da buna yönelik olduğunu vermiş olduğu önergeleri talepleri ve soruları bu hedefe istinaden sunduğunu belirtti.
Faydalı ve hafif hararetli bir toplantı oldu.Bir önceki toplantı gibi hazırlıklı gelinmişti tebrik ederim.
geçen sene 3 aylık bilançomuz aklımda kaldığı kadar 53 milyon du
yıllık bilançomuz ise 104 milyon du
Bilgilendirme için teşekkür ederim sayın bdayım.
genelkuruldan sonra % 50 si bizim olan defterde 62 milyon gözüken
Hilton otelini görmeye gittim 500 milyon versen vermezler :yes: