ft-2 arkadaşa hak verenlerdenim.
sebeplerini yazayım
birinci olarak adam akıllı sistemimizin olmayışı yasa olarak. !!
yani borsa kapanacaksa bunun hangi durumlarda olacağı tamamen kesinlikle belirtilmeli.
mesela 7 ve üzeri ülkede ülkenin herhangi bir yerinde deprem olduğunda borsa kapatılır vb gibi.
yoksa üç beş kodamanın menfaati hatır gönül rica ile borsa kapatılıyoraçılıyor şuan ve yatırımcılarında aklı karışıyor
ozaman neden darbe günü kapatılmadı.. veya önceki başka bir depremde kapatılmadı vs.
şuan aranızda en duygusal davranan benimdir. 2 gündür hiç uyumadım tek başıma arabaya atlayıp gitssemi yardımım dokunurmu diye kaçkere düşünüp vaz geçtim. bir ustalığım olsa inanın gözümü kırpmadan giderdim.
ben kapatılsın diyenede hak veriyorum kapatılmasın diyenede şuan. ancak bu belirsizlik ile kapatılmaması lazımdı bana göre çünkü daha büyük paniğe sebep olacaktı.
kapatılsaydı mesela ilk gün ve 5 gün kapalı kalsaydı deprem olmamış gibi mi davranacaktı. bunca ölüm ekonomik zarar geri mi gelecekti. yokmu sayacaktık.
ancak yasa belli olsaydı. ozaman kimse keyfi davranamazdı. ozaman darbe günüde kapatacaktın ozaman önceki doğal afetlerde de kapanacaktı ozaman önceki depremlerde de kapanacaktı böyle gider bu.
şuan ülke cidden yönetilemez durumda. koordinasyon sağlama 10 üzerinden eksi -10 sıfır bile değil
afad ilk gün ulaşılmadık yer kalmadı diyerek canlı yayında herkesin gözünün içine baka baka yalan söyledi. kızılay desen yalanın alasını söyledi.
yani çok büyük bir zaafiyet var birilerinden onay almadıkça kimse hareket bile edemiyor bir ülkeyi meclis yönetir arkadaşım kriz masası yönetir koordinasyon yönetir.!!!
yoksa böyle tek adam ile kala kalırsınız.