2onur2 yokmu yakın gelecekle ilgili güzel print aş paylaşımı..
Printable View
2onur2 yokmu yakın gelecekle ilgili güzel print aş paylaşımı..
Yok bakalım nereye kadar susacaklar muhasebe kayıtlarında 5yıl saklama süresini mi yoksa fabrikalarının 5yıl lık ruhsat süresini doldurup zaman aşımına mı uğratacaklar var birşey bekliyorlar ama ne spk başkanı açıklama yaptı halka arzlar ile ilgili 2019 2. Yarısından bahsediyor bist halka arzı vardı bistten bahsetmedi hesapta 2018 .3 çeyreğinde kota alacaklardı bizim şirkete iştiraki olabilir .gürültü kopacak faizlerler düşüş eğilimindeymiş miş
Bu kapsamda, payları borsada işlem görmeyen halka açık ortaklık statüsünde olması nedeniyle II-15.2 sayılı Tebliğ'e
tabi olan ÇBS Printaş'a ilişkin olarak Şahsınızca II-15.2 sayılı Tebliğ'e veya Sermaye Piyasası Mevzuatı'nın diğer
düzenlemelerine aykırı olduğu değerlendirilen fiillerine ilişkin tevsik edici bilgi ve belgelerin Kurulumuza iletilmesi
halinde konu değerlendirmeye alınabilecektir. Son olarak, her ne kadar ÇBS Printaş'ın 30.12.2014 tarihli yazısında
paylarının Serbest İşlem Platformu'nda işlem gören statüye alınması talep edilerek, bu kapsamda izahnamenin
hazırlanacağı ifade edilmiş olsa da, ÇBS Printaş'ın 07.03.2016 tarihli yazısında izahnamenin hazırlanamamasından
dolayı söz konusu başvurunun işlemden kaldırılması talep edilmiştir. Dolayısıyla, mevcut durum itibarıyla ÇBS
Printaş'ın paylarının borsada işlem görmesi amacıyla yapılan ve Kurulumuz nezdinde bulunan herhangi bir başvuru
bulunmamaktadır. Konu ile ilgili detaylı bilgi edinilmesi amacıyla ÇBS Printaş'a başvurulması mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
İlgi: 5 Temmuz 2018 tarihli e-posta mesajınız.
Bahse konu şirket payları Borsamızda işlem görmekten sürekli olarak men edilmiştir.* Pay sahipleri, Türk Ticaret
Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu çerçevesinde ortaklık haklarını kullanabilirler.
Diğer taraftan Şirket 30/12/2014 tarihinde, bugünkü adı “Piyasa Öncesi İşlem Platformu” (PÖİP) olan işlem platformu
için başvuruda bulunmuş, ancak işlem görebilmek için gerekli olan diğer koşulları yerine getirmemiştir.
Halka açık şirketlerin Piyasa Öncesi İşlem Platformu (PÖİP) nda işlem görmesi; Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nun
“Ortaklıkların Kanun Kapsamından Çıkarılması ve Paylarının Borsada İşlem Görmesi Zorunluluğuna İlişkin Esaslar
Tebliği” nin 13’üncü maddesinin 6’ıncı fıkrası çerçevesinde, Kurulca onaylanmış izahname, esas sözleşmenin son hali
ve Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde üyelik işlemlerinin tamamlandığına ilişkin bilgilerin KAP’ta ilan edilmesi
sonrasında mümkün olabilmektedir.
Tam bölünmede, şirketin tüm malvarlığı bölümlere ayrılır ve diğer şirketlere devrolunur. Bölünen şirketin ortakları, devralan şirketlerin paylarını ve haklarını iktisap ederler. Tam bölünüp devrolunan şirket sona erer ve unvanı ticaret sicilinden silinir.(TTK 159/1-a)
Çbs printaşa ait olan arsanın gebze 2.icra dairesi tarafından neden satıldığı çbs nin ortaklarının
nippon point sun chemical çbs izoguard çks kimya onalt gurup gibi ortaları ile ilgili ortaklık yapıları
ödenmiş sermayeleri , oranları , öz kaynaklarının ne, zaman açıklanacak kota ne zaman dönecek
çağrıda bulunulacakmı ne olacağı hakkında bilgi talebim iyi çalışmalar
tebrik ederim sayın onur.umarım birileri bu durumların herkes tarafından bilindiğini ve artık kaçacak saklayacak bir durumun olamayacağını herkesin herseyden haberdar olduğunu Çavusogullarına haber versin ve bu sütunları okusunlar
Ben okuduklarından eminim .sonucu bekliyorum ben sabrımın sonundayım çatlarmı patlarmı kalp krizimi geçiririm bilmiyorum imamın kayığına binene kadar bu işi bırakamam ben hiç kimsenin konuşmaması bizden başka hissedar anlaşılan kalmadı başkanın mesajın beklersen tek yaptığın yaşlanmak olur diyordu ve dediği oldu ama sadece yaşlanmadım.bu konudo olgunlaştım ve ciddi bilgilere .çıkış yollarına sahibim dediği gibi sabrediyorum.sonuçları kendisi bile veya yardımcıları bile tahmin edemiyebilir SPK bana gönderdiği yazılı belgeler bana çıkış yolu gösteriyor isim veremem
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.