Baksana abi karanlık oda çıkışlarına da başladı. 35,86 önemliydi 18 girip 96 çıktı.
Printable View
Bu taktik hiç "yabancı" değil. Ben ne kadar devam edebileceğini merak ediyorum sadece. Deniz ve Ak alımları aynı kapı. Haftalardır benzer şekilde alım yapıyorlar. Karşılığında satışları var mı bilemem, ama alışlarını hiç korkmadan alenen belli ede ede yapıyorlar. Alsınlar bir sorun yok, ama bunca zamandır akılları neredeymiş acaba.
Ya biri gelir de kafama malı boca eder korkusu da yok gençte. Alev alev "mübarek".
Sermaye artırımından sonra bu iki kurum 20 milyon lot mal aldı. Yarısı yatırım fonlarının malı, kalanı meçhul.
Malımızın sahibiyiz ama gözümüz de kapalı değil. Vbts den çıkana kadar ak mı kara mı belli olur. Ne olursa olsun beni etkileyen bir durum olmayacak elbette ama tepemin tasını attırmasınlar.
Ak ve deniz karşı bacak yoksa alım devam 24 milyon lot oldu..bu alımların arkasında bir hinlik aramam..Adam alıyor ne zaman satar bilmem pozisyonumu da onlara göre değil İSMEN nin performansına göre alırım ..Şu an kasaya oluk oluk para akıyor.. satan satar..Ak yatırımı takip edip strese giremem..isterlerse 2023 sonu 25 aralık satış fiatım o gün teslim şartıyla 120 TL dir.isteyen olursa toptan %5 iskonto yaparım..
Şimdi mantıklı düşünüyorum..25 milyon lot mal alınmış aşağı yukarı maliyet 30 tl den desek 700-750 milyon tl arkadaşlar yatırım yapmışlar.. Bunu tahta yapacağız mantığı ile almak akıl dışı..Bu çok uzun vadeli en azından yıl sonuna kadar paket olacak bir mal. Daha devamının geleceğini düşünüyorum..İSMEN gibi bu paralara göre küçük bir tahtada bu kadar mal almak ilginç. Birde adam kredi filan değil cash para ile alıyorsa karşısında selam dururum..Tahtamızda böyle kalın bir ortağımız olduğu için açıkçası memnunum..
Büyük para bağlamışlar da maliyet önemli %10vurup çıktıları tahta yine aşağı yukarı sarhoş olacak..İnşallah uzuncudurlar...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.