Tavanı bozdu 4.45 kapattı,olsun macera yeni başlıyor,zaten alttan aldıklarımızı tavandan okuttuk,analar babalar kalsın.
Printable View
Tavanı bozdu 4.45 kapattı,olsun macera yeni başlıyor,zaten alttan aldıklarımızı tavandan okuttuk,analar babalar kalsın.
4.28 'e kadar indirdiler,zaten 4.30 altını bekliyordum,sattıklarımı bu ara boşluğunda geri aldım yani 30-35 arası,zaten maçta var bu akşam,akşama yakın bir hareket bekliyorum GS ve bunda.
Tavana gidiyor tavanı 4.78 :notr:,sen gel 420 yap şimdi tavan hesapları,şu sıralar 460,bjk bunun adı,tahtacısı kokusunu aldımı peşini bırakmaz,maliyetim 4.65 tam maliyete yakın hesabım,işi sağlama bağlamak için 4.50-61 arası yarısını okuttum gittim.
İnvestingte,4.20 iken lanet okuyanlar şimdi sus pus,3-4 altı diyenlerden geçilmiyor,şimdi ayni kafalar havalara zıplıyor,ne zaman spor hisseleri başarıya göre gitti,fB 200 oldu başarılı olduğu içinmi gitti,gitseydi başarıya göre GS giderdi,FB'çe arkasında para babası olduğu için gitti,zamanında 6-7 arası sürünüyordu,elimden 10-15 arası zor çıkartmıştım,6.99'dan bile vermişti bana,çokları olurmu yahu dedi o hiç 6 görmedi demişlerdi,ban aldığıma bakarım,7 yazmıştım 1k lota 6.99 vermişti bana,bundada maliyetim çok yüksekti 5.25 falan,devamlı düştükçe aldım maliyeti anca 4.65 yaptım,30k lot vardı şimdi yarısı var,ondan zarar çoktu,ilk defa yakalanmıştım,öyleya 6 üstünde gezelerken 4 sınırına kadar düşmüştü her düştüğünde almıştım,hedefim yok,ama 5 üstü olursa iyi olur,zamanında 90 olmuştu bölünmesi 20 gözüküyor yani zircesi sayılır bölünüşe göre,borsada bir deyim vardır,bir hisse zirveden çok düştüyse,mutlaka orayı tekrar yoklar derler,ama ben o hesapları şimdi yapmıyorum 5 üstü bana yeterli...ytd.
4.70 üstüne attıktan sonra 4.56 kapattı,bu iyiye işaret,haftaya harekatı 5 üstü olabilir sanırım.
bu kağıt sportif sonuçlardan etkilenmez ama başkanlık tartışmalarını çok sever. yine anormal fiyatlara çıkarsa şaşırmayın. yatırım tavsiyesi değildir.
4,50 bunun durak noktası-GS %400 bedelli açıkladı yakında oda bunun yanına iner zaten gitmiyor,bedelli açıklayanlar çöküntü halinde,oysa eskiden olsaydı uçar giderlerdi,iktidarın ülkeyi çökerttiği için bunlarda çöküntü yaşıyor,bana 70 yılları hatırlatıyor,ama o zaman it oğlu it ABD yüzündendi,kıbrısı aldığımızı hiç sindiremediler avrupa ABD,zaten ABD ambargo uygulamıştı 5 sene boyunca,başı şimdiki Bidon çekiyordu,taki ambargo onların adamı evren darbe yapana kadar sürdü,peşi maşanın devamı özal ilk özelleşme onuylan başladı...neyse bedelliden sadece sağlam çıkan FB oldu,diğerleri hep sürünüyor,temennim bu ve GS, FB gibi olması.