2 gün önce 6.80 şimdi 4.2...
Çok güzel alıcı bulmuş 6 üstü ve hemen %30 düşürdü. Çok düştü bende alayım dedikçe itina ile düşürürler. Hiç şakası yoktur. 10 üstüne gittiğinde nasıl 4 e geldi buradan 3 altına gelir mi gelir. Kısacası kimseye yedirmez.
Printable View
SPK ACIKLAMA ISTEDI.BUYUK BI IHTIMAL ÍHTAR CUMA GELMESE
HAFTAYA BRÜT TAKASA ALABILIRLER.BAZI KISILEREDE ÍSLEM YASAGI GELEBILIR..
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün dolaşımdaki hissenin neredeyse 3 katı işlem oldu. Fiyat oynaklığı bu günün belki 10 katıydı. Dün açıklama istemeyen SPK bu gün istiyorsa çaylar içilmiş donlar toplanmış demektir. Ya da bir işlem gününe daha ihtiyaç vardır. Piyasada hacim yapan spekülatörler dururken hiçbir devlet kurumu KY'yi korumaz/koruyamaz.
az önce şöyle bir yabancıya baktım 1 hafta önce yabancı oranı 12.83 iken dün itibarı ile bu oran 18.39 6 günde iyi artmış
yeterlimi değil ama aklıma gelen senaryo sallıyorum:
hisse al-satlarla aşağı çekilir millet bezdirilir iyice artık insanlar maliyetime gelsinde kaçayım yada az zararlarla çıkayım derdindedir.
insanlar hisseden kaçırılır ve hisse 20lere yol alır .olmaz olmaz demeyin bu kadar sığ bir hissede toplam 45 milyon lotla(öyle dendi)
ne kadar aşırı işlem yapılabilirki .bugünkü işlem hacmi bile 242.000.000:4.25 desen 50 milyon lot normali geçiyor.çalacak çırpacak adam bu sığ
hissede bunu yapamaz aşırı şekilde.bunda bu satımlarda başka bir iş var benim aklıma gelen yabancıya yol açılıyor.not .10000 lot aldım ve banada 1.500 tl girdi ucundan alışım 4.25
bu kagıdı inceledim ... 45 kurus zor eder...
45 kurus ederse eski para ya ""piyasa degeri 370 trilyona duser."".Koc 1 yali satar.bogazdan "" 2 banka satin alir ya..[emoji1][emoji1][emoji1]Ferman guldurdun beni
Allahda seni guldursun[emoji1][emoji1][emoji1]
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.