şubeyle birebir grüşün hatta hesabınızın olduğu bankadan başka bankalarla görüşün yeni gelen mevduata daha d ayüksek veriyorlar
Printable View
TÜİK: İşsizlik Oranı Mart döneminde(Şubat-Mart-Nisan) %10,1 (Önceki dönem %10,6)
4.6893 altında 240 Min kalmadıkça olarak güncelleyelim.. :)
https://i.resimyukle.xyz/BxeB51.png
Merkez bankasının yayınladığı veriye göre Türkiye'nin Nisan ayı sonu itibariyle önümüzdeki 1 yıl boyunca ödemesi gereken kısa vadeli borcu bir önceki aya göre 1.474 milyar dolar artarak 181.804 milyar dolardan 183.278 milyar dolara çıktı.
KALAN VADEYE GÖRE KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU (*)
(Nisan 2018 itibarıyla) (Y.T:18.06.2018)
(Milyar Dolar)
MERKEZ BANKASI :0.627
GENEL YÖNETİM (**): 4.412
BANKALAR:105.640
DİĞER SEKTÖRLER: 72.599
TOPLAM 183.278
adamın tüm öngörüsü ;
wc leri 1 lira yaptım......
daaa bu adamlar zaten wc ye para vermezler. hastAnede ayakta s.ç..n kadını hemid3 paltosu üzerinde , haberlerde izledik.
kek ve çay... askerde iken kantin subayı tecrübesini halka yedirmeye çalışıyor da
bayat keki artık kimse yememeli. çocukluğunda da bayat simitleri anası ile buharda ısıtıp halka taze diye yedirmişti..
kendi anılarından dinlemiştim.
yine de herkesin oyuna , saygım var.
dolar gene yukarı yönlü,
bakalım bakan şimşek nezaman günaydın mesajı vericek :)
Bu hafta önemli seçim öncesi hızlı bir yükselişi kimse istemez diye tahmin ediyorum. Tüm hafta cephe savunması yapılır.
Gösterge tahvilde en ufak bir gevşeme yok...
Normalde enflasyon+reel getiri (1 ila 3 puan) toplamına yakınsaması beklenir....
Tahvilde ciddi ve kalıcı bir gevşeme görülmediği sürece dolarda geri geliş beklemek ham hayal bence...
saygılar/başarılar